Gost Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 (popravljeno) http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1681723/page/0/fpart/6/vc/1 Se sprašujem kaj moderatorji tam delajo, tema je za zbrisat. Mi je kar slabo kakšne nekateri prijavljajo (vsaj 5. in 6. stran, bolj nazaj sploh brat nisem mogel). Lp, Peter Popravljeno Oktober 13, 2014. Popravil peter.nn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Saj jih Snecer moderira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 mene pa skrbi ker ima tam uporabnik snecer več kot 32.000 objav!?! alo! Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Človk je pač aktiven... Če si dober si dober... Zato mora vsaketolko malo v ilegalo...Ampak ta najednik ima svojo temo, ne bom smetil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Nah vaški posebneži..se že vidi po načinu pisave, da ko so bili mlajši so bili zatirani s strani staršev, ki jim niso kupili igrače.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Ta tema je namenjena izkljucno nabijanju in mlatenju prazne slame, torej je tudi jezik in pisanje temu primerno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Ne bi smelo bit poniževanja,žaljenja in podobnih zadev na nobenem forumu in temi pa naj bo namenjena komurkoli ! Vse v mejah dobrega okusa oziroma če je sporen post ga podkrepit s čustvenimi simboli da se vidi da žal ne misliš! Nimate pojma ...................... Bmflar, trebor, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 HA HA HA HA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Me je pritisnilo na WC po prvi strani. Pol pa človek misli kako nabijajo tja v tri dni na motosvetu. Proti tem smo čiste nule. Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Tole pa res ne paše med motocikle no! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Nekateri so res moteni .. ... pa niso zaprti v Polju ! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Nekateri so res moteni .. ... pa niso zaprti v Polju ! Verjetno jim še ne gre tako slabo, da bi morali takšne paciente jemat. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 telim modelom pa mi ne sežemo niti do gležnja ... ugotovitve o modelu motorja na podlagi slike so od R1 pa do 50 ccm skuterja ... genijalci djmo se mal poboljšat no .. ne bodmo taki papki, da nas en kurčeu forum, ki nima veze z m od motorjeu, tkolele scat pele :krneki: trebor, DAMI34, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 telim modelom pa mi ne sežemo niti do gležnja ... ugotovitve o modelu motorja na podlagi slike so od R1 pa do 50 ccm skuterja ... genijalci djmo se mal poboljšat no .. ne bodmo taki papki, da nas en kurčeu forum, ki nima veze z m od motorjeu, tkolele scat pele :krneki: Pa verjetno niti en od njih nima ducatija. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1681723/page/0/fpart/6/vc/1 Se sprašujem kaj moderatorji tam delajo, tema je za zbrisat. Mi je kar slabo kakšne nekateri prijavljajo (vsaj 5. in 6. stran, bolj nazaj sploh brat nisem mogel). Lp, Peter Seveda ti je slabo,ker je motosvet leglo objestnežev. Smo pa na alterju tudi motosvetovci oz obratno Jaz ne vidim nič neobičajnega v tisti temi Nearrain in Frogson 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 vseeno .. spluvat jih je treba :krneki: kdor je proti nam, ni z nami :krneki: Bmflar, thumper, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 Ja, se strinjam!! Pljuvam tut jst!! p.s kam koga čemu pljuvamo??? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 Seveda ti je slabo,ker je motosvet leglo objestnežev. Smo pa na alterju tudi motosvetovci oz obratno Jaz ne vidim nič neobičajnega v tisti temi "leglo objestnezev" hahaha ... tale ti je pa uspela... priznam Me pa ful firbec matra kako bi ti sam sebe tko mal bolj kriticno opisal Dej no...za tvoj samokriticni elaborat se ti vnaprej ponizno zahvaljujem Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 Glede česa bi se moral opisati? Vožnje z motorjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Glede česa bi se moral opisati? Vožnje z motorjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Ampak, če je tema na enem drugem forumu, a neb pol kdo luč pržgal, da bi vsaj vedeli, zakaj se gre? :glare: Cufa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Da se kam pride :grim Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Ampak, če je tema na enem drugem forumu, a neb pol kdo luč pržgal, da bi vsaj vedeli, zakaj se gre? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Halleluja Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Da se kam pride :grim Kapo dol! P.S. Pa le nisem edini... Nas je pa vse manj...in manj... Ampak odkar jemljem (cenzura) mi je vseeno. DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se