Skoči na vsebino

GPS sledilnik

Priporočene objave

Objavljeno
pred 5 minutami, Greencaj pravi:

A gdo od vas uporablja kake aplikacije za telefone za navigacijo? Recimo.. OSMAND, Sharemaps, google maps....

Če ja, kako se kej odnesejo? So zanesljive?

Jaz za v avto uporabljam Osmand in sem zelo zadovoljen, se pa vedno vozim v glavnem po večjih in znanih cestah. Z motorjem pričakujem da ne bo tako.

IGO primo je ena boljših

Objavljeno
2 minutes ago, DAMI34 said:

IGO primo je ena boljših

Ga uporabljaš na Androidu?

Objavljeno
pred 57 minutami, Greencaj pravi:

Ga uporabljaš na Androidu?

ja, saj je že velik o tem napisano, uporabi iskalnik 

drgač pa sem prevozil Albanijo, Grčijo, Makedonijo...vse z Android founom in Igojem. Če ga dobro nastaviš pelje točno tak kot si zaželiš, do točno tam kot hočeš. Problem telefonov na motorju je bolj pregrevanje poleti ob stalni uporabi in polnjenju.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Hvala za odgovore, bom še malo nazaj pobrskal po straneh.

Objavljeno

Za Android imaš "karkoli".

iGO/Primo, sedaj Nextgen je fajn zadeva, ker ima "vse" funkcije (uvoz, izvoz rut, točk, dnevniki itd... ni, da ni).

Če rabiš "zgolj" navigacijo, ki je simpl in easy pa imaš free navigacijo Here Drive (prej Nokia, potem Microsoft, sedaj jih je kupil Merc...)

Obe navigaciji uporabljata identične zemljevide, od firme Here, s tem da na Igo/Primo lahko daš še od drugega ponudnika, npr. Teleatlas (TomTom..)

Potem pa imaš še Sygic, Navigon (kupil Garmin) in seznam navigacij za Android se kar ne neha.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 19 minutami, Snecer pravi:

Za Android imaš "karkoli".

iGO/Primo, sedaj Nextgen je fajn zadeva, ker ima "vse" funkcije (uvoz, izvoz rut, točk, dnevniki itd... ni, da ni).

Če rabiš "zgolj" navigacijo, ki je simpl in easy pa imaš free navigacijo Here Drive (prej Nokia, potem Microsoft, sedaj jih je kupil Merc...)

Obe navigaciji uporabljata identične zemljevide, od firme Here, s tem da na Igo/Primo lahko daš še od drugega ponudnika, npr. Teleatlas (TomTom..)

Potem pa imaš še Sygic, Navigon (kupil Garmin) in seznam navigacij za Android se kar ne neha.

A je kaka omejitev za IGO Primo pri android verziji

Objavljeno

Če gre na primer na Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean)

Objavljeno

V mojem primeru-Samsung s6 je bil iGO primo neuporaben, Nextgen deluje odlicno. Z razlicnimi skini pa si zadevo se malo polepsas. Ceprav mi je bil iGO primo vizualno lepsi, in je na s4 delal cudovito. Vsekakor za novejse in zmoglivejse naprave je Nextgen boljsi, kar pove ze ime samo.

Objavljeno

Eno vprašanje: ima nuvi 500  bluetooth ?

Objavljeno
pred 5 minutami, solorider pravi:

Eno vprašanje: ima nuvi 500  bluetooth ?

Ima

Objavljeno
pred 16 minutami, HD-Dyna pravi:

Ima

super, prijatelj ga ni našel...

Objavljeno
pred 5 minutami, solorider pravi:

možno da je modrostni, pa še ni zrasel :blush:

Objavljeno
pred 4 minutami, solorider pravi:

Tukaj piše, da ga ima ...

garmin nuvi 500 manual

Objavljeno
pred 5 minutami, HD-Dyna pravi:

Tukaj piše, da ga ima ...

garmin nuvi 500 manual

kaj ne piše samo nuvi 510?

Objavljeno
pred 2 urami, solorider pravi:

kaj ne piše samo nuvi 510?

Yp, moja napaka, sorry, 500 definitivno nima BT !

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 4 urami, solorider pravi:

Kje pa je vjagal 500ko?

Objavljeno

neka trgovina v Lj...

Objavljeno

je pa to kul naprava, škoda da so jih nehali delat

ima celo navtični profil

cena?

Objavljeno

Uporablja kdo iPhona za navigacijo?

...sam uporabljam HERE maps, katera je odlična za free + offline varijanto navigacije (tujina), vendar me zanima, ali obstaja še kaj drugega "dobrega" ali morda celo boljšega? Edini problem pri Here je, da za iOS (iPhone) ni možno nastavit npr. na PCju poti in bi se prenesla na telefon. Za android baje to dela BP. Tak da ja, iščem, če obstaja kakšna alternativa, da si lahko na PCju nastaviš željeno route - pot in potem sinhroniziraš s telefonom ter že uporabljaš?

Je pa res, da imam doma še nek garmin (avtomobilska varijanta), tam pa tudi dvomim, da garmin omogoča kaj takega, glede sinhronizacije, ali se motim?

Objavljeno
pred 5 minutami, Snecer pravi:

Odvisno od Garmina, nekateri podpirajo uvoz rute.

https://itunes.apple.com/us/app/europe-igo-primo-app/id321933838?mt=8  ali "drugje"

ta pa omogoča vnos rut

Glede garmina ne vem na pamet modela, vendar je bil med cenejšimi, tako da dvomim. Bom pogledal model in po-googlal.

Hvala za igo primo app, ampak pa kaj pa vem, 75$ se mi zdi zelo zasoljen znesek, iščem kakšno začasno in free alternativo, v  kolikor obstaja.

Objavljeno

Verjetno se da kje "ceneje" dobit, samo kakšen jailbreak bo pa že potreben pa tole http://www.i-funbox.com/

Na ipad2 sem imel gor Garmina, z uvozom rut se sicer nisem takrat igral, morda je celo šlo...

Objavljeno

Potem raje Sygic navigacijo in das 20€ za dozivotno posodobitev kart pa mas mir

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!