Andrej.d Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Jaz sem vedno za hec. In moram reči, da je ta lista dober štos, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Ta lista je pravi odgovor na stranke polne koruptivnežev in kriminalcev. Če abstiniramo od volitev, jih nič ne boli, saj se vedno najde dovolj fanatikov, ki glasujejo za 'svoje' stranke. Če bi pa volili in izvolili nekoga drugega pa bi bil to velik šok. No, pa dajmo voliti za nove stranke, ki niso povezane z mainstream politiko. Jaz bom sicer volil za Pirate a mi tudi Sanjska služba ni daleč od preferenc. Če v Bruselj pošljemo povprečnega Jožeta ali Matejo, ta dva že po statistiki ne moreta biti slabša od povprečja ljudi, ki se že 20 let izmenjujejo v vrhu slovenske politike. Alla, dr.looney, I30 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 3, 2014 Deli Objavljeno Maj 3, 2014 ... Če v Bruselj pošljemo povprečnega Jožeta ali Matejo, ta dva že po statistiki ne moreta biti slabša od povprečja ljudi, ki se že 20 let izmenjujejo v vrhu slovenske politike. Slabša ne, boljša pa po moji presoji vsaj za enega meni znanega posameznika tudi ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRazor5 Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 kaj pa Šoltes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Sanjska služba je eksperiment, a ne bo nič iz tega. Da bi bilo še bolj tragikomično jim je žreb določil za nosilca liste člana NSi :glare: Šoltes dela stranko s pomočjo študentskih funkcionarjev o katerih imam pač svoje mnenje Bratuškova se je v "novi" stranki združila z Zaresom, Cerar pa z eno (od treh) frakci razpadlega LDS-a. Nekateri LDS-ovci so že pri Lubeju in Solidarnosti, okoli pa skačejo nekateri iz tretje frakcije in iščejo kam bi šli. Pa tudi Virantovi počasi iščejo kako bi se na novo pobarvali. Pesto bo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 (popravljeno) Sanjsko službo majo naši NEDOTAKLJIVI, KORUPTIVNI, LOPOVSKI politiki, ki za svoje grehe ne odgovarjajo Popravljeno Maj 13, 2014. Popravil sayo Efendi in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 (popravljeno) Temu narodu ni pomoči. Pa tukaj sploh ne govorim o sdsovca(i)h. Faking kvazi levičarji in pa folk, ki nima pojma o politični kulturi in demokraciji. Ali je kdo sploh prebral kakšen program stranke ali se voli samo na podlagi fac in kdo je za ali proti titu, janši, zokiju (vstavi poljubno). Sicer pa največ ldsovc(ev) je itak šlo v ps. Je bilo treba poskrbeti za službe in familije. Še enkrat, v normalni demokraciji bi ps mogoče bila realna opcija glede na program ampak s takšnimi ljudmi na vrhu bi v zrelih demokracijah bila že zgodovina. Pri nas bo trajalo žal malo dlje. Popravljeno Maj 14, 2014. Popravil KeC I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Temu narodu ni pomoči. Pa tukaj sploh ne govorim o sdsovca(i)h. Faking kvazi levičarji in pa folk, ki nima pojma o politični kulturi in demokraciji. Ali je kdo sploh prebral kakšen program stranke ali se voli samo na podlagi fac in kdo je za ali proti titu, janši, zokiju (vstavi poljubno). Sicer pa največ ldsovc(ev) je itak šlo v ps. Je bilo treba poskrbeti za službe in familije. Še enkrat, v normalni demokraciji bi ps mogoče bila realna opcija glede na program ampak s takšnimi ljudmi na vrhu bi v zrelih demokracijah bila že zgodovina. Pri nas bo trajalo žal malo dlje. no pa si samga sebe demantiru . Najprej okarakteriziraš volilno bazo (... in pa folk, ki nima pojma o politični kulturi in demokraciji.) in njihovo početje (Ali je kdo sploh prebral kakšen program stranke ali se voli samo na podlagi fac in kdo je za ali proti ... ), takoj nato pa se sam identificaraš s prej okarakterizirano volilno bazo (... v normalni demokraciji bi ps mogoče bila realna opcija glede na program ampak s takšnimi ljudmi na vrhu bi v zrelih demokracijah bila že zgodovina.) :mellow: bosa in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 (popravljeno) Niti najmanj. Nikjer nisem trdil, da je pomemben samo program, vse ostalo pa lahko pozabimo. Moja trditev je bila, da večina volivcev programov sploh ne pozna in volijo samo za in proti nekemu obrazu. Zraven skurcal še naše kvazilevičarje, ki si to vsekakor zaslužijo ker so na celi črti zjebali percepcijo levice. V drugem odstavku lepo napisal, da bi program ps še bil za kaj, da pa (v skladu s prejšnjim odstavkom) to zame ni dovolj, če stranko vodi človek, ki je v večih kriminalističnih preiskavah in še vse kaj drugega in pa seveda, če so v stranki ljudje, ki menjuje stranke pogosteje kot spodnje gate samo zaradi tega, da so blizu koritu. Popravljeno Maj 14, 2014. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 voli se ljudi.... ne program sigurno so ljudje bolj znani, kot programi če bi volili programe, potem bi le ti bili napisani na volilnih listih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Sanjsko službo majo naši NEDOTAKLJIVI, KORUPTIVNI, LOPOVSKI politiki, ki za svoje grehe ne odgovarjajo Pozabu si povedat da to vela samo za ta desne..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Jaz pa sem se z nekom tu iz MS foruma stavil za par pirov, da Sanjska služba ne bo dobila poslanca in zgleda da ne bom plačal PS: KeC, največ LDS-ovcev je bilo v Zares, ostanku LDS ali ilegali, zdaj pa bodo pri Cerarju, Bratuškovi, Solidarnosti in še kje, če bo še kaj novega. Sicer pa je včasih praktično cela levica razen SD bila v LDS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 (popravljeno) Glej Pervy, načeloma se v 95% stvareh brez problema strinjava tukaj pa ne bo šlo, kar še vedno ne pomeni, da ne priletim na tvoja vrata s pivom v roki ali pa skupaj z motorji naredimo roadtrip do Sarajeva. Vse ostalo pa bah ... se mi ne da. Popravljeno Maj 20, 2014. Popravil KeC Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se