DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2016 Objavljeno Februar 15, 2016 pred 5 minutami, Greencaj pravi: A gdo od vas uporablja kake aplikacije za telefone za navigacijo? Recimo.. OSMAND, Sharemaps, google maps.... Če ja, kako se kej odnesejo? So zanesljive? Jaz za v avto uporabljam Osmand in sem zelo zadovoljen, se pa vedno vozim v glavnem po večjih in znanih cestah. Z motorjem pričakujem da ne bo tako. IGO primo je ena boljših
Greencaj Objavljeno Februar 15, 2016 Objavljeno Februar 15, 2016 2 minutes ago, DAMI34 said: IGO primo je ena boljših Ga uporabljaš na Androidu?
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2016 Objavljeno Februar 15, 2016 pred 57 minutami, Greencaj pravi: Ga uporabljaš na Androidu? ja, saj je že velik o tem napisano, uporabi iskalnik drgač pa sem prevozil Albanijo, Grčijo, Makedonijo...vse z Android founom in Igojem. Če ga dobro nastaviš pelje točno tak kot si zaželiš, do točno tam kot hočeš. Problem telefonov na motorju je bolj pregrevanje poleti ob stalni uporabi in polnjenju. 2
Greencaj Objavljeno Februar 15, 2016 Objavljeno Februar 15, 2016 Hvala za odgovore, bom še malo nazaj pobrskal po straneh.
Snečer Objavljeno Februar 15, 2016 Objavljeno Februar 15, 2016 Za Android imaš "karkoli". iGO/Primo, sedaj Nextgen je fajn zadeva, ker ima "vse" funkcije (uvoz, izvoz rut, točk, dnevniki itd... ni, da ni). Če rabiš "zgolj" navigacijo, ki je simpl in easy pa imaš free navigacijo Here Drive (prej Nokia, potem Microsoft, sedaj jih je kupil Merc...) Obe navigaciji uporabljata identične zemljevide, od firme Here, s tem da na Igo/Primo lahko daš še od drugega ponudnika, npr. Teleatlas (TomTom..) Potem pa imaš še Sygic, Navigon (kupil Garmin) in seznam navigacij za Android se kar ne neha. 1
zmilan Objavljeno Februar 15, 2016 Objavljeno Februar 15, 2016 pred 19 minutami, Snecer pravi: Za Android imaš "karkoli". iGO/Primo, sedaj Nextgen je fajn zadeva, ker ima "vse" funkcije (uvoz, izvoz rut, točk, dnevniki itd... ni, da ni). Če rabiš "zgolj" navigacijo, ki je simpl in easy pa imaš free navigacijo Here Drive (prej Nokia, potem Microsoft, sedaj jih je kupil Merc...) Obe navigaciji uporabljata identične zemljevide, od firme Here, s tem da na Igo/Primo lahko daš še od drugega ponudnika, npr. Teleatlas (TomTom..) Potem pa imaš še Sygic, Navigon (kupil Garmin) in seznam navigacij za Android se kar ne neha. A je kaka omejitev za IGO Primo pri android verziji
zmilan Objavljeno Februar 15, 2016 Objavljeno Februar 15, 2016 Če gre na primer na Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean)
maxxa Objavljeno Februar 16, 2016 Objavljeno Februar 16, 2016 V mojem primeru-Samsung s6 je bil iGO primo neuporaben, Nextgen deluje odlicno. Z razlicnimi skini pa si zadevo se malo polepsas. Ceprav mi je bil iGO primo vizualno lepsi, in je na s4 delal cudovito. Vsekakor za novejse in zmoglivejse naprave je Nextgen boljsi, kar pove ze ime samo.
solorider Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 Eno vprašanje: ima nuvi 500 bluetooth ?
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 pred 5 minutami, solorider pravi: Eno vprašanje: ima nuvi 500 bluetooth ? Ima
solorider Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 pred 16 minutami, HD-Dyna pravi: Ima super, prijatelj ga ni našel...
DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 pred 5 minutami, solorider pravi: super, prijatelj ga ni našel... možno da je modrostni, pa še ni zrasel
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 pred 4 minutami, solorider pravi: super, prijatelj ga ni našel... Tukaj piše, da ga ima ... garmin nuvi 500 manual
solorider Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Tukaj piše, da ga ima ... garmin nuvi 500 manual kaj ne piše samo nuvi 510?
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 pred 2 urami, solorider pravi: kaj ne piše samo nuvi 510? Yp, moja napaka, sorry, 500 definitivno nima BT ! 1
Snečer Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 pred 4 urami, solorider pravi: super, prijatelj ga ni našel... Kje pa je vjagal 500ko?
Snečer Objavljeno Februar 22, 2016 Objavljeno Februar 22, 2016 je pa to kul naprava, škoda da so jih nehali delat ima celo navtični profil cena?
dkee46 Objavljeno Februar 25, 2016 Objavljeno Februar 25, 2016 Uporablja kdo iPhona za navigacijo? ...sam uporabljam HERE maps, katera je odlična za free + offline varijanto navigacije (tujina), vendar me zanima, ali obstaja še kaj drugega "dobrega" ali morda celo boljšega? Edini problem pri Here je, da za iOS (iPhone) ni možno nastavit npr. na PCju poti in bi se prenesla na telefon. Za android baje to dela BP. Tak da ja, iščem, če obstaja kakšna alternativa, da si lahko na PCju nastaviš željeno route - pot in potem sinhroniziraš s telefonom ter že uporabljaš? Je pa res, da imam doma še nek garmin (avtomobilska varijanta), tam pa tudi dvomim, da garmin omogoča kaj takega, glede sinhronizacije, ali se motim?
Snečer Objavljeno Februar 25, 2016 Objavljeno Februar 25, 2016 Odvisno od Garmina, nekateri podpirajo uvoz rute. Here ne omogoča vnosa rute, niti na androidu. https://itunes.apple.com/us/app/europe-igo-primo-app/id321933838?mt=8 ali "drugje" ta pa omogoča vnos rut
dkee46 Objavljeno Februar 25, 2016 Objavljeno Februar 25, 2016 pred 5 minutami, Snecer pravi: Odvisno od Garmina, nekateri podpirajo uvoz rute. https://itunes.apple.com/us/app/europe-igo-primo-app/id321933838?mt=8 ali "drugje" ta pa omogoča vnos rut Glede garmina ne vem na pamet modela, vendar je bil med cenejšimi, tako da dvomim. Bom pogledal model in po-googlal. Hvala za igo primo app, ampak pa kaj pa vem, 75$ se mi zdi zelo zasoljen znesek, iščem kakšno začasno in free alternativo, v kolikor obstaja.
Snečer Objavljeno Februar 25, 2016 Objavljeno Februar 25, 2016 Verjetno se da kje "ceneje" dobit, samo kakšen jailbreak bo pa že potreben pa tole http://www.i-funbox.com/ Na ipad2 sem imel gor Garmina, z uvozom rut se sicer nisem takrat igral, morda je celo šlo...
blindek Objavljeno Februar 25, 2016 Objavljeno Februar 25, 2016 Potem raje Sygic navigacijo in das 20€ za dozivotno posodobitev kart pa mas mir
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se