sanka Objavljeno Julij 11, 2014 Opozori Objavljeno Julij 11, 2014 Pozdrav, Imam peugeot speedfight 2 2002 in imam težave z štartom skuterja ter prostim tekom. Zelo težko vžiga električno in nožno. Ko pa mu dodam malo bencina na bat vžge po nekaj poskusih starta. Vendar se skadi za kakšnih 10 sekund samo bel dim iz izpuha. Ko pa že štartne je težava ker ne drži prostega teka in takoj crkne. A bi moral nastavit vplinjač za-to ali se nastavi z gas zajlo tole? No ker sem skuter imel že nekajkrat narazen sem tudi pred tem razstavil vplinjač ga sčistil in sestavil nazaj kakor tudi zračni filter. Takrat je sicer štartnil po nekaj poskusih ampak še vedno ga je zelo težko vžgat tako električno kot nožno. Akumulator ima 12,12V in 12,04V ko je skuter vžgan. Pred mesecem dni sem menjal zaganjač saj je bil stari brez ščetk. Svečka je rahlo rjava vendar mokra od goriva. Gorivo imam mešanco na 5l bencina 1dl olja ter poln rezervoar olja za mešanje v skuterju. Izpuh je Leo Vince ZX1 vode za hlajenje ima dovolj sam pa več nevem zakaj noče vžigat in zakaj ne drži prostega teka tudi ko sem na vplinjaču nastavljal vijak prostega teka? Mi lahko mogoče kdo malo pomaga? Lep pozdrav, Seba
Priporočene objave