thumper Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 se bom js sleku ... rokavice dol dau in nazga sredinca pokazu ... a to vela :krneki: nč maus se boš moral kar konkretno slečt kot zgleda...k maš zihr dalšga kukr si visok... maus, Zivnorc, pik1 in 1 other 4
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 ja če si pa ti sredinc, pol pa lohka še kej vidmo...in to nag juhuuuu .... to bom pa vidla
maus Objavljeno December 9, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2014 ah .. mene je brezveze ... sama kita in tetiva ... nč maščobe, špeha, viseče kože , brezdlakav po telesu k brusli, ne smrdim .. skratka .. dougčas BMWRIDER, Kmet2, Scarlett in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 ah .. mene je brezveze ... sama kita in tetiva ... nč maščobe, špeha, viseče kože , brezdlakav po telesu k brusli, ne smrdim .. skratka .. dougčas Pol si tak kot jaz Chuk,sam da sm mal večji..... maus, Scarlett in DAMI34 3
Snečer Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Se mi že dozdeva kakšno srečanje bo to...
thumper Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 ah .. mene je brezveze ... sama kita in tetiva ... nč maščobe, špeha, viseče kože , brezdlakav po telesu k brusli, ne smrdim .. skratka .. dougčas dej ne lapej no ..k skor vsi vemo da je vse te stvari prekrila žmahtna plesen... maus 1
thumper Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Se mi že dozdeva kakšno srečanje bo to... ja men tud..po voodooo lutki od versis lastnika bomo onanirali.. pikolo in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Se mi že dozdeva kakšno srečanje bo to... Ja kakšno le,vsi pametnjakoviči bomo na kupu,manjkal boš edino ti,pogrešali te bomo Scarlett in DAMI34 2
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 prosim organizatorje..... a lahko res enkrat neki za motosvetovke prosim? ker tuki se sam hvaljo, majo res dolzga ampak unga zgornga.... BMWRIDER 1
Kmet2 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 ja men tud..po voodooo lutki od versis lastnika bomo onanirali.. Ok ,motor bomo dobili na dinosu..... ......kdo bo pa prnesu lutko
maus Objavljeno December 9, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2014 jp .. to bo srečanje ... jaz in vsi ostali .... KWAK proti usem .. ampak jaz se upam ćustwa ne bodo premagaw ... zmagow bom jaz :krneki: DAMI34 1
thumper Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Ja kakšno le,vsi pametnjakoviči bomo na kupu,manjkal boš edino ti,pogrešali te bomo nepane... :lol: prosim organizatorje..... a lahko res enkrat neki za motosvetovke prosim? ker tuki se sam hvaljo, majo res dolzga ampak unga zgornga.... te bom čez 10 let prašal kaj misliš ...še želela si boš da bi bil maus cel jezik... Kmet2 1
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 thumper, ne se matrat, bom kr tvojo vprašala
thumper Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 thumper, ne se matrat, bom kr tvojo vprašala v uvidu tvojega fizičnega zdravja ti bom kar jaz priznal : me je sam jezik ..tko.. mausa je pa sam gobc ...pol pa rab enormne količine kufeta namest da bi kej lizal.. Scarlett, maus in pajkica 3
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 kaj pol ti rabiš kej za jezik? kdaj boš pol dau za sladoled? da vidm to thumper in Scarlett 2
DAMI34 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 jp .. to bo srečanje ... jaz in vsi ostali .... KWAK proti usem .. ampak jaz se upam ćustwa ne bodo premagaw ... zmagow bom jaz :krneki: čistweno podpiram tvoja prizadevanja!! thumper in maus 2
Nearrain Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Ti boš ziher na srečanju, a ne. Ce bos ti tam, bom ziher...drugac te bom pa doma pocakal. Kmet2 in Cufa 2
pik1 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Ce bos ti tam, bom ziher...drugac te bom pa doma pocakal. ... jest bom tud kšno notr počaku ... Kmet2 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 ... jest bom tud kšno notr počaku ... le kero? :glare: thumper 1
bladzo Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 a slačifantje bojo zdej al ne vsak let bi že bili, če dame ne bi bile tko sramežljive... Lej, če se boš pustila obdelat, sem prepričan, da ti do sobote lahko enga fejst uštimamo... pikolo, thumper, pajkica in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 NOOOOOT kakor čte jaz ga bom pogrešal,definitivno bi popestril dogajanje :grim thumper, Scarlett, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 vsak let bi že bili, če dame ne bi bile tko sramežljive... Lej, če se boš pustila obdelat, sem prepričan, da ti do sobote lahko enga fejst uštimamo... Ti pa si optimist :notworthy:
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 enga pa ne bladzo.... more jih bit pa več k en je zame, bojo druge pol brez ostale tolk egoistka pa spet nism..... Scarlett 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se