Skoči na vsebino

GPS sledilnik

Priporočene objave

Objavljeno

Neuradno je na voljo nov zemljevid.

City navigator Europe 2015.40 tako NTU, kakor tudi NT verzija za starejše modele.

(spodaj NT verzija)

screenshot1.jpg

Morda veš če so kakšne velike spremembe ali nadgradnje zemljevidov Slovenije in balkana? Da vidim če se mi splača menjat iz 2014,40 na 2015,40

Objavljeno

Seveda se ti splača, imaš več kot leto staro karto.

Za Durmitor ti lahko rečem, da so vrisali novo cesto, ki sem jo javil itd.

Pa tudi mejni prehod albanija-grčija na jugu ob obali, prej cesta ni imela stika.

Vedno so popravki in vedno je dobro imeti zadnji zemćjevid. Uporabniki javljajo napake itd...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Seveda se ti splača, imaš več kot leto staro karto.

Za Durmitor ti lahko rečem, da so vrisali novo cesto, ki sem jo javil itd.

Pa tudi mejni prehod albanija-grčija na jugu ob obali, prej cesta ni imela stika.

Vedno so popravki in vedno je dobro imeti zadnji zemćjevid. Uporabniki javljajo napake itd...

Kateri mejni prehod si javil?

Objavljeno

Pri Konispolu, saj je že dve verziji nazaj vstavljen.

2012 sem ga pa prvič prevozil, je bil nov, od tedaj lahko vstopaš z osebno v Albanijo.

Objavljeno

Pri Konispolu, saj je že dve verziji nazaj vstavljen.

2012 sem ga pa prvič prevozil, je bil nov, od tedaj lahko vstopaš z osebno v Albanijo.

tukaj še nisem peljal, kakšna cesta je tukaj do Igumenitse?

Objavljeno

Lepa, ob obali in povsem prazna.

Drugače pa greš prej še v Albaniji na Ksamil, Butrint - brod čez vodo

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Lepa, ob obali in povsem prazna.

Drugače pa greš prej še v Albaniji na Ksamil, Butrint - brod čez vodo

tu sem mislil...  :)

Objavljeno

Sem probal Sygic na tablici pa je mankala Bih in Albanija.......ah...... ali imajo telefoni kaj drugač?????

Js imam tudi BiH in Albanijo....

Objavljeno

Sam uporabljam Windows phone here drive navigacijo že na tretjem telefonu, dela brez kakršnega kol probleba, kar sm rabil me je peljalo do tja.

Edino teh poceni nosilcev ne kupim nikoi več, ker mi je en telefon pri cca 100km/h torbico odlomilo iz nosilca... telefona nisem nikoli več.... 

Me pa samo zanima ali se da mogoče na računalniku najprej nastavit pot in to prenesti v navigacijo?? ma telefonu?? 

Objavljeno

Js imam tudi BiH in Albanijo....

Pri meni so v Bih samo glavne ceste. Na primer Mostar ima samo tri ulice in označen center  :closedeyes: 

Albanija ima označene samo glavne ceste. Ali maš ti drugačno karto???

Objavljeno

Sam uporabljam Windows phone here drive navigacijo že na tretjem telefonu, dela brez kakršnega kol probleba, kar sm rabil me je peljalo do tja.

Edino teh poceni nosilcev ne kupim nikoi več, ker mi je en telefon pri cca 100km/h torbico odlomilo iz nosilca... telefona nisem nikoli več.... 

Me pa samo zanima ali se da mogoče na računalniku najprej nastavit pot in to prenesti v navigacijo?? ma telefonu?? 

Lahko gres na here.com, si naredis account in se potem vpises z istim accountom tudi na telefonu (v Here Maps). Sinhronizacija poteka samodejno v časovnih intervalih, ce si vnesel točke v zadnji minuti pred odhodom, lahko telefonu vsiliš sinhronizacijo.

- na here.com lahko shranjuješ priljubljene lokacije, ki se združujejo v zbirke (collections) in tudi poti (routes). Zal poti niso :BUA:  podprte na telefonu. Obljubljajo ze tri leta, da to nekoč bo.

Najbolj uporabno je, da si shraniš (collect) vmesne točke v zbirko, ter jih potem na telefonu das na start screen (Here Maps - Collections - izberes zbirko - izberes lokacijo - kliknes spodaj levo pin to start). Tako lahko hitro dostopas iz start screena do posameznih vmesnih točk.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

js na svojem GSM-ju kr Navigona uporabljam ... predvsem v avtu ... na motorju se pa ustavim in pogledam kje sem in kam moram iti

:krneki:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Kupiš iphona pa je. Drugač pa tečna baba uzadi use ve :)

Objavljeno

Zanima me pa , če se da tomtom rider povezati preko bluetooth na gsm telefon samsung s4, in potem preko izhoda telefona  na slušalke v čelado.

Objavljeno

Zanima me pa , če se da tomtom rider povezati preko bluetooth na gsm telefon samsung s4, in potem preko izhoda telefona  na slušalke v čelado.

Se ne da.

Objavljeno

Če imam garmin za avto se bo povezal z bluetooth slušalko da lahko slišim navodila ? Ali imajo to možnost samo namenski za motor ?

Objavljeno

Če imam garmin za avto se bo povezal z bluetooth slušalko da lahko slišim navodila ? Ali imajo to možnost samo namenski za motor ?

če ima garmin za avto bluetooth se bo povezal s slušalko, če ima bluetooth.....

Objavljeno

Samo če ima Garmin bluetooth a2dp, bo delovalo. Od avtomobilskih mislim da je bil zadnji, ki je to imel, model 765 :(

Namenski za motor pa seveda imajo...

• Všeč mi je 1
Objavljeno

iz louisa gledam GARMIN ZUMO 660LM CE  pokrito ima še Slovenijo in Hrvaško, kaj pa  Srbija, Črna Gora ? se da porihtat kako da ti potem še vedno ostane življensko nadgrajevanje map normalno ?

in ali ima HUD opcijo ? Torej ti kaže na črnem zalonu samo hitrost omejitve opozorila in kam zavit čez kolko metrov ?

Sygic za telefon ima naprimer tako..

Screenshot_2014_07_06_17_03_53.png

Objavljeno

Samo če ima Garmin bluetooth a2dp, bo delovalo. Od avtomobilskih mislim da je bil zadnji, ki je to imel, model 765 :(

Namenski za motor pa seveda imajo...

Drži

Objavljeno

iz louisa gledam GARMIN ZUMO 660LM CE  pokrito ima še Slovenijo in Hrvaško, kaj pa  Srbija, Črna Gora ? se da porihtat kako da ti potem še vedno ostane življensko nadgrajevanje map normalno ?

in ali ima HUD opcijo ? Torej ti kaže na črnem zalonu samo hitrost omejitve opozorila in kam zavit čez kolko metrov ?

Sygic za telefon ima naprimer tako..

Screenshot_2014_07_06_17_03_53.png

Zumo 660 je precej zastarel Zumo model in ni kompatibilen z zemljevidi NTU, ampak le z NT.

Odsvetujem nakup tega modela.

Raje posezi po kakšnem Zumo340, ima enako ceno, je pa precej novejši.

Oba pa imata pokritost le CE = central Europe.

Sicer lifetime.

Dodatna območja oziroma celo Evropo se da brez težav "dokupiti" :) v tem primeru seveda lifetime postane odvečen...

Da si miren, si omisliš 8Gb spominsko kartico.

Seveda pa nima HUD opcije oziroma projekcije.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Lahko, ali pa si potegneš "demo" verzijo iz partisa...

Še to, jaz če bi imel na voljo izbiro med obema, bi vzel "starega" 660, NT karte bodo še nekaj časa na voljo, update je sicer 1x do 2x letno max, a to ni takšen problem.

Popravljeno . Popravil Snecer
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Najlepša hvala za pomoč  :OK:

Objavljeno

sam sem se raje odločil za 660-ko, saj za 340-ko izrecno piše "Bluetooth-Verbindung zu einem Handy nicht möglich".

karte bodo pa itak še (dovolj) dolgo na voljo za vse stare(jše) modele ...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• motovajenc
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!