Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pred letom 2004 sploh motorjev ni blo ... zakaj je sploh ta form obstajal že leta 2001 :?

Mau si pejte pogleda zgodovino .... prvi motor so izuml aprila 2004

:krneki:

Objavljeno

Teme se razvrščajo glede na starost zanje objave.

Novih tem z enako vsebino se ne bo odpiralo, ker to nima smisla (ko se išče odgovor je potem treba brskat po dveh temah in ne samo po eni...to je najbrž boljše? ) Nobena nova tema, ki se nanaša na topic, ki še nima svoje teme, ni bila zaprta!!

V čem je problem, če je tema o nakupu rokavic iz leta 2001? Kdo pa pravi, da je treba brat za vsa leta nazaj...pobrskaš zadnjih 5 strani (kolikor bi jih mela tema odprta leto dni nazaj), če ni odgovora na vprašanje, ga postaviš ponovno.

Če se pa komu zdi, da leta 2001 ni imel nihče nič pametnega za povedat o nakupu rokavic pa...mi je prav žal zanj, ker se mi dozdeva, da živi v svetu, ki se je očitno začel z njim.

ma ne saj maš prav, ravno sem prebiral iz leta 1999 da se prodajajo kawasakiji v Mercatoru, pa še krompir ti dajo zastonj, a ne kužiš da so 15 letne teme preveč za prebavit?

kaj ste res vsi motoristi ubrisani al kaj, pretres možganov al kaj?  Al depresija ker vas motoristi s pravimi motorji (HOG) ignorirajo na cesti?

Objavljeno

Poglej, prijatelj... Ne me napak razumeti, ampak ta forum obstaja že precej časa. Precej, preden si se ti včlanil. Ne vem, kje je problem, če se tebi ne ljubi brskati po prazgodovini foruma.

Vzamimo konkreten primer: Kupiš motor, na primer deset let star model in te nekaj zanima glede vzdrževanja. Lepo poiščeš temo o njem in prebereš prispevke iz tistega časa do sedaj. Vse na dlani. Ni ti treba odpirati nove teme o tem.

Zanima te nekaj iz moto scene izpred petih let. Poiščeš, vse je tu. Dobro, pustimo sedaj ob strani dejstvo, da jih večina ne zna pobrskati, ali pa se jim ne ljubi.

Kar se mene tiče, naj kar lepo ostane, kot je. Ali pa da se uvede podrubrika ''arhiv' in se noter shranijo stare teme. Ker določen procent objav je resnično dobrih in bi bila resnična škoda, da gredo v izbris.

ne tip iz kamene dobe, če te zanima za dotični model, samo search uporabiš in vpišeš svoj model, a ne?

čudno da folk ne pobegne iz foruma, verjetno imate vsi pretresene možgane pa to,

poanta foruma je sveže teme, ne pa da vlačiš teme stere iz kamene dobe, ko so imeli motorje na drva še

ampak moderatorčki pač ne prenesejo da se nova tema odpre, kajti mora biti vse zglancano v nulo, temo se reče v ameriki OCD, malce poguglaj

Objavljeno

Gledam stare teme iz 2001, kjer še folk vedno mora jih prebirati od začetka, da lahko doi vprašanje 30 strani naprej od posta, ki je iz leta 2014

kdo vodi ta forum je pa res malce ubrisan

moderatorji ne pustijo novih tem in ti jih zaklenejo in potem morš brskat po stari šari iz 2001

žalostno in noro če mene vprašate

Ti si izgleda z veliko žlico pamet jedel.

Glede na tvoje poste... 

Objavljeno

kdo vodi ta forum? strici iz ozadja... kdo pa drug...

Objavljeno

Kaj, a tete so pa spet spregledane?  :mellow:

Mislim.....kakor da obstajajo samo strici....  :glare:

Objavljeno

Ja saj....takle mamo, ker so sam strici tisti, ki vodijo.... 
Če bi bile tete glavne, bi bil večji red.  :sleep2:  :smoke:

Objavljeno

ne tip iz kamene dobe, če te zanima za dotični model, samo search uporabiš in vpišeš svoj model, a ne?

čudno da folk ne pobegne iz foruma, verjetno imate vsi pretresene možgane pa to,

poanta foruma je sveže teme, ne pa da vlačiš teme stere iz kamene dobe, ko so imeli motorje na drva še

ampak moderatorčki pač ne prenesejo da se nova tema odpre, kajti mora biti vse zglancano v nulo, temo se reče v ameriki OCD, malce poguglaj

Če bi cenjeni pisec zgornjega posta skočil z višine svojega ega na višino svoje inteligence, se to zanj ne bi dobro končalo.

Sicer pa imaš vso pravico, na kulturen način predlagati spremembe pravil kakor imajo tudi upravljalci/lastniki foruma pravico, da predlog sprejmejo ali zavrnejo. Če ti pa to ni všeč, predvidevam, da se zavedaš,  da tole ni edini forum o motorjih na tem planetu in da lahko vsakdo postavi svojega. Tudi ti.

Objavljeno
temo se reče v ameriki OCD, malce poguglaj

Mislim da se ti ne sanja kaj je OCD, je pa lepo da si svojo definicijo pobral iz popularnih spletnih portalov alá 9gag/reddit ki so itak da vir neizpodbitne inteligence in znanja.

+"v ameriki" lol

Objavljeno

Morm pa ti dat za prav madbiker jaz sm res mal ubrisan,ampak samo takrat ko berem te tvoje žalitve vsepoprek.

Lepo vprašaj kaj te zanima in boš definitivno dobil kup informacij ki jih rabiš,tudi če se ti ne da prebirat 100strani nazaj vprašaj pač v temi ki že obstaja in je vezana na tvoje vprašanje!Sigurno se bo najdla kakšna ki ti bo pametovala da se malo potrudi in poišči a zraven vsega tega boš dobil tudi odgovor,samo ne bodi žaljiv in nesramen!!!

P.S. "Človekove besede so mera njegovi pameti!"

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ah dejte no sam sej je pameten sam prsti so bolj hitri od njegove pameti :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Morm pa ti dat za prav madbiker jaz sm res mal ubrisan,ampak samo takrat ko berem te tvoje žalitve vsepoprek.

Lepo vprašaj kaj te zanima in boš definitivno dobil kup informacij ki jih rabiš,tudi če se ti ne da prebirat 100strani nazaj vprašaj pač v temi ki že obstaja in je vezana na tvoje vprašanje!Sigurno se bo najdla kakšna ki ti bo pametovala da se malo potrudi in poišči a zraven vsega tega boš dobil tudi odgovor,samo ne bodi žaljiv in nesramen!!!

P.S. "Človekove besede so mera njegovi pameti!"

Se popolnoma strinjam!

Lepa beseda, lepo mesto najde!

Objavljeno

Dobro, a ga lahko na gobec ruknem, al še mau počakam? Pliiiiiis :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

No še en nesramen..........swašta,lp Mujo :lol:

Objavljeno

Zdaj se še jaz vprašam kdo vodi ta forum?  :whistle: Tri strani o madbiker-ju in verjetno še kakšna prihaja?!? Tip ni vreden ene besede.

Objavljeno

No še en nesramen..........swašta,lp Mujo :lol:

Moderatorji, dejtega, nesramen je tale Kmet, pa ne da se mi brat 520 strani nazaj njegovih potepov po romuniji, pa to je blo f kameni dobi, čuj, ejga, mona, pa kdo vodi ta forum...nej gre vse u qurac, mama skodelico kave bi................

Objavljeno

Moderatorji, dejtega, nesramen je tale Kmet, pa ne da se mi brat 520 strani nazaj njegovih potepov po romuniji, pa to je blo f kameni dobi, čuj, ejga, mona, pa kdo vodi ta forum...nej gre vse u qurac, mama skodelico kave bi................

men se še eno stran nazaj ne da prbrat

Če bi sam tete to vodile pol bi še zdej čaku na registracijo na MS, oziroma še zdej čakam da mi Alla prnese Cufine flance :ninja:

Objavljeno

... jest imam motoristične škornje stare 21 let... pa me zanima, a je globin, ki sem ga kupil pred 12.leti primeren zanje. Globin je sicer že malo trd, ampak, če ga dam na radiator, je še uporaben. Podatkov za nazaj za te škornje ne vem, ker forum seže nazaj samo do leta 2001.

Hvala za odgovore

:D

:P:P

Objavljeno

........samo para neče :grim

Objavljeno

Tale tema, je pa res s zrela za ključavnico! - In to TAVEL'KO!

Zato predlagam tole;

to ni ključavnica ampak obešanka ali po domače žabca .. winkhaus vs85 / 50 locen  fi 8mm..

starost - mlajša od tega foruma ... in po pameti starejša od otvoritelja te teme ...  profil se iz slike ne da razbrati... :P

m pa še krompir ti dajo zastonj, a ne kužiš da so 15 letne teme preveč za prebavit?

kaj ste res vsi motoristi ubrisani al kaj, pretres možganov al kaj?  Al depresija ker vas motoristi s pravimi motorji (HOG) ignorirajo na cesti?

če ne morš krumpirja prebavlat - sploh tenstanga/restanga/praženga pol nis taprau slovensk biker ...

no če si ti čist gladek potem ti povem v faco : imaš prav ne pašeš na ta forum ...

se mi pa poraja vprašanjce ali bi bilo mogoče dobro uvesti majhen psihotest preden bodoče motoriste spustijo na zdravniški pregled..

hd-ji da nas ignorirajo ? aja a to misliš une tri k se peljejo do kolega če jim rata ko mu gredo pomagat šraufat? 

ja vsi trije v zadnjih 6-ih letih so me pozdravli ja !

hog ni motor...  to sem ti že lepo napisal tam nekje , kjer si jih celo nalahno žalil...

woe, pa še res je, tako hitel je motor, da se še film ne vidi, verjetno moraš gledat medtem ko se voziš da ja dohitiš sliko, 20 let nazaj so še snemali na kamere na drva če se ne motim

motiš se ker te takrat še ni bilo na tem svetu - torej so te strici nategnili ko so ti podajali zgodovino..

takrat so kamere še na ročico poganjali...

ufff.... forum obstaja šele od 2001 ..od kje pa ti misliš dobit podatke za hd-ja ? zasnova je iz začetka PREJŠNJEGA STOLETJA  kaj ti ni jasno ? a boš vampirje klical da ti podajo ustno izročilo al kaj?

ja sej ti boš tud imel HD-ja al si si premislil???  najmanj pepela je pri brezovih drvih ..poanta obrazložena v prejšnjem odstavku......

ej dej pejd na amerišk forum pol...

u amerika itak vsi furati motorja iz prejšnje sto leta...

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!