Mojca321 Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 Pozdravljeni motoristi in motoristke Vabim vas k sodelovanju v raziskavi Podoba Slovenije kot turistične destinacije v očeh domačega prebivalstva, ki jo izvajam v okviru zaključne naloge na podiplomskem študiju na EF v Ljubljani. Anketni vprašalnik je objavljen na spletnem naslovu https://www.1ka.si/a/38331 Izpolnjevanje vam bo vzelo dobrih 5 minut časa. Vsem, ki boste sodelovali, se vnaprej iskreno zahvaljujem.Mojca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ampak čist za vsako nalogo je treba anketa :closedeyes: a se sam še statistike dela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 jah treba nekak pridobit podatke....al rajš kr neki na blef delat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 a na podiplomcu? tam se da tut kej iz glave pogruntat a ne, brez anket.... pismo včas si mogu za magistrstko kej nardit, ne sam analizo anket... Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 Jah sej verjetn ma punca tud kej teorije napisane ane? Gruntanje iz glave je pa bol v domeni politike kot znanosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Eh, samo jamranje. Izpolniš anketo in je problem rešen, avtorici ankete pa pripomoreš pri izdelavi njene naloge. trojan69, dlicen in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mojca321 Objavljeno April 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2014 Ja, (žal) je tako, da mora zaključno delo vsebovati kombinacijo teoretično-empiričnega raziskovanja. Hvala vsem, ki ste že sodelovali! Ostali pa vljudno vabljeni Lep dan, Mojca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 Mojca, ko prideš zopet v MB, si dolžna pijačo. Tako sem se utrudil pri izpolnjevanju ankete. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 (popravljeno) Tole me spominja na sledeče; Ko sva pred dobrim desetjem z motorjem bluzila po Sibiriji, naju je nekje ob Bajkalskem jezeru, bil je dež k svina in hladno, vparšala neka, nekoč očitno silno zala dečva. Takrat zapita, z rdečim nosom in z razpokanimi žilicami na obrazu. "Kako vama je všeč Sibirija?" In se majala kot napol podrta smreka... Dejala sva; "Lepa, lepa... Krasiva!" "Ja," je rekla.¨ "Za vaju! Za nas ki tu živimo, pa totalna beda!" In za pravilen odgovor, čakala na novo pivo... No, in nekako tako se vsaj sam, trenutno počutim v svoji ljubljeni deželi!! SLOVENIJI Popravljeno April 23, 2014. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 (popravljeno) Tole, kar bom napisal bo izgledalo zelo grdo, a so za to krivi sami. Namreč, do sedaj še vsak, ki je delal takšno ali drugačno anketo, je za opravljeno delo obljubljal vse mogoče, od vljudnostnih zahval itd itd... Ko si anketo izpolnil, pa te je "navidezno" poslal u.... Jebalo se je še vsakemu doslej za "svoje" anketirance.... In ravno zato anket ne izpolnjujem več! Lahko, da bo tale "Mojca123" prav nasprotno, a smo se že tolikokrat najebali, da nikomur ne verjamem več. Saj ni treba anketirance povzdigovati v nebo! Še zdaleč ne, ampak beseda HVALA odvaga vse, kar z materialnimi sredstvi ne moreš poplačati. Toliko. Popravljeno April 25, 2014. Popravil semering Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mojca321 Objavljeno April 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2014 Rocky dobiš pivo Seveda sem hvaležna za vsak odgovor semering, kaj več kot hvala pa žal ne morem ponuditi.. mogoče zgolj to, da lahko objavim (ali pošljem) rezultate raziskave, v kolikor bi koga zanimali. In še: očitno nisi edini, ki se tako počuti, moto rider, trenutni rezultati kažejo prav na to.. Tujci nas očitno vrednotijo bolje, kot se sami. Lep dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Maj 2, 2014 Deli Objavljeno Maj 2, 2014 (popravljeno) Mojca321! Nič nisi krviva, če sem se tako odzval na ignorantske obljube tvojih predhodnikov! A tako je pač bilo. Verjamem, da nihče za to ne pričakuje kakršnokoli klanjanje, še manj pa "nagrado". A kdor obljubi zahvalo, naj jo tudi izpolni. Zgolj z besedo. Nič drugega. Tudi tebi sem izpolnil anketo in ne zameri mi, ker sem tako odreagiral, a na bazi prejšnjih izkušenj, drugače nisem mogel. Želim ti uspešno realizacijo tega testa! Lp Popravljeno Maj 2, 2014. Popravil semering Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se