Popularna objava solorider Objavljeno April 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2014 Lepše obrazložitve kot so jo za prihajajočo nedeljo na FB zapisali Šparoni, pa že težko najdeš:Kot že vrsto let do sedaj, tudi letos člani MK ŠPARON RIDERS organiziramo blagoslov motorjev, ki bo na ploščadi pred kulturnim domom v Šmarju pri Jelšah. CELODNEVNO DRUŽENJE, ki bo potekalo nekako takole: - zbiranje motoristov, motoristk: od 09.30 do "večera" - maša : 10:15h - blagoslovom : 11h oz. takoj po mašiNa naši prireditvi bomo spoštovali sklep ZMKS spodnje štajerske in koroške regije da se motoristi ki nosijo velike hrbtne oznake (barve) » klubov« ki niso uradno registrirani in organizirani kot klubi ( predsednik, podpredsednik, tajnik… smatrajo od 1.1.2014 v Spodnji Štajerski regiji za nezaželene goste. Sklep se predvsem nanaša na »kvazi klube« ki svoje barve prodajajo preko interneta, saj s tem početjem zmanjšujejo pomen klubskih barv in članstva v klubih. Nezaželeni so samo v primeru kadar nosijo »klubske barve« brez njih pa so dobrodošli tako kot vsi ostali motoristi. Za ta idiotizem je bilo treba odpreti novo temo! cedevita, japnr1, krucymucy in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Pametna poteza Solo... si bom lahko oddahnil od neskončnega opravičevanja in pojasnjevanja... ...bolj interesantno bo videti, za koliko bo na teh prireditvah upadel obisk... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Pervy Objavljeno April 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2014 Sicer se žegnev sploh ne udeležujem, pa tudi raznih MK srečanj po SLO bolj malo, ampak vseeno lahko objavite seznam klubov in prireditev, kjer bodo to "pravilo" upoštevali, tako da me kdaj slučajno ne bi zanesla pot tja. Iz solidarnosti s soloti in ostalimi, ki so na udaru. Pred leti so MK-ji na veliko jokali od straha kaj se jim bo zgodilo, ko so začeli prihajati tuji MC-ji, zdaj pa se sami grejo take igre. Nekaterim privoščim, da se MC-ji spravijo skupaj in se odločijo popucat to MK sceno kot so že napovedovali. solorider, honda61, Fritz in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KeC Objavljeno April 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2014 Pametna poteza Solo... si bom lahko oddahnil od neskončnega opravičevanja in pojasnjevanja... ...bolj interesantno bo videti, za koliko bo na teh prireditvah upadel obisk... Nimaš kej pojasnjevat, to si podprl in pika. Obnašate se ko kakšni užaljeni froci, ki ste jih dobili po p*** od MC-jev, zdej pa celi glasni končno našli nekoga, ki ga kao lahko maltretirate oz. izključite. Bravo! Svaka čast. Jajca do tal ni kaj! Pa še tole, ko je se začne argumentirat z lažmi je povsem jasno kako trdni so ti argumenti. Soloriderji svojega članstva nikoli niso prodajali oz. zaračunavali. Meni je vseeno ... teh lokalnih kolobocij se ne udeležujem. Bom pa brez problema vedno jasno in glasno povedal, ko se bo kje pojavilo izključevanje, diskriminacija ali kakšna druga oblika šikaniranja. Cartman, honda61, Frips in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Pred leti so MK-ji na veliko jokali od straha kaj se jim bo zgodilo, ko so začeli prihajati tuji MC-ji, zdaj pa se sami grejo take igre. Nekaterim privoščim, da se MC-ji spravijo skupaj in se odločijo popucat to MK sceno kot so že napovedovali. Kolikor vem so tudi MCji člani ZMKS?... vsaj nekateri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 24, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2014 zdaj se to še ni vedelo, od sedaj se bo tukaj napisalo kateri klubi so to in bomo pač hodili na druga srečanja in ko se bo to prijelo bomo videli. Tudi na FB-ju se govori v tem in lepo reklamo delam za vas! Še link na FB: https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/motoristek/posts/10203879126238376?comment_id=10203879905257851&offset=0&total_comments=4¬if_t=feed_comment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 ciciban, Fantocci, Dadi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Kolikor vem so tudi MCji člani ZMKS?... vsaj nekateri? Pa tudi Unije MC če se ne motim in ta je nad ZMKS. Sprijaznite se, kar bodo MC-ji rekli boste upoštevali in pika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gaso65 Objavljeno April 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2014 Nečesa ne folgam - mopedist sem ratu zato, ker mi je všeč se furat po dveh piciklih, pa da mi pod ritjo ob tem nekaj valjev ropota. S prijatli se dobim, pa če majo hrbtno oznako al pa ne. Ceste so za vse enako podrte..... - namesto, da bi energijo raje zapravljali za to, da bomo bolj varno v ovinkih polagali, se grejo eni kregarijo okol znakov na hrbtih.... jao ... še dobr da nisem član .... bi me blo sram .... Efendi, Tedybear, maxxa in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Najprej bom pohvalil soloriderja, da je odprl novo temo o tej zadevi. Ker je prej izgledalo, kot da so samo Packensteini krivi za to. Čas bo pa pokazal, koliko bo upadel obisk na srečanjih in žegnih, če bo rezervirano samo za registrirane člane klubov. solorider in Dadi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Kolikor vem so tudi MCji člani ZMKS?... vsaj nekateri? Ja, pa še povej kako je prišel not... Predsednik vaše regije, je prišel not kot član m.k. Panthers... zdaj je pa mc... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Ja, pa še povej kako je prišel not... Predsednik vaše regije, je prišel not kot član m.k. Panthers... zdaj je pa mc... ... Ja... ampak, ko je postal MC je predsednik takoj ponudil svoj odstop, ker naj bi bilo to nezdružljivo... Odstopa pa nismo sprejeli, ker gre za človeka na mestu! Pravilo pa nikakor ni bilo predlagano z njegove strani, če to koga skrbi... Se pa sprašujem kdaj ga bo podprla tudi MC unija ali ša kakšna regija... jaz ozadja ne poznam v smislu "kdo gre komu" na živce a nekako se mi dozdeva, da se v prihodnosti odpirajo samo 2 možnosti... Da bo pravilo veljalo povsod ali nikjer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 24, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2014 ... Ja... ampak, ko je postal MC je predsednik takoj ponudil svoj odstop, ker naj bi bilo to nezdružljivo... Odstopa pa nismo sprejeli, ker gre za človeka na mestu! Pravilo pa nikakor ni bilo predlagano z njegove strani, če to koga skrbi... Se pa sprašujem kdaj ga bo podprla tudi MC unija ali ša kakšna regija... jaz ozadja ne poznam v smislu "kdo gre komu" na živce a nekako se mi dozdeva, da se v prihodnosti odpirajo samo 2 možnosti... Da bo pravilo veljalo povsod ali nikjer... še malo pa boš začel pravilno razmišljati. Zato bi pa radi od vas vedeli kateri klubi so to! Mislim, da še sami ne veste, če mi lahko poveš, da kateri MK klub tega ne bo spoštoval... kaj mu lahko naredite....ga spodite iz spodnje štajerske Frips, japnr1 in kosir85 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Ni nasitkov, ni problemov. Yeah Boi!...... Scarlett in japnr1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Bo treba spet začet nosit "soloriders" znak solorider, Aky, Efendi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Uuu, majko milo, to je pa že hudo resna visoka politika - še predvolilne kampanije manjkajo in TV spoti na lokalnih TV-postajah ... ... Ja... ampak, ko je postal MC je predsednik takoj ponudil svoj odstop, ker naj bi bilo to nezdružljivo... Odstopa pa nismo sprejeli, ker gre za človeka na mestu! motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Pa tudi Unije MC če se ne motim in ta je nad ZMKS. Sprijaznite se, kar bodo MC-ji rekli boste upoštevali in pika. Saj kje pa misliš da je zrasla ta cvetka... ... Ja... ampak, ko je postal MC je predsednik takoj ponudil svoj odstop, ker naj bi bilo to nezdružljivo... Odstopa pa nismo sprejeli, ker gre za človeka na mestu! Pravilo pa nikakor ni bilo predlagano z njegove strani, če to koga skrbi... Se pa sprašujem kdaj ga bo podprla tudi MC unija ali ša kakšna regija... jaz ozadja ne poznam v smislu "kdo gre komu" na živce a nekako se mi dozdeva, da se v prihodnosti odpirajo samo 2 možnosti... Da bo pravilo veljalo povsod ali nikjer... In počasi se ti bo posvetilo..bravo... Zakaj bi kaka druga regija podprla te vaše ''ideje'' vema oba da so se te zadeve reševale na drug način in je bilo vse ok.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 @ NX650 ti lahko 1000 % zagotovim, da ta cvetka ni zrastla na Uniji MC. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Ne vem na kaj meriš in kaj bi naj oba vedela... niti ne vem kako so se kakšne zadeve včasih reševale... mi smo v zvezi šele dobro leto zato res globlje politike in ozadja ne poznam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Čas bo pokazal, kaj bo. Konec '90 so bili v Sloveniji samo štirje MC (je bilo rečeno, da jih je dovolj), MK pa so začeli rasti, kot gobe po dežju. Vsaka vas je že skoraj formirala svoj MK. Mogoče gre ''ZMKS'' ravno v smeri normalizacije stanja. Kar pa ni nič slabega. Še zanimivo bo. Grem po kokice in pir. :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava I30 Objavljeno April 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2014 ZMKS so bili in ostanejo drekači! Hebe se mi za njih in vso ostalo kmečka veselica klube golazen. Sem Solo in ostajam Solo z znakom na hrbtu ali pa brez kakor mi kdaj zapaše in vsem vam ostalim kmetavzarskim klubom, združenjem dojenčkov, ki ne morete brez mamičinega mlekca kažem enga fakiča. Kreteni! Itak gre za grupiranje frustrirancev, ki se drugače v lajfu ne najdejo pa blefijo in se gredo maškare! Ma gnusni ste že itak od nekdaj. Še kar je bilo dobrega pred leti ste posrali. Čau, fuck you! Efendi, Cartman, Fritz in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 sam kaj vse ne stlačjo skup ... blagoslov , strežba zgoraj brez pa po možnosti še striptis ... kje pa je spisek vseh klubov te regije ? baddad in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Enim videti še ni zadosti birokracije/pravil/zakonov, seveda pa raznorazne inštitucije, take ali drugačne ne morejo brez tega............ je pa na koncu vse v kurčevem C€$HU podpiram bojkot solorider, thumper, motofrik in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mahne76 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 (popravljeno) No če smo že pri birokraciji, a gre to pravno skozi? Nisem ziher če se taka prireditev šteje kot javna prireditev, ampak če je: po Zakonu o javnih zbiranjih (citiram) "Nikomur ni dopustno preprečevati udeležbe na javnem shodu ali javni prireditvi, razen v primerih, ki jih določa ta zakon." Tega o napisih na hrbtu pa (še) ni v zakonu Popravljeno April 25, 2014. Popravil Mahne76 honda61, Beenny, Fritz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Kaj z bmwji pa spuščajo zraven? Jaz si te mk klube predstavljam, da so na čoperjih, v usnju in agresivni :-) Zgleda da so pravila zelo komplicirana. Sicer pa je banalno, da človeka, ki ae pride zabavat in pusti še kakšen eur zavrnejo zaradi napačno ustrojene kože. Efendi, maxxa in honda61 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se