PrimozC Objavljeno September 26, 2014 Objavljeno September 26, 2014 A je kak mojster ki obdeluje aluminij, da bi kaj takega naredu kot je na spodnjem linku...? Tle hocjo met 114 USD skupaj z postnino http://www.shop.motowerk.com/Universal-GPS-Gauge-Mount-KV-GPS-M.htm lp
Kolen Objavljeno September 27, 2014 Objavljeno September 27, 2014 (popravljeno) kaj takega ti odgovarja http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=141185153317220&ls=en&nc=1411851752-20888&rubnum=brands.kawasaki.versys650&artnum=GPS.08.646.10000/B&id=55&gesamt_zeilen=50Tshowrub--brands.kawasaki.versys650&typid=155247007 Popravljeno September 27, 2014. Popravil Kolen
PrimozC Objavljeno September 27, 2014 Objavljeno September 27, 2014 @Kolen bi, ce bi blo za Versys (1) 650....
PrimozC Objavljeno September 29, 2014 Objavljeno September 29, 2014 Kateri letnik pa imaš ? 2007....ma pomoje bom kar vzel samo podaljsek za RAM mount tko da mi ne bo v tank torbo prijemal pa bo mir...in se najcenej me bo prislo...
ludiluka Objavljeno September 29, 2014 Objavljeno September 29, 2014 2007....ma pomoje bom kar vzel samo podaljsek za RAM mount tko da mi ne bo v tank torbo prijemal pa bo mir...in se najcenej me bo prislo... Mah za nosilc lahko sam doma narediš
PrimozC Objavljeno September 29, 2014 Objavljeno September 29, 2014 Mah za nosilc lahko sam doma narediš Sej mam tistega ki je zraven in je ok, samo "ročka" bi lahko bla daljša....17€ (ce se ne motim) bom riskiral... lp
Kolen Objavljeno September 29, 2014 Objavljeno September 29, 2014 to je za 2007 letnik http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=141200578815877&ls=en&nc=1412007231-6653&rubnum=brands.kawasaki.versys650&artnum=GPS.08.646.10000/B&id=55&gesamt_zeilen=50Tshowrub--brands.kawasaki.versys650&typid=155410797
corser Objavljeno September 29, 2014 Objavljeno September 29, 2014 Zakaj mi ZUMO 350 pri tem, ko ga povežem na program BaseCamp podvoji vse favourites točke, sledi... ?? Potem to zbiršem iz "moje zbirke", pošljem v napravo (ikona levo zgoraj) a zopet isto?!?!?
PrimozC Objavljeno September 29, 2014 Objavljeno September 29, 2014 to je za 2007 letnik http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=141200578815877&ls=en&nc=1412007231-6653&rubnum=brands.kawasaki.versys650&artnum=GPS.08.646.10000/B&id=55&gesamt_zeilen=50Tshowrub--brands.kawasaki.versys650&typid=155410797 Na tej poziciji mi ne pride v postev zaradi tank torbe...
MiNa Objavljeno September 29, 2014 Objavljeno September 29, 2014 Tudi v kombinacija tank torbe in GPS na centralnem delu krmila gre. Vendar je problem, da moraš glavo preveč obrača iz smeri vožnje (žaščitni del brade integralne čelade ovira pogled). Vsekakor je boljša montaža nad instrumenti, kar izboljša tudi "čitljivost" ekrana GPS-a. (BT povezave ne uporabljam).
PrimozC Objavljeno September 30, 2014 Objavljeno September 30, 2014 Tudi v kombinacija tank torbe in GPS na centralnem delu krmila gre. Vendar je problem, da moraš glavo preveč obrača iz smeri vožnje (žaščitni del brade integralne čelade ovira pogled). Vsekakor je boljša montaža nad instrumenti, kar izboljša tudi "čitljivost" ekrana GPS-a. (BT povezave ne uporabljam). Se strinjam za nad instrumenti...saj zato bi tja montiral, samo cena takega nosilca iz USA je neki cez 100€.....kar mi je prevec za en nosilec...
KNNMS Objavljeno September 30, 2014 Objavljeno September 30, 2014 Se strinjam za nad instrumenti...saj zato bi tja montiral, samo cena takega nosilca iz USA je neki cez 100€.....kar mi je prevec za en nosilec... Kaj če bi si kakega iz pleksija omislil? Dokaj enostavno za naredit. Če imaš malo volje in potrpljenja, se da marsikaj zrihtat. Če te zanima kako izgleda na varaderu moj izdelek, se lahko čez vikend na kafetu dobiva, pa vidiš zadevo. LP
PrimozC Objavljeno September 30, 2014 Objavljeno September 30, 2014 Kaj če bi si kakega iz pleksija omislil? Dokaj enostavno za naredit. Če imaš malo volje in potrpljenja, se da marsikaj zrihtat. Če te zanima kako izgleda na varaderu moj izdelek, se lahko čez vikend na kafetu dobiva, pa vidiš zadevo. LP Ok se bova zmenla, thx!
MPeco Objavljeno Oktober 21, 2014 Objavljeno Oktober 21, 2014 Zdravo, Zanima me če kdo uporablja tole navigacijo tudi na motorju (Garmin Nüvi 3490LMT) in kako se obnese, ali se vidi kaj na zaslonu v primeru močne svetlobe, je pametno montirati anti-glare foljo ali Sun Visor in ali je to dovolj učinkovito,..........
MiNa Objavljeno Oktober 21, 2014 Objavljeno Oktober 21, 2014 Imam še starejši model Nuvi 765. Vidi se bolj slabo (na sredini krmila) nad števci bi bilo precej bolje. Seveda bi lahko uporabljal Bt pa ga ne, ker po štirih letih uporabe vidim, da mi takšna varianta popolnoma zadostuje.
Kiri Objavljeno Oktober 27, 2014 Objavljeno Oktober 27, 2014 Iščem GPS sledilnik z možnostjo pošiljanja SOS in OK/Check in sporočil. Vem, da obstaja Spot, ki pa ni ravno najbolj poceni...oziroma bi ga že kupil, ampak tista letna naročnina mi ne sede ravno najbolj. Zanima me ali je kje v Sloveniji mogoče najeti za kakšen mesec to zadevo ali kaj podobnega? Ali pa je morda vseeno najbolje kupiti svojega in potem plačevati tistih 120 evrov letne naročnine? Na kaj se običajno zanašate soloriderji, ki potujete v odročne kraje?
vrho1679 Objavljeno Oktober 28, 2014 Objavljeno Oktober 28, 2014 Na kaj se običajno zanašate soloriderji, ki potujete v odročne kraje? Na sodobno tehnologijo sigurno ne. Na lastne izkušnje, znanje, previdnost, srečo in dobre ljudi, ki so pripravljeni pomagat. 2
Kiri Objavljeno Oktober 28, 2014 Objavljeno Oktober 28, 2014 Ko si nekje bogu iza leđima, kjer ni GSM signala in verjetnost, da kakšen dan ali še več ne bo nikogar mimo, je verjetno taka zadeva več kot dobrodošla. Sicer pa tudi sam nisem ravno najbolj pristaš navigacije in podobne hightech navlake.
Diavolo Objavljeno Oktober 28, 2014 Objavljeno Oktober 28, 2014 Iščem GPS sledilnik z možnostjo pošiljanja SOS in OK/Check in sporočil. Vem, da obstaja Spot, ki pa ni ravno najbolj poceni...oziroma bi ga že kupil, ampak tista letna naročnina mi ne sede ravno najbolj. Zanima me ali je kje v Sloveniji mogoče najeti za kakšen mesec to zadevo ali kaj podobnega? Ali pa je morda vseeno najbolje kupiti svojega in potem plačevati tistih 120 evrov letne naročnine? Na kaj se običajno zanašate soloriderji, ki potujete v odročne kraje? pozdravljen, jaz ga imam montiranega v motorju, super zadeva. vse deluje preko gsm-ja, vse ukaze mu pošlješ in ti on pošilja nazaj. Ima kar nekaj opcij, jaz uporabljam samo alarm, se pravi ko se nekdo dotakne motorja dobim sms, kjer je napisana trenutna lokacija, in odpreš na google zeljevidu, pa včasih ga pokličem in mi javi kje je motor javi ti, ko je prazna baterija, če ti kdo odklopi akomulator, več ti lahko razložim na pv, kjer ti dam tudi podatke kje sem nabavil, model ti vse inštalira, ti ga samo priklopiš zadeva ni draga, cca 100 eur in predplačniška kartica, sms stane 0,09e, ter prenos podaatka ko gledaš na google maps, če pa je wifi, pa še tega stroška ni jaz zadovoljen ful, sedaj me ni starh ko je motor v garaži, jaz pa nekje po svetu lp 1
Bmflar Objavljeno Oktober 28, 2014 Objavljeno Oktober 28, 2014 Slovensko znanje in tehnologija : http://blackblox.si/index.php?lang=si
Kiri Objavljeno Oktober 28, 2014 Objavljeno Oktober 28, 2014 Takih naprav je na internetu ogromno, ampak to ni ravno to, kar iščem. Iščem napravo, ki komunicira prek satelita, ne preko GSM omrežja, kot Blackblox in tista zadeva iz Diavolovega posta. S Spotom lahko recimo pošlješ SOS signal (ali pa OK sporočilo - da si recimo uspešno prispel) sredi puščave, kjer 100 km okoli ni nobenega oddajnika. Naprava je uporabna zato, da lahko nekje na potovanju izven civilizacije, če se ti pripeti kakšna hujša nesreča, pošlješ klic v sili...ali pa da enostavno vsak dan zvečer pošlješ na prednastavljeno številko sporočilo, da si OK.
BIF Objavljeno Oktober 28, 2014 Objavljeno Oktober 28, 2014 (popravljeno) To ni blizu SPOT-u. Kar @Kiri išče je neodvisna naprava od tehnologije GSM. In iz osebnih izkušenj (in ker imava z @Kiri-jem podobne predstave o potepanju) potrebuje napravo, ki deluje na principu GPS tehnologije. Po mojih izjemno podrobnih raziskovanjih v tej smeri pride v poštev le SPOT...kot seveda naprava z preverjenim delovanjem in zanesljivo delujočo tehnologijo. Tega se pri SPOT-u zavedajo...zato niso poceni...kot nobena kvalitetna zadeva ne. @Kiri...v kolikor se najini termini drugo leto ne bodo križali, tebi posodim SPOT-a. Popravljeno Oktober 28, 2014. Popravil BIF
Leteči Objavljeno Oktober 28, 2014 Objavljeno Oktober 28, 2014 To sem nekaj let nazaj tudi sam iskal. Imel sem prav iste zahteve kot ti. Na koncu sem obupal ker vse deluje preko GSM omrežja. To ni to......zadeva pa postane še draga ko enkrat zapelješ v tujino.
BIF Objavljeno Oktober 28, 2014 Objavljeno Oktober 28, 2014 (popravljeno) Takih naprav je na internetu ogromno, ampak to ni ravno to, kar iščem. Iščem napravo, ki komunicira prek satelita, ne preko GSM omrežja, kot Blackblox in tista zadeva iz Diavolovega posta. S Spotom lahko recimo pošlješ SOS signal (ali pa OK sporočilo - da si recimo uspešno prispel) sredi puščave, kjer 100 km okoli ni nobenega oddajnika. Naprava je uporabna zato, da lahko nekje na potovanju izven civilizacije, če se ti pripeti kakšna hujša nesreča, pošlješ klic v sili...ali pa da enostavno vsak dan zvečer pošlješ na prednastavljeno številko sporočilo, da si OK. SPOT ima to prednost, da z pritiskom gumba OK pošlješ signal tudi na karto, ki jo lahko spremlja vsak, ki je za to zainteresiran oziroma mu zaupaš link do karte, ki deluje na podlagi google earth-a. Signal oddaja naprava samodejno vsakih 10 min tako, da te lahko sledijo praktično v real-time-u....kjerkoli na svetu si, neodvisno od GSM signala in seveda stroškov...kar pa ni vedno dobrodošlo (sledenje namreč). Na potepanju letos sem uporabljal SPOT-a in me je po povratku domov žena kurcala v kakšne vukojebine sem se podajal in riskiral poškodbe oz. nesrečo.... Popravljeno Oktober 28, 2014. Popravil BIF
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se