miklavc Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Neuradno je na voljo nov zemljevid. City navigator Europe 2015.40 tako NTU, kakor tudi NT verzija za starejše modele. (spodaj NT verzija) Morda veš če so kakšne velike spremembe ali nadgradnje zemljevidov Slovenije in balkana? Da vidim če se mi splača menjat iz 2014,40 na 2015,40
Snečer Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Seveda se ti splača, imaš več kot leto staro karto. Za Durmitor ti lahko rečem, da so vrisali novo cesto, ki sem jo javil itd. Pa tudi mejni prehod albanija-grčija na jugu ob obali, prej cesta ni imela stika. Vedno so popravki in vedno je dobro imeti zadnji zemćjevid. Uporabniki javljajo napake itd... 2
solorider Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Seveda se ti splača, imaš več kot leto staro karto. Za Durmitor ti lahko rečem, da so vrisali novo cesto, ki sem jo javil itd. Pa tudi mejni prehod albanija-grčija na jugu ob obali, prej cesta ni imela stika. Vedno so popravki in vedno je dobro imeti zadnji zemćjevid. Uporabniki javljajo napake itd... Kateri mejni prehod si javil?
Snečer Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Pri Konispolu, saj je že dve verziji nazaj vstavljen. 2012 sem ga pa prvič prevozil, je bil nov, od tedaj lahko vstopaš z osebno v Albanijo.
solorider Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Pri Konispolu, saj je že dve verziji nazaj vstavljen. 2012 sem ga pa prvič prevozil, je bil nov, od tedaj lahko vstopaš z osebno v Albanijo. tukaj še nisem peljal, kakšna cesta je tukaj do Igumenitse?
Snečer Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Lepa, ob obali in povsem prazna. Drugače pa greš prej še v Albaniji na Ksamil, Butrint - brod čez vodo 1
solorider Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Lepa, ob obali in povsem prazna. Drugače pa greš prej še v Albaniji na Ksamil, Butrint - brod čez vodo tu sem mislil...
lukabogo Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Sem probal Sygic na tablici pa je mankala Bih in Albanija.......ah...... ali imajo telefoni kaj drugač????? Js imam tudi BiH in Albanijo....
gasperX Objavljeno Marec 1, 2015 Objavljeno Marec 1, 2015 Sam uporabljam Windows phone here drive navigacijo že na tretjem telefonu, dela brez kakršnega kol probleba, kar sm rabil me je peljalo do tja. Edino teh poceni nosilcev ne kupim nikoi več, ker mi je en telefon pri cca 100km/h torbico odlomilo iz nosilca... telefona nisem nikoli več.... Me pa samo zanima ali se da mogoče na računalniku najprej nastavit pot in to prenesti v navigacijo?? ma telefonu??
Bostjan L Objavljeno Marec 2, 2015 Objavljeno Marec 2, 2015 Js imam tudi BiH in Albanijo.... Pri meni so v Bih samo glavne ceste. Na primer Mostar ima samo tri ulice in označen center :closedeyes: Albanija ima označene samo glavne ceste. Ali maš ti drugačno karto???
nejc74 Objavljeno Marec 2, 2015 Objavljeno Marec 2, 2015 Sam uporabljam Windows phone here drive navigacijo že na tretjem telefonu, dela brez kakršnega kol probleba, kar sm rabil me je peljalo do tja. Edino teh poceni nosilcev ne kupim nikoi več, ker mi je en telefon pri cca 100km/h torbico odlomilo iz nosilca... telefona nisem nikoli več.... Me pa samo zanima ali se da mogoče na računalniku najprej nastavit pot in to prenesti v navigacijo?? ma telefonu?? Lahko gres na here.com, si naredis account in se potem vpises z istim accountom tudi na telefonu (v Here Maps). Sinhronizacija poteka samodejno v časovnih intervalih, ce si vnesel točke v zadnji minuti pred odhodom, lahko telefonu vsiliš sinhronizacijo. - na here.com lahko shranjuješ priljubljene lokacije, ki se združujejo v zbirke (collections) in tudi poti (routes). Zal poti niso podprte na telefonu. Obljubljajo ze tri leta, da to nekoč bo. Najbolj uporabno je, da si shraniš (collect) vmesne točke v zbirko, ter jih potem na telefonu das na start screen (Here Maps - Collections - izberes zbirko - izberes lokacijo - kliknes spodaj levo pin to start). Tako lahko hitro dostopas iz start screena do posameznih vmesnih točk. 2
maus Objavljeno Marec 2, 2015 Objavljeno Marec 2, 2015 js na svojem GSM-ju kr Navigona uporabljam ... predvsem v avtu ... na motorju se pa ustavim in pogledam kje sem in kam moram iti :krneki: 1
ukica Objavljeno Marec 2, 2015 Objavljeno Marec 2, 2015 Kupiš iphona pa je. Drugač pa tečna baba uzadi use ve
Jozlo Objavljeno Marec 2, 2015 Objavljeno Marec 2, 2015 Zanima me pa , če se da tomtom rider povezati preko bluetooth na gsm telefon samsung s4, in potem preko izhoda telefona na slušalke v čelado.
motom Objavljeno Marec 2, 2015 Objavljeno Marec 2, 2015 Zanima me pa , če se da tomtom rider povezati preko bluetooth na gsm telefon samsung s4, in potem preko izhoda telefona na slušalke v čelado. Se ne da.
jany Objavljeno Marec 8, 2015 Objavljeno Marec 8, 2015 Če imam garmin za avto se bo povezal z bluetooth slušalko da lahko slišim navodila ? Ali imajo to možnost samo namenski za motor ?
RSTDRIVER Objavljeno Marec 8, 2015 Objavljeno Marec 8, 2015 Če imam garmin za avto se bo povezal z bluetooth slušalko da lahko slišim navodila ? Ali imajo to možnost samo namenski za motor ? če ima garmin za avto bluetooth se bo povezal s slušalko, če ima bluetooth.....
branez Objavljeno Marec 9, 2015 Objavljeno Marec 9, 2015 Samo če ima Garmin bluetooth a2dp, bo delovalo. Od avtomobilskih mislim da je bil zadnji, ki je to imel, model 765 Namenski za motor pa seveda imajo... 1
jany Objavljeno Marec 9, 2015 Objavljeno Marec 9, 2015 iz louisa gledam GARMIN ZUMO 660LM CE pokrito ima še Slovenijo in Hrvaško, kaj pa Srbija, Črna Gora ? se da porihtat kako da ti potem še vedno ostane življensko nadgrajevanje map normalno ? in ali ima HUD opcijo ? Torej ti kaže na črnem zalonu samo hitrost omejitve opozorila in kam zavit čez kolko metrov ? Sygic za telefon ima naprimer tako..
Snečer Objavljeno Marec 9, 2015 Objavljeno Marec 9, 2015 Samo če ima Garmin bluetooth a2dp, bo delovalo. Od avtomobilskih mislim da je bil zadnji, ki je to imel, model 765 Namenski za motor pa seveda imajo... Drži
Snečer Objavljeno Marec 9, 2015 Objavljeno Marec 9, 2015 iz louisa gledam GARMIN ZUMO 660LM CE pokrito ima še Slovenijo in Hrvaško, kaj pa Srbija, Črna Gora ? se da porihtat kako da ti potem še vedno ostane življensko nadgrajevanje map normalno ? in ali ima HUD opcijo ? Torej ti kaže na črnem zalonu samo hitrost omejitve opozorila in kam zavit čez kolko metrov ? Sygic za telefon ima naprimer tako.. Zumo 660 je precej zastarel Zumo model in ni kompatibilen z zemljevidi NTU, ampak le z NT. Odsvetujem nakup tega modela. Raje posezi po kakšnem Zumo340, ima enako ceno, je pa precej novejši. Oba pa imata pokritost le CE = central Europe. Sicer lifetime. Dodatna območja oziroma celo Evropo se da brez težav "dokupiti" v tem primeru seveda lifetime postane odvečen... Da si miren, si omisliš 8Gb spominsko kartico. Seveda pa nima HUD opcije oziroma projekcije. 2
jany Objavljeno Marec 9, 2015 Objavljeno Marec 9, 2015 (popravljeno) torej zumo340 ter tole bi šlo ? https://buy.garmin.com/sl-SI/SI/cestna-navigacija/motor/zumo-660lm/kartografija/cestne-karte/city-navigator-nt/city-navigator-europe-nt/prod6299_010-10680-50.html Popravljeno Marec 9, 2015. Popravil jany
Snečer Objavljeno Marec 9, 2015 Objavljeno Marec 9, 2015 (popravljeno) Lahko, ali pa si potegneš "demo" verzijo iz partisa... Še to, jaz če bi imel na voljo izbiro med obema, bi vzel "starega" 660, NT karte bodo še nekaj časa na voljo, update je sicer 1x do 2x letno max, a to ni takšen problem. Popravljeno Marec 9, 2015. Popravil Snecer 1
tosemjaz Objavljeno Marec 9, 2015 Objavljeno Marec 9, 2015 sam sem se raje odločil za 660-ko, saj za 340-ko izrecno piše "Bluetooth-Verbindung zu einem Handy nicht möglich". karte bodo pa itak še (dovolj) dolgo na voljo za vse stare(jše) modele ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se