Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

izpuh + večji fergazar pa bi moral it

Popravljeno . Popravil Kosho
Objavljeno

Zdravo,

Imam še eno drugo vprašanje. Zlomljen imam vijak za nastavitev dolžine zajle sklopke. Kje bi lahko dobil nadomestnega. Problem je v tem, da ni povsem univerzalen. Sicer sem dobil enega, vendar je prevelik navoj. Da boste vedeli o čem govorim, pripenjam sliko.

lp

post-23863-0-02672300-1399357719_thumb.jpg

Objavljeno

Imam še eno dokaj laično vprašanje...

Zanima me sledeče: ali je normalno, da ko imam moped v prestavi in stisnem sklopko je motor kar težko porivat...veliko težje, kot takrat ko imam motor v leru. Razlagam si, da ima pač menjalnik tako veliko obremenitev? Jest sem sicer nekaj časa mislil, da sklopka ne stisne do konca. Kako je normalno?

Hvala za odgovore.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Imam še eno dokaj laično vprašanje...

Zanima me sledeče: ali je normalno, da ko imam moped v prestavi in stisnem sklopko je motor kar težko porivat...veliko težje, kot takrat ko imam motor v leru. Razlagam si, da ima pač menjalnik tako veliko obremenitev? Jest sem sicer nekaj časa mislil, da sklopka ne stisne do konca. Kako je normalno?

Hvala za odgovore.

Normalno je to. Računaj, da s premikanjem mopeda v prestavi obračaš tudi zobnike v menjalniku, poleg tega pa nekaj odpora povzroča tudi sklopka, čeprav je odmaknjena.

LP Robert

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!