3NOX Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Je morda že kdo kdaj videl katerega Fiat 126 s tako predelavo. zanima me tudi če bi šlo to sploh skozi homologacijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Pred leti sem ga vidu z mašino od hayxabusa - gsxr 1300. reno99 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 S čim bi pa bremzal to čudo potem? Z original bobni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 hajoktejn in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 S čim bi pa bremzal to čudo potem? Z original bobni? Ne, ne je bila kr konkretna predelava, kolker se spomnem brez diferenciala-direkten prenos z ketno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Drugače če koga to zanima so zelo všečne predelave mini cooperjev z motorji od hayabuse+ turbina imajo angleži že vse naštudirano in se dajo kupiti kit kompleti uglavnem kolikor sem gledal je stvar nora na panonia ringu je tip brez težav stisnu porscheja gt2. Prenos imajo pa rešen tako da gre preko ketne na diferencial ,.. če koga zanima naj napiše v google z-cars in bo sigurno dobil precej te robe pa ful dober je mini forum v angliji z opisi vseh predelav,,.. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Poznam enega "pacienta" , ki ima v fiatu 500 alfino mašino (1700ccm če se ne motim) . Fiat 500 in 126 sta v osnovi enaka samo druga karoserija in zadeva je celo registrirana. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se