thumper Objavljeno Januar 29, 2015 Opozori Objavljeno Januar 29, 2015 psssst.. danes nalagajo prve za evropo ... builder 1
kasti Objavljeno Januar 29, 2015 Opozori Objavljeno Januar 29, 2015 Ujel sem info, da bo naslednji teden že na ogled v AS centru Trzin. builder 1
thumper Objavljeno Januar 29, 2015 Opozori Objavljeno Januar 29, 2015 baje je gužva ker stojijo šleparji iz cele evrope za nalaganje... builder 1
stebricek Objavljeno Januar 29, 2015 Opozori Objavljeno Januar 29, 2015 ful mi je zadeva kul, sam ko sm se v Veroni usedu gor mi je za dve številki premajhen... zgleda so delal lahi po svojih merah tale moped :grim
Spasky Objavljeno Januar 29, 2015 Opozori Objavljeno Januar 29, 2015 prve predelave builder in TakeALookAround 2
motolover Objavljeno Januar 29, 2015 Opozori Objavljeno Januar 29, 2015 ful mi je zadeva kul, sam ko sm se v Veroni usedu gor mi je za dve številki premajhen... zgleda so delal lahi po svojih merah tale moped :grim Kot vse Monsterje. Motor za p...ce ali za kratkonogeže.
thumper Objavljeno Januar 30, 2015 Opozori Objavljeno Januar 30, 2015 prve predelave tazgorn je scrambler..pr deus-u so pa mim užgal - tud tracker ni ...
stebricek Objavljeno Januar 30, 2015 Opozori Objavljeno Januar 30, 2015 (popravljeno) Kot vse Monsterje. Motor za p...ce ali za kratkonogeže. Ma ja.... tut monster ni glih za košarkarje, sam vseen dost bolš kot tole Popravljeno Januar 30, 2015. Popravil stebricek
vandrovec Objavljeno Januar 30, 2015 Opozori Objavljeno Januar 30, 2015 (popravljeno) Ma ja.... tut monster ni glih za košarkarje, sam vseen dost bolš kot tole ...enduro za otroke -baby enduro Popravljeno Januar 30, 2015. Popravil vandrovec
Cartman Objavljeno Januar 30, 2015 Opozori Objavljeno Januar 30, 2015 Zdaj je entry model Scrambler. Novi monster je občutno večji kot prejšnja dva. Scrambler pa je tak...kompakten strojček. Jaz ga vidim kot entry model ne samo za ducati, ampak za motorizem nasploh. Podobno kot MT07 pa Hondin NC. Z dodanimi zgodbicami seveda. O duši, karakterju in blabla ekskluzivnosti znamke. Frajerski stroj.
kasti Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Scrambler že na ogled v AS - Trzin!
Nearrain Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Zdaj je entry model Scrambler. Novi monster je občutno večji kot prejšnja dva. Scrambler pa je tak...kompakten strojček. Jaz ga vidim kot entry model ne samo za ducati, ampak za motorizem nasploh. Podobno kot MT07 pa Hondin NC. Z dodanimi zgodbicami seveda. O duši, karakterju in blabla ekskluzivnosti znamke. Frajerski stroj. Mislim, da sta MT07 in NC veliko vec motorja, kakor tale Scrambler. Deluje tako, kot da so ga ob "pol dveh" sestavil, ko so zakljucil inventuro v skladiscu in ugotovili koliko rezervnih delov od motorjev katere so nehal delat se jim se po skladiscu valja. Motor za populacijo, katera nima pojma kaj je motor. Vendar se jim zdi, da bi se dalo z EURi dokupit malo imiđa, da bi delovali bolj cool. Fazer03 1
Spasky Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Jaz pa mislim, da ti nabijaš v tri krasne. KilleRBee 1
Nearrain Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Jaz pa mislim, da ti nabijaš v tri krasne. Medtem, ko ti razmisljas, jest nabijam tri krasne PS: ti mora da si mnogo modar . . . hehehe
Spasky Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Mudar kao zmija... Le napišem svoje mnenje, kot ti. MT07 je super motorček, sploh za začetnike, ker je cenovno dosegljiv. Scrambler ni nič manj motorja, je kvečjem bolj vsestranski. Če pa želijo švabskimakaronarji odščipniti del pogače ne vidim nič slabega.
vandrovec Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Scrambler ni nič manj motorja, je kvečjem bolj vsestranski. Ta Scrambler pa vsestranski? Po moje izgleda kot nek minimoto za po mestu, od kafiča do kafiča ter občudovanje na raznih olditimerskih razstavah. Za vsako drugo potrebo se najde boljši moped. Nearrain in Fazer03 2
Nearrain Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Mudar kao zmija... Le napišem svoje mnenje, kot ti. MT07 je super motorček, sploh za začetnike, ker je cenovno dosegljiv. Scrambler ni nič manj motorja, je kvečjem bolj vsestranski. Če pa želijo švabskimakaronarji odščipniti del pogače ne vidim nič slabega. Ti modrec . . . Kero mnenje je zdaj pravo? Da je Scrambler skret, al da jest nabijam tri krasne?
TakeALookAround Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 In vsi ste ga ze pelal a? :grim
Nearrain Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 In vsi ste ga ze pelal a? :grim Ne se...bom ga pa z veseljem, ce bo kaksen za na Dinos pelat.
TakeALookAround Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Da ne bos solzn sestopil....
Spasky Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Ta Scrambler pa vsestranski? Po moje izgleda kot nek minimoto za po mestu, od kafiča do kafiča ter občudovanje na raznih olditimerskih razstavah. Za vsako drugo potrebo se najde boljši moped. Da, bolj vsestranski od MT07.
Nearrain Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Da ne bos solzn sestopil.... Bom..ce ne bo nc bakra na njem, ker so prevec sparal pr materjalih
Spasky Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Ti modrec . . . Kero mnenje je zdaj pravo? Da je Scrambler skret, al da jest nabijam tri krasne? amm naj premislim...da ti nabijaš v tri krasne. Nearrain 1
Nearrain Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 amm naj premislim...da ti nabijaš v tri krasne. ena je blond, ena rdeca, ena pa brunetka . . . da ti bo lazje Spasky 1
vandrovec Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Da, bolj vsestranski od MT07. Ja, za razne odštekance z odpeto srajco in v sandalih, poleti nekje na Siciliji... ... nek krog kupcev pa bo našel, ja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se