stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 No, recimo javna tajna :P A plačilo mu je pa to da mu pol vsi po glavi ser***? :?
Desmo Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Ta "skrivnost" že precej časa kroži po PM-ih :roll: :wink: :twisted: :lol:
Ice Objavljeno Februar 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Ta "skrivnost" že precej časa kroži po PM-ih :roll: :wink: :twisted: :lol: ne me jebat! govori se,da sem placan za pucanje foruma?! :shock:
Desmo Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Ja kaj pa drugega. V vzporednem svetu imenovanem PM smo že pred kar nekaj časa ugotovili, da tako s srcem zastonj nebi nihče delal... :idea: :arrow: Ma Ice, smo se hecali :D :P :wink:
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Ta "skrivnost" že precej časa kroži po PM-ih :roll: :wink: :twisted: :lol: ne me jebat! govori se,da sem placan za pucanje foruma?! :shock: Po moje bi vedel če bi te kdo jebal :lol: Ampak za to da s takim zadovoljstvom brišeš objave si pa baje plačan, ker noben drug tud za plačilo ne upa! :twisted:
SiR Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 Iceovo plačilo je pač to, da lahko še naprej opravlja to funkcijo :( Zato mu bom pa jaz ob prvi priliki dal honorar v obliki kokakole ali druge želene tekočine :) (ok, bencin in nitro odpadeta :D)
elektronik Objavljeno Februar 6, 2003 Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 Ice, ti samo briši! Včasih je bil forum avtomobilizem na mobisuxu zanimiv in poučen, a je postal nepregleden, ker vsak odpre novo temo, namesto da bi uporabil iskalnik. Sedaj je tudi iskalnik neuporaben, ker za eno geslo vrže ven 50 tem.
Klo Objavljeno Februar 7, 2003 Opozori Objavljeno Februar 7, 2003 se strinjam...kr brisat... :twisted:
manjak Objavljeno Februar 7, 2003 Opozori Objavljeno Februar 7, 2003 Pa pobrište če že morte :cry: :wink:
pupa Objavljeno Februar 7, 2003 Opozori Objavljeno Februar 7, 2003 En predlog Ice.... vsak k te bo razpizdil bo imel prepoved vstopa na motosvet stran za par dni.... pa da jih vidmo pol..... ok ok.. hec hec.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Nagaya Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 En predlog Ice.... vsak k te bo razpizdil bo imel prepoved vstopa na motosvet stran za par dni.... pa da jih vidmo pol..... ok ok.. hec hec.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Se bo število uporabnikov koj podvojilo, ko bo vsak nabijač šel hitro novi username naredit :) UPSS: tale post je od SymRuja, ki je na Tejkini mašini tipkal in se pozabil prijaviti 8)
Damian Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 Ice, mas kar prav, da brises. Jaz sem bil na zacetku tud uzaljen, ko si me zaklenu, zdej, ko sem forum malo bolj spoznal, mi je pa ta sistem zelo O.K. Kar tako naprej pa upam, da mi tistih mojih "debat"nisi zameru. LP Damjan
duhec Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 Kljub ostremu prepričanju nekaterih sem mnenja, da metla še premalo poje po tem našem forumu; včasih kako temo opaziš šele, ko je na tretji, deseti ali katerikoli strani že, jo hočeš prebrat in prebiraš o pesekih, pomarančah in avtobusih... Nimam nič proti, saj so zato Modreatorji, da počistijo za nami... Preveč dela jim pa tudi ne smemo nalagat! LP VespaMan Ja, s tem se najbolj strinjam... in elektronikom ki je rekel da je bil včasih forum avtomobilizem na mobisuxu zanimiv in poučen, a je postal nepregleden, ker vsak odpre novo temo, namesto da bi uporabil iskalnik. Sedaj je tudi iskalnik neuporaben, ker za eno geslo vrže ven 50 tem. To se dogaja tudi na kakem drugem forumu kot je recimo Jokerjev, ampak OK, oni majo dost več (3x) uporabnikov. Na motosvetu so se mi do zdej pojavle maximalno 2-3 teme ko sm uporabu search tko da je še zmeri pod kontrolo. Pa tudi tiste teme ala "Kaj sm kupu pravi motor?" in "Koliko stanejo rabljeni motorji.." "Kako veš ali je motor..." itd. Da ne govorimo od "Koliko kumaric je ponavadi zapakrianih v..." hehe, just joking. :D :D :D Je pa tudi res da če recimo 5 ljudi kupi rabljen motor in bi potem vsi naenkrat radi zvedli al so kupli pravga al ne, gledat kako se pet debat meša med sabo... :roll: Nej ljpa. ;) Mal sm zablodu se mi zdi... :roll: LP duhec
Ice Objavljeno Marec 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Ice, mas kar prav, da brises. Jaz sem bil na zacetku tud uzaljen, ko si me zaklenu, zdej, ko sem forum malo bolj spoznal, mi je pa ta sistem zelo O.K. Kar tako naprej pa upam, da mi tistih mojih "debat"nisi zameru. LP Damjan nope.ni panike. 8)
Grilzz Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 Nope piše da je moderator. :twisted: :arrow: :wink:
Ice Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Nope piše da je moderator. :twisted: :arrow: :wink: yep......baje to tudi. :twisted: :wink: :rofl:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se