pikolo Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 Kaj? A zastonj kava bo na MNZ?
pajkica Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 šit... če pa ne morem laufat spet .... a lahk jutr ? se bom prpelala.... p.s. ni se prsmodl....
maus Objavljeno December 11, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2014 djte se zment na MNZ-ju ... bomo imel še mi kj od tega :krneki: Scarlett 1
Zivnorc Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 men bo čist dovolj, če navadno kawo od tebe dobim.... PrimozC 1
maus Objavljeno December 11, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2014 polito po hrbtu jo boš dobu sj bo ponesreč :krneki: Zivnorc, Kmet2, pik1 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 ...jst tem pa po nesreč pohodu... in k boš odskoču, boš ponesreč čelno u betonski stebr spustu.... DAMI34, Kmet2 in maus 3
Zivnorc Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 ...men boš pa lajka stisnu....
maus Objavljeno December 11, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2014 raj lajka k mezol na riti DAMI34 1
Nearrain Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 (popravljeno) a jaz nej se sama seb kažem ? pol pa neke Cufe in ostale naujo do izraza pršle.... pa sej sm že povedala da me nau, gem u Cele... A u Celu sanirajo take k patite od extremne NedoJebice? K, ce ti sam pozornosti manjka, gres lahk tud v Duplico pri Kamniku na kokosjo farmo. Popravljeno December 11, 2014. Popravil Nearrain Kmet2, Alla in DAMI34 3
pajkica Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 mam kure pr sosed, mi res ni treba se tok dauč vozit ...... Nearrain 1
Bambi61 Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 Kaj je Novo leto že mimo ? Da nem vsega čito
TakeALookAround Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 Ze ze....pa ne samo en.... pik1 in DAMI34 2
Nearrain Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 (popravljeno) mam kure pr sosed, mi res ni treba se tok dauč vozit ...... Pol ti druzbe in pozornosti ocitno ne manjka... hmmm .... Extremna NeDoJebica torej PS: bomo pogledal v bazo darovalcev OrganA Popravljeno December 11, 2014. Popravil Nearrain
pajkica Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 pa tut rezervne organe mam, doma u predalu, ne se matrat, res.... k mam pomanjkanje pozornosti in organov, se znajdem p.s. edin če si ti v bazi? potem se pa odpovem unmu u predalu
Zivnorc Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 (popravljeno) ...ja kuko...zadnč si jih imela pa v kufru.. Popravljeno December 11, 2014. Popravil Zivnorc
pajkica Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 a sem jih spet pozabla vzet ven ?
Nearrain Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 pa tut rezervne organe mam, doma u predalu, ne se matrat, res.... k mam pomanjkanje pozornosti in organov, se znajdem p.s. edin če si ti v bazi? potem se pa odpovem unmu u predalu Ce bi jaz bil v predalu, bi se odpovedal bazi... pajkica 1
Zivnorc Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 ...če bi bil oreng dec, bi te imela v omari... ne v predalu... PrimozC, pik1, Nearrain in 1 other 4
Nearrain Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 (popravljeno) Ka pa ti ves kake predale ma . . . PS: jogi 180x200 pase not, da bideja sploh ne omenjam Popravljeno December 11, 2014. Popravil Nearrain Kmet2 1
pajkica Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 bide? ne rabiš ...mam jupovo notranjo barvo tut skoz na rezervi....
maus Objavljeno December 11, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2014 si res mislite roke dajat :krneki: Scarlett 1
Zivnorc Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 (popravljeno) ...nekaterim roke.... drugim ćelne... tretjim kofete....četrtim čustwa.... Popravljeno December 12, 2014. Popravil Zivnorc Scarlett, DAMI34 in maus 3
thumper Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 Thamper grdih žensk ni,so samo lepe in manj lepe nisem kriv če si se sam po asfačtu metal..jst sm se tud po babah ... Zdej pa zihr pridem... Thumpek moj...nisem vedel, da si ti tudi en od latentnih ritopikcev delam v avstrijski firmi.. da ne boš pol okol jokcal da ti hemeroidi jodlajo.. ...še huj je, če bi, pa ne smeš.... ... najhuj pa je... če bi, pa ne moreš .... eh malenkosti...jst sm v štadiju k se mi ne da ..pa še če b me hotla kera posilt bi se vsaj 10 min upiral da ne bi čist čahek izpadu... hu is fak štefan rujavi zdj un k ma rjavo črtico---- To ti je brat od Francija Modrega
pik1 Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 13.12.2014 od 8 ure naprej! Roll bar! Bladzo, dej me prosim spomni ... ... a ni bila enkrat ena ideja, da bi imeli vsi na MNZ-ju nekakšne priponke ali pa mogoče samo nekakšne navadne nalepke na sebi, na kateri bi imel vsak napisan svoj nickname ???? ... jest sem bil do zdej mislim da na ene dveh "MNZ"-jih, pa velike večine, razen par lubeničarjev tam sploh nisem poznal ... ... se dobr spomnim, da so ... oziroma smo ... se večina tam zbranih nekako od strani gledal, ker je pač normalno, da vsakega zanima, kdo je kdo ... :krneki: ... ti imaš itak skoz tam na vratih eno al pa dve mačkice, ki ves čas spremljajo prihajajoče ... pa bi bilo res čist preprosto, da vsakemu ki pride , nalima nanj še nalepko z njegovim nick-om ... ... če je pa pač večina za to, da se tud tam vsi skrivajo za nick-om pa predlagam, da ves MNZ naredimo kar doma pred računalniki ... vsak si lahko odpre pir ali dva, nažge musko, in se dobimo po osmi zvečer kar na tejli temi gor .... in kvasamo naprej ... tko kot do zdej ... ker se itak večina ne pozna med sabo ... ... že v naprej hvala za konstruktiven odgovor .... lp, nepoznavalec MS osebkov Scarlett in izibajker 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se