Skoči na vsebino

Iz Piaggio MP3 LT 400 na Suzuki Burgman 400 K7


softy4

Priporočene objave

Lep pozdrav vsem na forumu :OK: . Sem nov na forumu motosvet,in morem priznat da sem zadjne čase zelo veliko prebiral razne teme okoli maxiskuterjev.Predvsem sem se  usredotočil na na teme ki so bile vezane predvsem na Suzuki Burgmane.

Dobro leto sem bil lastnik Piaggo lt MP 400. Ker me je vožnja z skuterji zares prevzela,in mi je Lt postal malo pretesen sploh kar se tiče nog (nožna zavora) desne noge nisem mogel lepo iztegniti :blush: (problem sploh na daljše vožnje proti morju),sem se odločil da zamenjam mašinco za drugega prostornejšega maxi skuterja. :OK: .In tukaj ste mi bili glede izbire za katerega se naj odločim,v veliko pomoč ravno vi na foromu.Zelo lepo napisane teme,v katerih delite lepe kakor slabe izkušnje z vašimi maxiji zares pomagajo pri odlocitvi.

Odločil sem se za Burgmana k7 400,in po prvih 100-tih prevozenih km z njim se mi je odvalil kamen od srca ker po pravici povedano  sploh nisem vedel kaj lahko od njega pričakujem.Zelo udoben prostoren ter za mene kot bol začetnika na maxijih čisto dovol moči za  vožnjo po naših cestah.

Ob enem bi se še zahvalil x-raiderju,ki mi je lepo ter korektno svetoval glede nakupa in na kaj morem najbol pazit :OK: (ko pridem do tebe vsekakor pivija pod sedežem).

Še veliko dobrih ter poučnih tem naprej :kva2:

L.P. Vsem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!