stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 UFFFF, zdaj smo pa postali že nestrpni!?!?!? A bomo dodali temi pripis: Us Navy +RASIZEM???? :wink: Ampak meni so nigerčki še vedno cool! :wink: In poznam več kretenskih belcev kot nigerčkov in poznam celo par amerikanosov ki so vsi bli full fajn. Preseravamo pa tud MI 100/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Ma itak ti poznaš več belčkov takih ali drugačnih v vsakem slučaju :roll: Če kdo prečita moj post o mojih izkušnjah z črnci in še vedno misli, da sem rasist mu ne morem pomagat! Je menda razvidno, da nisem! Če pa začnemo z politično korektnostjo pa se ne bo smelo totalno nič pisnt brez, da bi koga uzalil!? Poudaril sem specifično skupino ljudi: "Mornarji črne rase na obisku pri nas!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 ...hodil s črnko z roko v roki po Ocean Drive-u... Ah, potem si pa tud ti že na pol zamurc :idea: :twisted: :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 :lol: Ya Maan! V dodatek: Sem bil osebno večkrat zrtev rasizma iz strani črncev.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Stigmata, če ze poznaš nigerčke, boš tudi vedla, da imajo rasistične probleme med sabo v smislu: kdo je bolj črn, kdo je manj črn itn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Mislim da je prav ,da obala tudi v zimskemu času zacveti in prinese dinarce v blagajne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Stigmata, če ze poznaš nigerčke, boš tudi vedla, da imajo rasistične probleme med sabo v smislu: kdo je bolj črn, kdo je manj črn itn... Ja tud to vem, so eni premalo črni itd. Saj so tud oni rasisti, tako kot so belci ... , ne pravim da niso :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Komu,kaj,kje? Teli mornarji nimajo omembe vredno kupno moč - bolj malo vidnih vrečk po rokah! Re: Gostinstvo: Ja kdaj je pa še kakšen gostinc prijavu dejanski dobiček :)? pa pijejo tud bolj švoh! Mogoče kaj prikaplja z uporabo zaliva ali jim to šenkamo, ne vem!? Sicer pa tudi ta poletni turizem ni ne vem kaj zadnje čase. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Ja Stigmata, pa eni so preveč črni. Med African-American (da ne bomo več rekli "NIGA") populacijo so ta oglječrni najmanj zazeleni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Ja Stigmata, pa eni so preveč črni. Med African-American (da ne bomo več rekli "NIGA") populacijo so ta oglječrni najmanj zazeleni :) A ni to hudo da med "svojimi" nikamor ne spadaš? In to zarad odtenka barve kože?!?! To je tak kot da bi se belci izločali na osnovi barve las, rjavi skupaj, črni, blond... in pol bi eni rjavi bli pretemni.... 8) Sicer pa se izločamo na podlagi neumnosti! To so meni total zgrešeni štosi 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Seveda je zelo zgrešeno, da se karkoli bazira na osnovi barve koze, veroizpovedi itn...Samo meni so se pa prav teli s katerim sem načel temo temeljito zasrali. Jaz sem imel na StMaarten-u izredne poslovne tezave in ko sem prišel do dna zadeve se je izkazalo, da imam napačno barvo - Belo :(BTW Na Sint Maarteen-u sem tudi opazoval bebasto obnašanje posadko ene USS letalonosilke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Seveda je zelo zgrešeno, da se karkoli bazira na osnovi barve koze, veroizpovedi itn...Samo meni so se pa prav teli s katerim sem načel temo temeljito zasrali. Jaz sem imel na StMaarten-u izredne poslovne tezave in ko sem prišel do dna zadeve se je izkazalo, da imam napačno barvo - Belo :( Ja, ne? Si morš mislit da smo celo do tu prišli da to ni več 100% barva privilegijev!?!? Po eni strani se mi to zdi fajn, po drugi pa... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Ja ja, in "dobivati izkušnje pomeni delati napake!" pa še kako prav imaš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Ja ja, in "dobivati izkušnje pomeni delati napake!" pa še kako prav imaš! Mater se midva štekava! :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Ane, pa še popoldne sem bil tak rasist!? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Ane, pa še popoldne sem bil tak rasist!? :lol: yep.......sedaj si samo se snob.....in to kapitalisticni. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 :cry: Vse sem samo človek ne! Jaz vas bom vse prijavil k Amnesty Int. pa me boste lahko še kot svinja ozmerjali :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 "podajmo si roke" :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 :lol: :lol: We are the world We are the children We are the ones to make a better day so lets start giving Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Jaz sem za pravično stvar pripravljen žrtvovati tudi življenje... seveda ne svoje :!: :idea: :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 :cry: Vse sem samo človek ne! Jaz vas bom vse prijavil k Amnesty Int. pa me boste lahko še kot svinja ozmerjali :D Se lahko kr meni pritožiš, sem bla pred časom še v A.I. izvršnem odboru! No pa povej teti, kje te boli! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Pa primerjajmo dve različici doživljajskega spisa in se zamislimo: 1) Grem ti jaz danes zjutraj v Koper po mleko za kavo in stojim pri blagajni. Za mojim hrbtom dva niger-ja in dve punce (vsem štirim skupaj ne bi dal 40 let!) otipavajo plišaste medvedke na polici in po nesreči ena od teh zruši bonbonjero, ki je bila postavljena na sosednji polici. Vsi 4 nigerji vidijo, da so naredili malo nereda, ampak nadaljujejo z maltretiranjem igrač in ne j..... zive sile. Jaz poberem škatlo, jo dam nazaj, in povem bojevnikom, da se naj malo lepše obnašajo, ker še nismo 51 zvezna drzava a oni kao, da sem prozoren :evil: 2)Grem ti jaz danes zjutraj v Koper po mleko za kavo in stojim pri blagajni. Za mojim hrbtom štiri "kače". Dve črni, dve blontni (vsem štirim skupaj ne bi dal 40 let!) Otipavajo plišaste medvedke na polici in PO NESREČI ena od teh zruši bonbonjero, ki je bila postavljena na sosednji polici. Vse štiri "mačke" so videle, da so naredile malo nereda, ampak so tako naudušene nad igračkami, da pustijo bonbonjero in se igračkajo naprej. Kot mali otroci, ki že nekaj časa niso imeli prilike za sprostitev. Jaz poberem škatlo, jo dam nazaj, in zabrusim lepotičkam, da se naj malo lepše obnašajo, ker še niso na plajbojevih platnicah in tudi nikoli ne bodo, ter da s svojo puhoglavostjo za Slovenijo itak nebodo nikoli naredile kaj koristnega. Prav zagotovo bi, dragi J, če bi bile tam omenjene mačkice reagiral tako kot sem napisal. To pa zato, ker nisi rasist in ljudi ne rangiraš po pripadnosti, narodnosti.... Ali pa morda ne? Na tvojem mestu bi jaz pogledal v leksikon pod "rasizem" in "nestrpnost", ter se zamislil nad svojimi pogledi, stališči in tukaj napisanimi izjavami. Morda pa si tega ne želiš, ker ti ni všeč tisto, kar bi se iz tega izcimilo. Beseda rasist res ni nikjer rada slišana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 :( pravijo, da sem rasist, kapitalistični snob, :cry: če bom pa A.I. kej povedu bom pa še izdajalska svinja :cry: pa še ameriška mornarica me bo en dan prebutala :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Yzf, jaz rangiram po dejstvih na dlani v danem momentu, zraven primešam izkušnje, in potem občujem naprej. Bla sta dva tipa in dve tipice! Niso bli spet tako vzneseni in so vsi štirje videli Bobonjero in stopicali okoli škatle. Nisi bil tam, torej nisi izkusil, torej niti ne popravljaj mojo zgodbo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Pa da nebom za nekatere očitno pretežkih nalog postavljal: Ali ni beseda NIGER že sama posebi izraz rasizma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se