Zivnorc Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 ...važno da ljubav tvoja pride... thumper, pik1 in maus 3
pik1 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 a ji bo prišlo? ... po mojem ne ... DAMI34 1
BMWRIDER Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 ... no, pol bo pršla ... :) Pa čitam par postov nazaj..Pa vsi bi neki spali in čustvovali..Pa žur se nit začel ni!!! ..PA KAKO SPANJE NEKI???? To se dela na večdnevnih sindikalnih izletih... Jest pridem edin,če bo za plesat .. maus 1
maus Objavljeno December 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2014 a boš bruhala na koncu :krneki: thumper, Zivnorc in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 a boš bruhala na koncu :krneki: Ta ne bruha,boš prej ti pik1, DAMI34, Zivnorc in 2 others 5
pik1 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 Pa čitam par postov nazaj..Pa vsi bi neki spali in čustvovali..Pa žur se nit začel ni!!! ..PA KAKO SPANJE NEKI???? To se dela doma par dni skup, po končanih sindikalnih izletih... Jest pridem edin,če bo za plesat .. BMWRIDER 1
Kmet2 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 Ja kar zamisli se...... .....a ko pride domov tud par dni spi :lol: pik1 in BMWRIDER 2
pik1 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 Ja kar zamisli se...... .....a ko pride domov tud par dni spi :lol: ... tud ... thumper in Kmet2 2
Zivnorc Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 ...ma vsaj mir takrat.... thumper 1
bladzo Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Evo, v soboto smo imeli "generalko"... Ducati zabava v Rollu. Sicer nas je kar nekaj dobro zastavlo in je izpadlo vse prej kot generalka ... Nedelja je bila zelo kratka Dirka za vse, 4 u finale... padel je tudi ženski rekord (bravo Brigita), kul muska, cca 100 Ducatistov, motorji, predstavil se je uvoznik, pa tud velik mehanikov je prišlo mal svoje stranke pozdravt... Če ima kdo kakšen kul motor za pokazat, ga naj prosim pripelje, da bo bolj zanimivo. Za varnost mopeda bo poskrbljeno... Se vidimo...
pik1 Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Evo, v soboto smo imeli "generalko"... Ducati zabava v Rollu. Sicer nas je kar nekaj dobro zastavlo in je izpadlo vse prej kot generalka ... Nedelja je bila zelo kratka Dirka za vse, 4 u finale... padel je tudi ženski rekord (bravo Brigita), kul muska, cca 100 Ducatistov, motorji, predstavil se je uvoznik, pa tud velik mehanikov je prišlo mal svoje stranke pozdravt... Če ima kdo kakšen kul motor za pokazat, ga naj prosim pripelje, da bo bolj zanimivo. Za varnost mopeda bo poskrbljeno... Se vidimo... .... a je BMW lahko ????
bladzo Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 .... a je BMW lahko ???? kaj pa vem, odvisno, če bo Snecer prihod napovedu, pol raj ne... Sicer sem pa ravno zdele z dvema mojstroma govoru, k rada fleksarce in švas aparat vihtita...zgleda da mopedi bodo... thumper, Cufa in pik1 3
Snečer Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Nič bat, zdaj so ošpice bolj nevarne. Sem prejšnjo soboto jokerja izkoristil, tak da me ne bo
Kmet2 Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Nič bat, zdaj so ošpice bolj nevarne. Sem prejšnjo soboto jokerja izkoristil, tak da me ne bo Ti kar doma ostan,da te neb slučajno Fritz zahaklov Nearrain in DAMI34 2
Nearrain Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Zdej je pa tele anemicna surikata se ospice fasala...pa kaj se :grim ... rep med noge je dala in spizdlila od eno od lukenj (beri forumov na katerih meglo mesa).
pajkica Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 a slačifantje bojo zdej al ne BMWRIDER in Scarlett 2
TakeALookAround Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 A niso zmer? Sam se nikol ne slecejo.... pajkica in PrimozC 2
Zivnorc Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 ... pajkica.... samo zate... ... sam pivo mi prej plačej... BMWRIDER in Scarlett 2
Snečer Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Zdej je pa tele anemicna surikata se ospice fasala...pa kaj se :grim ... rep med noge je dala in spizdlila od eno od lukenj (beri forumov na katerih meglo mesa). Ti boš ziher na srečanju, a ne.
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 kaj nej babe nage hodm gledat? bljak.... za pir se še noben ni sleku ... razen če si tko potreben .... :blink: Scarlett 1
maus Objavljeno December 9, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2014 se bom js sleku ... rokavice dol dau in nazga sredinca pokazu ... a to vela :krneki: pik1, Zivnorc, Scarlett in 4 others 7
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 ne maus, že tko si mejhn, se te komi najde, a dej nej pa še očala grem nova nabavt, da bom sredinca vidla? maus, BMWRIDER, pik1 in 2 others 5
maus Objavljeno December 9, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2014 (popravljeno) sj sm js sam en ceu sredinc će mene vidiš ... widiš sredinca ... sredinec pown ćustew :krneki: Popravljeno December 9, 2014. Popravil maus pik1, DAMI34, Scarlett in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 ..prow... si bom pa sam pir plaču.... pa še mausu kawo... , pol se bova pa pomerla, kdo ima daljšega nazga sredinca...kdo ga komu globje v nos zarine... Scarlett in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se