Skoči na vsebino

Menjava pnevmatik Celje

Priporočene objave

Objavljeno

Dober dan,

Sem preiskal internet in forum pa še vedno ne vem kje v okolici Celja bi mi zamenjali pnevmatike na motorju. Po možnosti tudi, da imajo svojo zalogo. Prosim za kakšne informacije in izkušnje.

lp

Objavljeno

Vsak vulkanizer ti bo pnevmatiko priskrbel v parih dneh... Seveda pa malo le glej, da ne bo ravno kakšen ''levi'', ki nima občutka za moto platišča. Drugače na veliko hodijo/hodimo k Širniku v Radlje.

Objavljeno

Saj ravno zato bi rabil nekoga, ki se s tem redno bavi. Enkrat so mi že motor razbili pri menjavi gum in ne bi hotel ponovno takih problemov.

Objavljeno

Nasproti vojašnice, zraven BHSa

Objavljeno

!

kakšen motor pa je to 'menjava pnevmatik'? A to je znamka al kako? 'Celje' je potemtakem model?

Objavljeno

Za Celje ravno ne vem, je pa Yogi v Vinski gori že en tak, ki je blizu in zaupanja vreden.

Objavljeno

!

kakšen motor pa je to 'menjava pnevmatik'? A to je znamka al kako? 'Celje' je potemtakem model?

Se opravičujem spoštovani(a) gospod/gospa zaradi napačne izbire rubrike. Nisem bil dovolj pozoren.

Prosim moderatorje za izbris oz. da temo prestavijo.

Hvala vsem za odgovore

Objavljeno

Opravičilo ne bo dovolj. Pričakujem tekoče obresti.

Objavljeno

Opravičilo ne bo dovolj. Pričakujem tekoče obresti.

To pa ne vem kaj je. A ti moram kaj plačati?

Objavljeno

To pa ne vem kaj je. A ti moram kaj plačati?

obresti so v obliki :kava::D

Objavljeno

Saj ravno zato bi rabil nekoga, ki se s tem redno bavi. Enkrat so mi že motor razbili pri menjavi gum in ne bi hotel ponovno takih problemov.

edin to mi ni jasno ... kako so ti razbili motor ... padel po tleh al kaj :?

Objavljeno

Skiro, v Latkovi Vasi (Prebold). Sem klical lansko leto in so imeli veliko izbiro na zalogi.
Sam sem se sicer odločil za Širnika v Dravogradu, je bilo ceneje. Pa še lepa turca je do gor :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!