atvodes Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 lep pozdrav sem novi na tej strani .zanima pa me zakaj motor ko se zagreje ne gre vec tk ko je sel hladen al je to frgazer al ventili al kaj drugega ce ma gdo podobne iskusnje bi prosu za kaksen nasvet gre pa za atv odes 400 4x4 letnik 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 lep pozdrav sem novi na tej strani .zanima pa me zakaj motor ko se zagreje ne gre vec tk ko je sel hladen al je to frgazer al ventili al kaj drugega ce ma gdo podobne iskusnje bi prosu za kaksen nasvet gre pa za atv odes 400 4x4 letnik 2007 Če sumiš v ventile jih najprej nastavi in če še nebo dobro se spravi na vplinjač po vsej verjetnosti dobi premalo goriva ( dotok goriva -filter-mrežica,membrana,nivo goriva v uplinjaču itd.itd.) jaz to tvoje čudo nepoznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atvodes Objavljeno Avgust 25, 2014 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 hvala za mnenje me pa se zanima kolk morjo bit ventili narezen ce mogoc veste nimam izkusen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se