Fritz Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 (popravljeno) V tej temi lahko lastniki in nelastniki bavarskih kant, še posebej Snecer in Gift, zlijeta vso žalost nad svojo usodo, kajti po tem, ko sta uzrla belo-moder propeler, se življenje spremeni in nič več ni tako, kot je bilo. Vsak teden drugačna doza tablet, vsak mesec nekakšne nove tablete in vsake pol leta nov psihiater (dlje ne zdržijo). Popravljeno September 8, 2014. Popravil Fritz Robson, jami65, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 BMW je za penzioniste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Priznam, sem anonimni penzionist! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 BMW je za penzioniste Drugi si ga tako ne morejo privoščit za tistih 100€ plače ali podpore. '.', Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 No lohk si ga bi tud kakšen drug privoščil,sam ne ve kaj je dobro in sledi čredi ovac ki blejejo kot moj kolega pastir Snecer heheheh Drugače pa takšna tema v kateri jokajo in stokajo čez BMW in njihove lastnike že obstaja:-) Bomo vsaj spet kej mleli med zimo,se nasmejal mal pokomentiral pa bo že spet pomlad in mi se bomo vozili z našimi polizdelki,ostali bodo pa še vedno jokali in stokali ...... Za mene je BmW še vedno motor ki mu ni para kar se tiče avtonomije,ergonomije in ciklistike,očitam mu edino malo višjo cenoin za mene(ponavljam"za mene") premalo odziven agregat,zato sem si omislil jodlarja,ki bolje leži mojemu načinu vožnje in po teži je prijaznejši mojemu kolenu,ki je podobno 80 letniku;-) pik1 in Fritz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 pik1, Robson, Alla in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 V tej temi lahko lastniki in nelastniki bavarskih kant, še posebej Snecer in Gift, zlijeta vso žalost nad svojo usodo, kajti po tem, ko sta uzrla belo-moder propeler, se življenje spremeni in nič več ni tako, kot je bilo. Vsak teden drugačna doza tablet, vsak mesec nekakšne nove tablete in vsake pol leta nov psihiater (dlje ne zdržijo). No Fritz, tud ti nisi vec tak kot si bil predno si osedlal ta nad-motor. Fritz na Stromu bi take malenkosti gladko zignoriral. Zdej se gre pa sveto vojno prot osebkom k se gredo sveto vojno prot ventilatorjem...Ce bi se(jaz) v debati najdu na istem colnu z Bremzerjem bi se samoizprasal, kje sm ga polomil.../contains fair amount of cyinicism, and traces of truth. DAMI34, Fritz in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 ... jest navijam za "bimerje" .... :) . Ps. ... mot me pa edin to, da nimam tud penzijona ... jami65, Kmet2 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Kaj ne moreš spat al maš psihozo:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Kaj ne moreš spat al maš psihozo:-) 04;54 .....a spat tud ne morš? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Če ima še kdo kaj dodat, naj to stori do desete ure danes, potem gre tole v smeti, ker že imamo temo za BMW prepucavanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 evo .. še js neki dodam, pa zapri ok .. dodau sm :krneki: thumper in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 (popravljeno) Te prilke ni za zamdit. Se strinjam s predhodniki o bavarskih kantah in z žalostjo se strinjam s trditvijo, da je Fritza lastništvo te kante tud mal spremenilo. Tko mčken, drgač verjamem, de je še zmeri fejst pob. Mu bomo kanto do konca frderbal, pa bo spet ta prav. Al ga pa spet na kešne strelske vaje pelal. Ufff, ideja, bemfl za tarčo??? Kdo plača, da njegovo bemfo tako malo (orngi) dobrovoljno naluknjamo? Maus, a črna bukva še laufa? Popravljeno September 9, 2014. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 še :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 okm je zajebana stvar, vsak se not najde .....bolj se bliža cifri 40, bolj ven seka..... Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Ufff tazadno minuto še jest neki dodal....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Hvala za pozornost in na svidenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave