J Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Letalonosilka v KP zalivu in mladoletni mornarji "On shore leave!" Grem ti jaz danes zjutraj v Koper po mleko za kavo in stojim pri blagajni. Za mojim hrbtom dva niger-ja in dve punce (vsem štirim skupaj ne bi dal 40 let!) otipavajo plišaste medvedke na polici in po nesreči ena od teh zruši bonbonjero, ki je bila postavljena na sosednji polici. Vsi 4 nigerji vidijo, da so naredili malo nereda, ampak nadaljujejo z maltretiranjem igrač in ne j..... zive sile. Jaz poberem škatlo, jo dam nazaj, in povem bojevnikom, da se naj malo lepše obnašajo, ker še nismo 51 zvezna drzava a oni kao, da sem prozoren :evil: Stuff Nato up your you know what! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 A je to res tok velka ladja al sam mal basejo po TV in po cajtengih :shock: , a se da kej na njo gor pridt.....(mal oci spocit, ka baje je tok avijonov da jih komej prestejes... :wink: ) LP, Rock 8) P.S: Men se zdi pa ql da so take ladjice pr nas, se pocutim nekako bolj varnega.....navsezadnje komaj obrne pri nas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 tebi pa pošteno grejo v nos in si jih malo subjektivno obdelal, pa sej je prav! naj se zumbala nauči da je treba tudi pred svojim pragom pomesti, globoko v živec si ga sigurno zadel...in se spremenil v bombo človeka, ki se bo razgnala zraven "Grmovja" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Ti! to čudo je OGROMNO in sedi sredi zaliva-mularijo pa prevazajo na kopno s tender-ji. Tokrat ne vem če se sme gor, je pa prevelika, da bi jo pripeljal k dok-u. V centru KP posadko poberejo Charter Buss-i in jih peljejo do Interspar-a in Mercator-ja, ali se pa kar malo šetajo po lokalih. V glavnem, jaz sem ze več teh posadk videl in se tudi pogovarjal z njimi tudi drugje in ne samo pri nas. Jaz bi se počutil malo bolj varnega, če je še kaj profesionalnih, zrelejših ljudi na ladji, če pa ne smo vsi v K....! :lol: Menda je na nuklearni pogon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 J, zadeva je na jedrski pogon, ja. In ne - na krov slovenceljni ne smemo... Saj veš - smo lahko gostitelji, ampak, hm, kurc nas gleda, a ne ... Sam da jim kao damo mal diskoteke, kafiče in pičkice na razpolago.?!?!?!?! :evil: :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Ti D.J.! Meni grejo ama absolutno na K! V vojni bo njih rešila samo tehno- logijo, če pa to odpove pa fuck it! Sem se enkrat v Ameriki pogovarjal z eno posvečeno osebo, ki mi je prišepnila, da je ameriška vojska polna debilov in delinkventov, ki jim je sodnik, dal na izbiro zapor al pa vojsko itn...to, da je povprečni IQ ameriškega vojaka na ravni debilnosti pa so ze itak razpisal raznih študijah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 toliko o marincih :lol: :lol: pa vseeno, a ni bolje, da se delikventa znebiš v vojni, poleg tega pa ti uresničuje bolane cilje, kot da gnije v čuzi in "igra gobo" seveda, bolje za zlatnu Ameriku... :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 to je res symru se strinjam s tabo, če mi ne smemo gor nej tud oni gor ostanejo ko jih jebe... Če mi ne smemo ladje vidt tud njim ni treba naše države... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Ja Ja pičke, diskoteke in to....Potem, pa vse zasedejo in se obnašajo lastniško. Saj za gostince je v redu ampak.....Kako ze gre uno!? Svakog gosta tri dana dosta! Tile tukaj bojo menda 5 dni! Naj grejo raj vezbat vojne igrice, da se ne bojo med sabo " friendly fire!" itn...Popoldne sem skoraj enga povozil z GS-om hihihi! Škoda, da je bil na zebri! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 dobr teb k se ze vozte na primorskem 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Jaz sem bolj na Krasu, pri meni je blo -5 ko sem šel z mopedom, predvčerajšnjem sem imel sneg na vrtu! P....! če lahko 17 letni idioti iz gheta upravljajo letalonosilko, bom pa ja jest enga GS-a zmogel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Ja Ja pičke, diskoteke in to....Potem, pa vse zasedejo in se obnašajo lastniško. Saj za gostince je v redu ampak.....Kako ze gre uno!? Svakog gosta tri dana dosta! Tile tukaj bojo menda 5 dni! Naj grejo raj vezbat vojne igrice, da se ne bojo med sabo " friendly fire!" itn...Popoldne sem skoraj enga povozil z GS-om hihihi! Škoda, da je bil na zebri! :) To mi deli! (MEdnarodni_incidenti_juhuhuhuuuu_PRESS) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 ....aja! pa tudi ene par mladoletnikov sem videl z ramenskimi trakci SP- te osebe so bile brez izjeme bele rase! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 ....aja! pa tudi ene par mladoletnikov sem videl z ramenskimi trakci SP- te osebe so bile brez izjeme bele rase! Kaj je to SP? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Sea Patrol, Sailor Patrol ali police- nekaj takega! Kot neka vojaška policija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 JAZ BI PA ŠLA TE NIGERČKE POGLEDAT! :lol: :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 A je to kaj v zvezi z takoimenovano obdarjenostjo, ki je v bistvu mit :D Sicer bojo pa še nekaj dni utrujal, nakar grejo dogodivščinam naproti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 A je to kaj v zvezi z takoimenovano obdarjenostjo, ki je v bistvu mit :D Upam pa lahko :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Jah! potem pa kar v KP, ustavit koga in se prepričat iz prve roke:) Jih je cca.5000 (pa nekaj zensk vmes) in ni hudič, da ne bi našla nigerčka samo zase, ki bi ti potešil radovednost in upanje. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 ja,ja,ja,ja,ja! :lol: :lol: :lol: :lol: sej so bli eni tud prej na poročilih! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Village People: "In the navy, thats where I wanna be, In the navy..." Cheeseburger, fries and diet coke doma, potem še na ladji, potem isti meni ko greš na izlet na kopno, potem pa spet Cheeseburger, fries and diet coke za večerjo. Ko bom šel na dopust si bom naročil cheeseburger, fries and a diet coke. Poslušaj me ti kmet Ameriški! A ne bi ti za spremembo pojedel kakšno Slovensko zadevo!? K si ze tuki! raje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 al nej gre pa zumbologijo študirat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Še kakšna stalna Navy baza se manjka!? Ze študiram kam se bi odselil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Še kakšna stalna Navy baza se manjka!? Ze študiram kam se bi odselil! A se tko zlo bojiš konkurence? :shock: :shock: :twisted: :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Ma ni to stvar kakšne konkurence, pač pa več kot toliko šljama ne prenesem in se umaknem. Konkurence :shock: V čem le :?: Sicer pa tukaj malo posplošujem, saj ni tako neznosno, ko bi le ljudje bili malo bolj uvidevni kadar niso doma :) Kadar sem jaz pri njih sem vedno prijeten, uvideven euro-trash :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se