kanarcek Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Dober dan, Sem preiskal internet in forum pa še vedno ne vem kje v okolici Celja bi mi zamenjali pnevmatike na motorju. Po možnosti tudi, da imajo svojo zalogo. Prosim za kakšne informacije in izkušnje. lp
motofrik Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Vsak vulkanizer ti bo pnevmatiko priskrbel v parih dneh... Seveda pa malo le glej, da ne bo ravno kakšen ''levi'', ki nima občutka za moto platišča. Drugače na veliko hodijo/hodimo k Širniku v Radlje.
kanarcek Objavljeno Maj 12, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Saj ravno zato bi rabil nekoga, ki se s tem redno bavi. Enkrat so mi že motor razbili pri menjavi gum in ne bi hotel ponovno takih problemov.
lajbn Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 ! kakšen motor pa je to 'menjava pnevmatik'? A to je znamka al kako? 'Celje' je potemtakem model? thumper 1
motofrik Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Za Celje ravno ne vem, je pa Yogi v Vinski gori že en tak, ki je blizu in zaupanja vreden.
MiNa Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Tema v kateri boš izvedel vse kar te zanima na temo gum, pneumatik, menjav....
kanarcek Objavljeno Maj 12, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 ! kakšen motor pa je to 'menjava pnevmatik'? A to je znamka al kako? 'Celje' je potemtakem model? Se opravičujem spoštovani(a) gospod/gospa zaradi napačne izbire rubrike. Nisem bil dovolj pozoren. Prosim moderatorje za izbris oz. da temo prestavijo. Hvala vsem za odgovore
lajbn Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Opravičilo ne bo dovolj. Pričakujem tekoče obresti. thumper 1
kanarcek Objavljeno Maj 12, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Opravičilo ne bo dovolj. Pričakujem tekoče obresti. To pa ne vem kaj je. A ti moram kaj plačati?
cikadina Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 To pa ne vem kaj je. A ti moram kaj plačati? obresti so v obliki
maus Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Saj ravno zato bi rabil nekoga, ki se s tem redno bavi. Enkrat so mi že motor razbili pri menjavi gum in ne bi hotel ponovno takih problemov. edin to mi ni jasno ... kako so ti razbili motor ... padel po tleh al kaj
kanarcek Objavljeno Maj 12, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 S stojala, višine kakšnih 70cm je padel na tla.
zupy199 Objavljeno Maj 14, 2014 Opozori Objavljeno Maj 14, 2014 Skiro, v Latkovi Vasi (Prebold). Sem klical lansko leto in so imeli veliko izbiro na zalogi. Sam sem se sicer odločil za Širnika v Dravogradu, je bilo ceneje. Pa še lepa turca je do gor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se