Jacky12161 Objavljeno Avgust 8, 2014 Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 Živjo star sem 15 let in omislil sem si skuter/moped brez izpita to se pravi do maksimalno 25 kilometrov na uro. Ali se stem lahko vozim po kolesarski? Kaj pa po PTSju? Katerega mi priporočate? Želim, da ima armaturmo ploščo (lahko tudi digitalno) z števcem hitrosti ter stanjem v tanku. Ter, da ima smerokaze (žmigavce) in trobljo. S čem ga priporčate zaklepat v LJ ter pred šolo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacky12161 Objavljeno Avgust 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 Mislim, da luči imajo vsi, z troblo pa nevem kako je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacky12161 Objavljeno Avgust 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 Aja ali obstaja kakšen alarm za naknadno vgraditev? Se opravičujem ker toliko sprašujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Avgust 8, 2014 Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 (popravljeno) Mislim, da luči imajo vsi, z troblo pa nevem kako je. Trobla? 25 Km/h!? Nepotrebno!!! Glasilke + MIP-MIP popolnoma zadostuje, če računaš, da ga polži prehitevajo po levi in desni, odvisno od politične usmerjenosti le-teh. Kar pa se alarma tiče, ga dobiš skoraj povsod, samo ne vem kaj ti bo pomagal?! Še motor z alarmom ni varen, tvoj bodoči Brum-brum bicikel pa lahko vsak ciganček odpelje z ali brez alarma. Tudi ketna ne pomaga, verjemi mi na besedo. (Lastne izkušnje po treh ni-ga-več komadih) Popravljeno Avgust 8, 2014. Popravil zverac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 8, 2014 Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 S čem ga priporčate zaklepat v LJ ter pred šolo. S tigrom ali medvedom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacky12161 Objavljeno Avgust 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 @zverac kaj mi pa potem priporočaš? Lep večer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se