Benjamin Klejnošek Objavljeno Julij 14, 2014 Opozori Objavljeno Julij 14, 2014 pozdravljeni. skuter baotian driven-903 ne vleče v klanec že od prvega dneva ko je bil kupljen. včasih komaj vleče samo 1 osebo, ko sta na skuteru 2 se ustavi. prevoženih imam okoli 450km in sem ga danes peljal na tehničnega, rekli so da so menjali valjčke, pregledali dizo ampak problem še vedno ni rešen.. na skuterje se ravno ne spoznam najbojše, če poznate kakršnekoli rešitve vas prosim da mi jih napišete. lp in hvala!
VS800 Objavljeno Julij 23, 2014 Opozori Objavljeno Julij 23, 2014 pozdravljeni. skuter baotian driven-903 ne vleče v klanec že od prvega dneva ko je bil kupljen. včasih komaj vleče samo 1 osebo, ko sta na skuteru 2 se ustavi. prevoženih imam okoli 450km in sem ga danes peljal na tehničnega, rekli so da so menjali valjčke, pregledali dizo ampak problem še vedno ni rešen.. na skuterje se ravno ne spoznam najbojše, če poznate kakršnekoli rešitve vas prosim da mi jih napišete. lp in hvala! Na tehničnem so te nategnili , pelji rajše na servis
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se