_Roba_ Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Mi zna kdo od vas povedat kje bi lahko kupo izpuh ARROW za GIlero??? LP _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROkS Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 jst mam en arrow izpuh, mel sm ga na aprili sr50, sam nism 100% da pase na gilero tud. Drgac ga pa prodajam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Mislim da na gilero nena paše vem pa da paše na aeroxa :lol: Za kolk ga te prodaš ker mam enega potencialnega kandidata ko bi ga kupo mogoče??? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Arrow sem jaz kupil v Kawasakijevi trgovini, ki je bila na ptujski cesti v MB. Zdaj je trgovina prazna. Če so se samo preselili drugm, ali pa propadli pa ne vem. Je pa generalni uvoznik iz Celja. Kdo? Ne vem. Vem samo, da boš dobil izpuh, če ni na zalogi, z vsaj 2 mesečno zamudo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Pomoje boljše da greš v italijo. V trsu je punp trgovin s tem..kar pa tut ni več tko daleč.. Pa še na zalogi majo vse, mal nižje cene pa še ivo dobiš nazj..tko da se lohk pozna tut do 10k sti kar pa boš dal za pot ampak auspuh boš vseen mel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Je pa generalni uvoznik iz Celja. Kdo? Mislim, da je Top Moto al neki takega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Pojdi raje v Italijo ga boš ziher dobil prej kot pri nas. Jaz ga nisem nikol dočakal :evil: No ja je šel denar v kaj bolj koristnega :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 ke v italiji je ke bolj poceni? za keko keša bi te tam dobo navadni 70cc kit od malossija al pa polinija??? pr nas pride okrog 30-35k sit!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy_aerox46 Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 lega stari če še nucaš arrowa ti ga jst zrihtam dva mesca starga za 25k pa ma homologacijo psa vse papire ČE ŠE NUCAŠ ARROWA GA JST ZRIHTAM ZA 25K 2 MESCA STARGA Z VSEMI PAPIRI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Tri leta stara tema :closedeyes: . Kaj eni res ne gledate datuma ali radi tak nabijate. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Folk a ne gledate datumou??? Svaka vam čast :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave