Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
No, recimo javna tajna :P

A plačilo mu je pa to da mu pol vsi po glavi ser***? :?

Objavljeno

Ta "skrivnost" že precej časa kroži po PM-ih :roll: :wink: :twisted: :lol:

Objavljeno
Ta "skrivnost" že precej časa kroži po PM-ih :roll:  :wink:  :twisted:  :lol:

ne me jebat! govori se,da sem placan za pucanje foruma?! :shock:

Objavljeno

Ja kaj pa drugega. V vzporednem svetu imenovanem PM smo že pred kar nekaj časa ugotovili, da tako s srcem zastonj nebi nihče delal...

:idea: :arrow: Ma Ice, smo se hecali :D :P :wink:

Objavljeno
Ta "skrivnost" že precej časa kroži po PM-ih :roll:  :wink:  :twisted:  :lol:

ne me jebat! govori se,da sem placan za pucanje foruma?! :shock:

Po moje bi vedel če bi te kdo jebal :lol:

Ampak za to da s takim zadovoljstvom brišeš objave si pa baje plačan, ker noben drug tud za plačilo ne upa! :twisted:

Objavljeno

Iceovo plačilo je pač to, da lahko še naprej opravlja to funkcijo :(

Zato mu bom pa jaz ob prvi priliki dal honorar v obliki kokakole ali druge želene tekočine :) (ok, bencin in nitro odpadeta :D)

Objavljeno

Ice, ti samo briši!

Včasih je bil forum avtomobilizem na mobisuxu zanimiv in poučen, a je postal nepregleden, ker vsak odpre novo temo, namesto da bi uporabil iskalnik. Sedaj je tudi iskalnik neuporaben, ker za eno geslo vrže ven 50 tem.

Objavljeno

Pa pobrište če že morte :cry: :wink:

Objavljeno

En predlog Ice.... vsak k te bo razpizdil bo imel prepoved vstopa na motosvet stran za par dni.... pa da jih vidmo pol..... ok ok.. hec hec.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Objavljeno
En predlog Ice.... vsak k te bo razpizdil bo imel prepoved vstopa na motosvet stran za par dni.... pa da jih vidmo pol..... ok ok.. hec hec.... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :wink:

Se bo število uporabnikov koj podvojilo, ko bo vsak nabijač šel hitro novi username naredit :)

UPSS: tale post je od SymRuja, ki je na Tejkini mašini tipkal in se pozabil prijaviti 8)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ice, mas kar prav, da brises. Jaz sem bil na zacetku tud uzaljen, ko si me zaklenu, zdej, ko sem forum malo bolj spoznal, mi je pa ta sistem zelo O.K.

Kar tako naprej pa upam, da mi tistih mojih "debat"nisi zameru.

LP Damjan

Objavljeno
Kljub ostremu prepričanju nekaterih sem mnenja, da metla še premalo poje po tem našem forumu; včasih kako temo opaziš šele, ko je na tretji, deseti ali katerikoli strani že, jo hočeš prebrat in prebiraš o pesekih, pomarančah in avtobusih...  

Nimam nič proti, saj so zato Modreatorji, da počistijo za nami... Preveč dela jim pa tudi ne smemo nalagat!

LP

VespaMan

Ja, s tem se najbolj strinjam... in elektronikom ki je rekel da je bil včasih forum avtomobilizem na mobisuxu zanimiv in poučen, a je postal nepregleden, ker vsak odpre novo temo, namesto da bi uporabil iskalnik. Sedaj je tudi iskalnik neuporaben, ker za eno geslo vrže ven 50 tem.

To se dogaja tudi na kakem drugem forumu kot je recimo Jokerjev, ampak OK, oni majo dost več (3x) uporabnikov. Na motosvetu so se mi do zdej pojavle maximalno 2-3 teme ko sm uporabu search tko da je še zmeri pod kontrolo.

Pa tudi tiste teme ala "Kaj sm kupu pravi motor?" in "Koliko stanejo rabljeni motorji.." "Kako veš ali je motor..." itd. Da ne govorimo od "Koliko kumaric je ponavadi zapakrianih v..." hehe, just joking. :D :D :D

Je pa tudi res da če recimo 5 ljudi kupi rabljen motor in bi potem vsi naenkrat radi zvedli al so kupli pravga al ne, gledat kako se pet debat meša med sabo... :roll: Nej ljpa. ;)

Mal sm zablodu se mi zdi... :roll:

LP duhec

Objavljeno
Ice, mas kar prav, da brises. Jaz sem bil na zacetku tud uzaljen, ko si me zaklenu, zdej, ko sem forum malo bolj spoznal, mi je pa ta sistem zelo O.K.

Kar tako naprej pa upam, da mi tistih mojih "debat"nisi zameru.

LP Damjan

nope.ni panike. 8)

Objavljeno

Nope piše da je moderator. :twisted: :arrow: :wink:

Objavljeno
Nope piše da je moderator. :twisted: :arrow: :wink:

yep......baje to tudi. :twisted: :wink: :rofl:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!