DAMI34 Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 ... blond boš ??? :) sm reku, da nau nč thumper 1
pik1 Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 sm reku, da nau nč ... sej je itak vsak let "nč" ... :) DAMI34 1
thumper Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 ... jest sem bil do zdej mislim da na ene dveh "MNZ"-jih, pa velike večine, razen par lubeničarjev tam sploh nisem poznal ... ... se dobr spomnim, da so ... oziroma smo ... se večina tam zbranih nekako od strani gledal, ker je pač normalno, da vsakega zanima, kdo je kdo ... :krneki: ... ti imaš itak skoz tam na vratih eno al pa dve mačkice, ki ves čas spremljajo prihajajoče ... pa bi bilo res čist preprosto, da vsakemu ki pride , nalima nanj še nalepko z njegovim nick-om ... lp, nepoznavalec MS osebkov dej ne seri ..ti s tolk pozabljiv da če pogledaš filmćek tik predn greš od doma si do rolla pozabu kaj je kermu pisal na nalepki.. pa še neki - će ne poznaš tistih dveh mačkic - boh t pomagi... Tisti "mačkici" na vratih pa nista tam zato da bi karkoli spremljali, ampak sta na najbrž na pavzi, ker sta do takrat fotkali in snemali video. aka work. tebe pa allo je vidu lani... ne zdj druge u drek vlačt : lenoba je se strinjam... seveda... ruskih in čeških ni bilo veliko na to temo... so samo tebi jih ni bilo za gledat..
bladzo Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 Jst se pa kar strinjam s Pikom glede nalepk. Bi bilo super, če bi bile... In dve leti nazaj smo te nalepke tudi prinesli v Roll, sam pol jih pa noben ni hotu nost. Ene par nas je nalepko imelo, večina pa ne. Jaz veliko ljudi poznam na videz, kakšen imajo nik na forumu, pa se mi tudi sanja ne... Torej, danes bo akcijska cena pijač veljala le za tiste, ki bodo nosili nalepke z motosvetovim imenom... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pik1, Kmet2, Alla in 1 other 4
vandrovec Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 ...lahko se pa tudi organizira predstavitev, v kateri bi vsi udeleženci, eden za drugim, stopili na "oder ter povedali svoj forumski vzdevek... ...in potem bi jaz rekel da sem Snecer, ker vem, da ga ne bo tam, ter požel velik aplavz... DAMI34 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 Jst se pa kar strinjam s Pikom glede nalepk. Bi bilo super, če bi bile... In dve leti nazaj smo te nalepke tudi prinesli v Roll, sam pol jih pa noben ni hotu nost. Ene par nas je nalepko imelo, večina pa ne. Jaz veliko ljudi poznam na videz, kakšen imajo nik na forumu, pa se mi tudi sanja ne... Torej, danes bo akcijska cena pijač veljala le za tiste, ki bodo nosili nalepke z motosvetovim imenom... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: A broška velja,na njej je napisano 100% KMET....
Dr_Jakob Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 Se dobimo ob 20h na Trojanama z motorji?
pik1 Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 ... tri, dva, ena .... ŠTART .... :) . ps. ..... sam letos je pa res dobr poskrbljeno, za obiskovalce MNZ ... :) Kmet2, MihaGS, Keiko in 1 other 4
Nearrain Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 ... tri, dva, ena .... ŠTART .... :) 2014-12-13 18.10.17.jpg . ps. ..... sam letos je pa res dobr poskrbljeno, za obiskovalce MNZ ... :) Nema Dunje? Kmet2, DAMI34 in pik1 3
nxyz Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 A da bi, no pa pojdimo....kwak :closedeyes: V takšni ali drugačni obliki kwak s seboj DAMI34, Kmet2, pik1 in 1 other 4
damjandugi Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Prišel,videl,odšel. Vzdušje-pogreb . Natakarice . Zaključna ocena-1. Zivnorc 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 14, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 14, 2014 Bil vidu in šu domov .......upad gostev napram prejšnjim letom je bil velik,vzdušje je bilo pa tako kot si si ga naredil oz. imel družbo,mi smo se meli fajn,edini na plesišču ...... Mislim pa da nima smisla kritizirat,lahko samo pohvalim da se vsaj še nekdo spomni kaj sploh narediti v teh depresivnih časih,zato jaz organizatorjem poklanjam dondule, MihaGS, pik1 in 13 others 16
Snečer Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Skratka BMWjaška zabava Drugače pa se strinjam s Kmet2@, da sedaj niso časi za zabavo. '.' in BMWRIDER 2
damjandugi Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Nisem bil sam.Sem prišel z ženo. :grim :grim
Nearrain Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Prišel,videl,odšel. Vzdušje-pogreb . Natakarice . Zaključna ocena-1. Nisem bil sam.Sem prišel z ženo. :grim :grim Lih zato . . . thumper, pik1, PrimozC in 3 others 6
damjandugi Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Bil vidu in šu domov .......upad gostev napram prejšnjim letom je bil velik,vzdušje je bilo pa tako kot si si ga naredil oz. imel družbo,mi smo se meli fajn,edini na plesišču ...... Mislim pa da nima smisla kritizirat,lahko samo pohvalim da se vsaj še nekdo spomni kaj sploh narediti v teh depresivnih časih,zato jaz organizatorjem poklanjam Samo nimam nič proti organizatorjem. 28 strani nakladanja posameznikov,kje pa so bili ti junaki včeraj? Časi niso depresivni,samo posamezniki se tako obnašajo,pa ostali mislijo,da je res tako hudo.
gasperX Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Kva jokate, proav fletno je blo.... Natakarce so ble čist vredu, nekaterim nič nemanjka no razen jest hahahahaha , Folka pa res ni blo, je blo prejšna leta veliko več. Ampak konec koncev bilo je odlično.... No pa sej pri Z-mešancih je vedno super pik1, MihaGS, DAMI34 in 6 others 9
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 14, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 14, 2014 Samo nimam nič proti organizatorjem. 28 strani nakladanja posameznikov,kje pa so bili ti junaki včeraj? Časi niso depresivni,samo posamezniki se tako obnašajo,pa ostali mislijo,da je res tako hudo. Mi smo bili tam....Pik1,Dami34,BMWriderka,IgorKR,Keiko,Motozajebant,Zivnorc,Borutt,MihaGS,PrimožC,Nearain,GasperX,Jozejxf,Thamper,SF,Dr_Jakob,Cufa....itd....pa noben se mi ni zdel depresiven :grrr DAMI34, pik1, Keiko in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 ... tri, dva, ena .... ŠTART .... :) 2014-12-13 18.10.17.jpg . ps. ..... sam letos je pa res dobr poskrbljeno, za obiskovalce MNZ ... :) js moram tu pohvalit organizatorja suzuki, Kmet2, MihaGS in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 js moram tu pohvalit organizatorja No vsaj en
motozajebant Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Mi smo bili tam....Pik1,Dami34,BMWriderka,IgorKR,Keiko,Motozajebant,Zivnorc,Borutt,MihaGS,PrimožC,Nearain,GasperX,Jozejxf,Thamper,SF,Dr_Jakob,Cufa....itd....pa noben se mi ni zdel depresiven :grrr Bil je še en glavonja s Fazerco, k mu danes zjutraj verjetno ne bo jasno, zakaj mu je ventile ven fuknalo Kmet2, DAMI34, Whitee in 4 others 7
Dr_Jakob Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Će ma kdo kej volje in energije, gre lohk dons v Rolla mal poslikat uničenje, k smo ga pustil za sabo..
DAMI34 Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 No vsaj en ostali še spijo Kmet2 in pik1 2
DAMI34 Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Skratka BMWjaška zabava Drugače pa se strinjam s Kmet2@, da sedaj niso časi za zabavo. Še dobro da so meli nas Kwakare in smo poskrbeli za mal vzdušja Keiko 1
Snečer Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Mi smo bili tam....Pik1,Dami34,BMWriderka,IgorKR,Keiko,Motozajebant,Zivnorc,Borutt,MihaGS,PrimožC,Nearain,GasperX,Jozejxf,Thamper,SF,Dr_Jakob,Cufa....itd....pa noben se mi ni zdel depresiven :grrr Vidim, da je moj predstavnik tudi prišel motozajebant, Kmet2 in DAMI34 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se