Schumy Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 ker se kurbarija fuzbal in nasilje najbl prodajajo, odpiram, temo, kjer boste anonimci lahko modrovali o zločinih in dajali duška najnižjim strastem ki jih premoremo, tako boste v tej temi lahko , obsojali na smrt, kastracijo, dolgo mučenje in podobne blodnje pa začnimo s prvim umorom http://www.rtvslo.si/crna-kronika/ljubosumni-moz-je-zeno-umoril-v-spanju-s-sekiro/340788 Ni mi jasno, kako lahko nekdo ubije mater svojih otrok? Mislim a ti ljudje na otroke ne pomislijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Kriminal bo vedno, sodišča morajo imeti delo, enako ostali pravosodni organi. Kakšni so pa bili nagibi za klanje pa ne vem, bi le ugibal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 A se nikol nisi bil ljubosumen? Pa folk bi moril s sekiro sredi ceste, ker ga je nekdo izsilil, sam ce bi mel sekiro pri sebi.... :grim hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 ker se kurbarija fuzbal in nasilje najbl prodajajo, odpiram, temo, kjer boste anonimci lahko modrovali o zločinih in dajali duška najnižjim strastem ki jih premoremo, tako boste v tej temi lahko , obsojali na smrt, kastracijo, dolgo mučenje in podobne blodnje pa začnimo s prvim umorom http://www.rtvslo.si/crna-kronika/ljubosumni-moz-je-zeno-umoril-v-spanju-s-sekiro/340788 Ni mi jasno, kako lahko nekdo ubije mater svojih otrok? Mislim a ti ljudje na otroke ne pomislijo? Da narediš tako skrajno dejanje, ti morajo male sive celice odpovedat. Pa čeprav samo začasno. In brez le-teh nekako ni mogoče mislit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Čudna so pota Gospodova.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Če bi kakšen ki mu ne delajo sive celice potamanu lopove ki so državo spravili na kant in ljudi v obup se sploh ne bi zgražal! DAMI34, thumper, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
idriz Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Če bi kakšen ki mu ne delajo sive celice potamanu lopove ki so državo spravili na kant in ljudi v obup se sploh ne bi zgražal! Jest mislim, da mu morjo full dobr delat sive celice. Jasno je le, da tovrstnih oseb po ustanovah , ki se napajajo ( infuzija) iz proračuna, ni mogoče najti. Sicer mi je pa zlo vseeno kakšne celice, sam da se štarta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 ... Pa folk bi moril s sekiro sredi ceste, ker ga je nekdo izsilil, sam ce bi mel sekiro pri sebi.... :grim Danes dvakrat, če ne bi imel sekire zametane pod kištami. Prvič starekljo v BMW terencu, ki me je po vsej sili hotel zaparkirat od spredaj in sem ga komaj nagnal, drugič pa privatnika v poltovornjaku, ki se mi je za rit sparkiral pri drugi trgovini in sem komaj se izmotal. Kot da so na DOBI izpit za avto delali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schumy Objavljeno September 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2014 al pa tole http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/dveletnica-ki-jo-je-mati-zapeljala-v-slivnisko-jezero-podlegla kera katastrofa ne vem zakaj je Bog, če je že tako popoln in naredil človeka po svoji podobi, daje takim ljudem, plodnost.. grdo se sliši, toda.. Dolžnost staršev je, da poskrbijo da njihovi otroci zrastejo, brez večjega pomanjkanja v samostojne ljudi, pol se pa lahk , zarad mene tut fentajo, toda nikoli nikdar, umorit lastnega otroka zaradi lastne nesposobnosti soočanja s svetom v katerega smo po sili prilike umeščeni. Eni bi bili ob otrocih, pa jih za to prikrajša bolezen, divji vozniki, kak mimoidoči psihopat, in tile nikoli ne bodo videli odraščati svoje malčke.. Kako lahko vse to prikrajšaš svojemu otroku se vprašam, kiri bolani umi... ne imet otrok, če zanje nisi dovolj odgovoren groza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se