Skoči na vsebino

GPS sledilnik

Priporočene objave

Objavljeno

a ima kdo nosilec za v avto od  zumo 550, za prodat

zumo.jpg

Objavljeno
pred 2 urami, efi990 pravi:

zumo.jpg

Imaš ZS

Objavljeno
Ob 7/7/2016 at 15:05, miklavc pravi:

http://garmin.opentopomap.org/

Tele na zgornjem linku sem preizkusil na računalniku pa nisem bil preveč navdušen nad detajli

Jaz jih bom tale vikend testiral. Pa lahko kako napišem na to temo. Je pa res, da sem precej nov pri uporabi zadev, ki niso lih avto navigacija v stilu 'nastavi in pozabi'.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Ob 14. 7. 2016 at 20:59, efi990 pravi:

zumo.jpg

Imam čisto nov zapakiran  041 335 582

Objavljeno

probaj s telefonom prvo, da vidiš kako se pregreva, vidljivost itd... Pol pa kupiš jajc iz lujza :)

Objavljeno

Garmin 340lm je zakon.. Kljub temu da ti ga mojster nastavi :) zna noret da se bliska :D

Je pravi pripomoček za popestritev potovanja :D

Objavljeno
pred 55 minutami, Snecer pravi:

probaj s telefonom prvo, da vidiš kako se pregreva, vidljivost itd... Pol pa kupiš jajc iz lujza :)

Jaz občasno z telefonom uporabljam igo- rja :D, pa mi občasno res čist zrmzne. Kr nč več ni od njega. pa sem ga na začetku res imel kar na tank torbici da sem ga tud gledal, potem sem ga pa začel devat znotraj torbice, pa se vrag lih tko zgleda pregreva, ker ekran je fajn topel, telefon pa pol čist zablokira.

Objavljeno

Na Zumotu 550 mi je preperela guma pri stikalih. Eno je med vožnjo katapultiralo v naravo. Silvertape rešuje situacijo, vendar iščem nov pokrov. Ima kdo kakšno idejo ali naslov kje nabaviti? Pri Garminu so mi ponudili novega, ki pa ne paše na stare nosilce. Tile pa so trije.... Bom vesel klica na 041/622 865.  

Objavljeno
pred 8 urami, Slow pravi:

https://www.louis.de/en/artikel/garmin-zumo-340lm-louis-edition-

pred 8 urami, Slow pravi:

Zelo dobra cena. Če prav vidim, gre za komplet z nosilci in kabli. Samo nabavi, pa še vodotesen je. Dovolj dober za vsakega popotnika. Jaz sem imel nekaj časa avtomobilskega za 90€, pa je tudi šlo, le ob dežju je bila štala.

LP

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Naprodaj zaščitna folija za TomTom Start 25 M Central Europe Traffic 2 €

Sem prodal navigacijo, pa mi povsem nova leži v predalu.

lp

Objavljeno

Če kdo rabi, Zumo 550 2008 za dele. Cena skromno.  051 304427 Ljubljana Vič

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 5 urami, ataIBA pravi:

Na Zumotu 550 mi je preperela guma pri stikalih. Eno je med vožnjo katapultiralo v naravo. Silvertape rešuje situacijo, vendar iščem nov pokrov. Ima kdo kakšno idejo ali naslov kje nabaviti? Pri Garminu so mi ponudili novega, ki pa ne paše na stare nosilce. Tile pa so trije.... Bom vesel klica na 041/622 865.  

Pred časom sem v eni od trgovin z opremo za navigacijo videl "fake" Zumo 550 to je bilo samo ohišje z utežjo in slikico na eranu. V resnici pa povsem funkcionalno ohišje, ki bi bilo rešitev za kakšnega "starčka", ki mi odpadajo gumbi in se "lupi koža".

Povprašaj malo pri prodajalcih mogoče ga kdo še ima.

Objavljeno

Kako vključiti ADRIA TOPO PRO v 595LM?

Karta je na microSD uradno kupljena.

Sem jo vstavil v režo na 595 pa pravi aparat, da jo je za uporabo potrebno najprej formatirati!

Karta v GPSMAP64 normalno dela.

V naprej hvala.

Objavljeno

Probaj formatirati kartico kr v napravi, če gre. Al pa še enkrat format na računalu, karto gor pa probat. Druga opcija pa je uvozit z BaseCamp...

Objavljeno
pred eno uro, gsxf750 pravi:

Kako vključiti ADRIA TOPO PRO v 595LM?

Karta je na microSD uradno kupljena.

Sem jo vstavil v režo na 595 pa pravi aparat, da jo je za uporabo potrebno najprej formatirati!

Karta v GPSMAP64 normalno dela.

V naprej hvala.

kje si jo kupil na microSD? ...

Objavljeno
pred 12 minutami, Snecer pravi:

kje si jo kupil na microSD? ...

IGLU Ljubljana Vič,  veseli december nakup.

pred eno uro, jskrablin pravi:

Probaj formatirati kartico kr v napravi, če gre. Al pa še enkrat format na računalu, karto gor pa probat. Druga opcija pa je uvozit z BaseCamp...

formatirati kartico bi pomenilo stran vreč uradno kupljeno topo karto !

Objavljeno

Na eno drugo kartico daj popaseno verzijo in probaj, očitno ga nekaj muči novejša zaščita na Zumu.

Objavljeno

Sem poslal mail na podporo Garminu Slovenija, a imajo danes nedelaven dan.

popravek v nazivu: IGLU SPORT

Objavljeno
pred 5 minutami, gsxf750 pravi:

Sem poslal mail na podporo Garminu Slovenija, a imajo danes nedelaven dan.

popravek v nazivu: IGLU SPORT

No, karta ima napako, saj kaže milje in čevlje, namesto metričnih oznak.

In tam nimajo pojma, sem pisal direkt v UK na podporo, pa jih boli džoka za balkan.

Zato je bolje izdelek prvo pridobiti na test in če nima napak, potem nakup...

Objavljeno

V začetku so me motili čevlji namesto metrov pa sem šel preko. V Basecamp-u ni problema.

Je bil sistem vzami ali pusti in sem vzel. 64s je bilj mišljen kot rezerva (baterije in avtonomija).

Potem je pa 550 umru na Benduro 6, ni se več bootnil. Sem zamenjal baterijo za spomin, pa ni bilo dovolj.

In je prišel 595LM k hiši po 8-letni uporabi 550. Malo velik in težak, skoraj 400g, a 12cm ekran. Reševanje route na off terenu ko se zaštrika, je z malim ekranom, kot ga imata 64s in Oregon JSkrablin-a, mučno in pozno popoldan utrujen, je mali ekran no go.

Pa smo tu.

Objavljeno

Drugi Garmin gre v smeti.

Imam Garmin 660, prvega so mi zamenjali ob izteku 2 let, ker se je uničila matična plošča.

Pri drugem so zdaj ugotovili isto napako in je tako pravijo neuporaben. Sicer zažene programe in karte, GPS pa ne najde (piše posodabljam 1 %, zatem pa karte so posodobljene).

Uporabljal sem ga izključno na motorju, vse uporabe pa je bilo mogoče 200 ur. Uporabljal sem ga samo takrat, ko sem v kakšnem mestu iskal nočitev.

Crknil mi je po zadnji nadgradnji, serviser pravi, da gre za naključje...

Ker je to naključje svinjsko drago, me zanima ali ima kdo kaj izkušenj s podobno težavo...

Objavljeno

Lahko ti dam kontakt osebe, ki se ljubiteljsko s tem ukvarja in je iz MBja... 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 3 urami, Snecer pravi:

Lahko ti dam kontakt osebe, ki se ljubiteljsko s tem ukvarja in je iz MBja... 

Bi te lepo prosil ja...

Hvala

Objavljeno

Vsi uporabniki Garmin zumo 590 imate na voljo nov SW 3.30.

Changes made from version 3.20 to 3.30:

• Fixed an issue that could prevent the audio input option from appearing when an Apple iPhone is connected using Bluetooth wireless technology.
  • Fixed Bluetooth connection and reliability issues.
  • Fixed an issue that could cause the device to repeat "You are on the fastest route."
  • Fixed an issue that could prevent the MP3 folder from appearing.
  • Fixed an issue that could prevent favorites from appearing in search results.
  • Fixed an issue that could cause "TPMS is disconnected" to display too frequently.
  • Improved software stability.

Za posodobitev uporabite Garmin Express!

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   2 članov

• Buschi
    • maxxa
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!