Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Je tako kot je.. malo zmanjkalo za desetko :yea2:

urota gor al pa dol to vejo glavni akterji B)

škoda le da je tu na forumu prešlo na osebno raven, ni potrebe komu jest tablete za živce zarad tega :D

Sezona je bla super vsaj men, škoda da so se na koncu šli to kar so se.... žal mi je edino tega jokanja zunaj piste..to bi rešli na pisti..

Čestitke prvaku, hitrost je imel pravo...to je dejstvo 

Še kaka taka sezona bi prav prišla, mogoče bo pa 2016 B)    10#

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, DL650 pravi:

@Grizzly: ti bom odgovoril na to dvoje in sicer;

Ne, ne sovražim nikogar! Navijam za Lorenza in to je to, drugače mi pa je vseeno in me po domače BK, pa če se brcajo med sabo še po tekmi v garažah. Jaz od njihovih zmag nimam nič, uživam pa v dirkah. Z takšnimi dejanji se pač vse skupaj še bolj začini in dvigne se rejting. Čudim se, da podpirate brco Rossija, če bi pa to nekdo njemu storil bi pa v očeh navijačev izpadel ne vem kaj (se vzdržim).

Če bi prišel na podelitev?
JA, zakaj ni izpadel profesionalec in se udeležil prireditve? To bi moral storit, odreagirat profesionalno, se jim v faco smejat in mislit svoje, ne pa da se zdaj ljudje zgražajo nad njim, kot so se nad palcem, ki ga je kazal Lorenzo.

Se strinjam s prvim odstavkom popolnoma. Glede brce pa samo to: kolikor sem jaz pogledal posnetke z večih zornih kotov, brce ni bilo, je pa res da iz določenih perspektiv tako izgleda. Ne vem, poglej videe še nekajkrat, pa poskusi videti iz drugačnega zornega kota. Če pa boš še vedno ostal pri svojem, pa naj bo, jaz sem videl drugače. Pa ne zato ker sem Rossi fan, ob takih dogodkih dajem svojo naklonjenost do posameznikov ob stran.

Kar se tiče pa podelitve. Lahko je govoriti tako na pamet (tudi iz moje strani), dokler se ti dejansko ne zgodi isto ali podobno. Da ti ponazorim na primeru: v službi delaš dolgo časa na nekem projektu (pa recimo da se gre za inovacijo), za katerega lahko v primeru da se izkaže uspešen, pridobiš posebno priznanje, povišico in svetovno prepoznavnost. Se ti pa zalomi, ker si svoje raziskave delil s sodelavcem, katerega si imel za poštenega, se je pa potem izkazalo da je pohlepen in škodoželjen in ti projekt ukrade. Seveda se potem on izkaže kot oh in sploh, dobi vse kar je pripadalo tebi, ti pa ostaneš praznih rok. In za par dni poteka slavnostna prireditev, na katero so vabljeni tudi vsi zaposleni iz tega podjetja, vključno s tabo. Bi se udeležil prireditve in požrl ves ta čas garanja za novi projekt? Jaz vem da se ne bi in se mi zdi da ti tudi ne. 

Glede Lorenzotovega opravičila sem pa tudi že povedal: opravičil se je, ker so mu tako naročili pri Yamahi ali pa se je mogoče spomnil tudi sam, ker je videl kakšno škodo si je naredil (čeprav opravičila sigurno ni sestavil on). Ampak ali je bilo to iskreno opravičilo? Pomoje ne. 

pred 38 minutami, builder pravi:

res mi je žal Rossia, ker tak joku še ni nobeden, urota vam povem, urota:klicaj:, fak, kak sta ga mulca zdriblala:O

zanalašč sm uporabil nogometni izraz, da bo lahko zastopla večina Rossijevih navijačev :lol1:

Izgleda da ima Lorenzo tudi enega klovna v ekipi, ki ne premore spisati normalnega mnenja. Pa sej si deležen pozornosti no, ni potrebe po slabih šalah :lol1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, skategrizzly pravi:

Izgleda da ima Lorenzo tudi enega klovna v ekipi, ki ne premore spisati normalnega mnenja. Pa sej si deležen pozornosti no, ni potrebe po slabih šalah :lol1:

za koga si,Viole al Dragonsi:lol1:

Objavljeno
Pravkar, builder pravi:

za koga si,Viole al Dragonsi:lol1:

To so tapravi komiki, ne glede na vse, the show must go on :lol1:Kar naprej stari, nimaš konkurence, te podpiram :lol1:

Objavljeno

Najbolj privoščim da drugo leto zmaga Pedrosa, ker je res fer dirkač, simpatičen, ni hinavec, res fer dečko. Upam, da mu kdaj uspe osvojit naslov. Mogoče že drugo leto?

Drugače pa tudi navijam za Marqueza, kot sem že večkrat omenil, pa se je včeraj lepo vidlo, da ni hotel prehitet Lorenzota. To še nisem videl pri marquezu, da bi celo dirko vozil za nekom čist za ritjo, pa ga niti enkrat ne poskuša prehitet. Ne vem kaj marquez razmišlja z svojo LUBENICO?  Zasral se bo oz je dirkačem, navijačem, moštvu tudi na nek način, saj slabo luč daje na hondo.  Vsaj 2x bi ga prehitel, tok da bi lahka reku da več ni mogu. Ne pa nič, ko pa ga pedrosa prehiti, pa kar naenkrat suverenost in takoj nazaj usekal. Kr neki. 

Evo oppljuval sem dirkača, ki navijam zanj :)   Rossi, pa si je tudi delno sam kriv za zgubljen naslov. in to največ iz dveh razlogov:

1. ker je na konferenci govoril, da marquez pomaga lorenzotu in mali je potem to res nazorno delal, da je rossiju pokazal kk to zgleda, če ga že obtožuje. Tam js nisem videl, da bi res pomagal Lorenzotu, ker potem ga tudi ne bi prehitel v zadnjem krogu ane?  na predzadnji dirki pa se je res lepo videlo, da se je spustil v Rossija in mu ni dal mira.

2. Ker ga je "odrinil" z nogo, Za to njegovo dejanje si je ČIST SAM KRIV, če ga ne bi odrinil kot ga je, ne bi štartal iz zadnjega mesta, je tako?  Tisto pa ko se je marquez spuščal na polno v dvoboje z rossijem, pa je blo tud bedno in bi mogu tud marquez dobit kazen.  Nešportno, da nekoga "oviraš", ki se bori za naslov. Še slabše bi bilo, če bi z tistimi agresivnimi prehitevanji marquez zbil Rossija, to bi šele bla "štala".  Uglavnem, po nepotrebnem se je ustvarila ta vojna med dirkači. Zato pa v letu 2016 , kot sem napisal, go Pedrosa. Najbolši si ;)

lp

Objavljeno

kje pa je kenyara?

nekako sm prikrajšan umirjenega razburjanja, a je šou na jug?

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 urami, DL650 pravi:

S tem, ko Rossi ni prišel na glavno gala prireditev, je pokazal svoj pravi podli obraz.
Čeprav navijam za Lorenza, sem videl v Rossiju profesionalca in kvalitetnega dirkača, kateri si ne bi nikoli poslužil takšnih podlih potez samo zato, da bi zmagal. Zdaj se prav čudim, da si v času, ko je bil pri Ducatiju ni posluževal njegovih tehnik odrivanja.

Če prečekiram poste nazaj opažam, da vsi, ki ste navijači Rossija ste bili tudi navijači Márquez-a, zdaj pa masovno pljuvate po njem, ker se mu pač ni pustil. Pozabljate, da MotoGP ni ekipni šport, temveč individualen in na pisti ni prijateljev.
Ne pomeni, da bi se zato Márquez moral umikat, ker je Rossi starejši, bolj znan, 9x prvak ... itd.

Da ni prvak si je sam kriv iz dveh razlogov:

- že od začetka sezone bi se malo bolj potrudil in si privozil večjo prednost in bi lahko postal prvak, kljub temu, da je štartal iz zadnjega mesta
- glede na čas njegovega tekmovanja bi moral vedet, da ne sme počet neumnosti in izrivat sotekmovalcev na takšen način, ker to prinese posledice, katere je zdaj plačal z nazivom prvaka, tako pa se mu posmehujejo vsi, razen njegovi navijači

Še to; Lorenza ste poimovali "jokica" a dejansko je prava cmera prav Rossi. Po zelo dolgi tiskovki še kar naprej sika in se smeši z svojimi izjavami. Človek kaj takšnega od takšnega profiča ne bi pričakoval. Razočaral me je, pa čeprav nikoli nisem navijal za njega.

toliko pluvaš po rossiju ker si normalno verik Lorenza 

podlost v tem da ni prišel ne vidim če pa je mi to bolj specifično povej ( pa ne po ovinkih )

kaj je potem prst dol od Lorenzota na podelevanju pokala in odhod ( specificiraj)

Rossi je v svojem življenju pokazal kar zna in pri vse teh letih in kot starina na tekmah se ga še vedno vsi bojij,o da so začeli z kuhinjami.

Kdo dela neumnosti? ja no vsi po malem med njimi tudi Rossi ampak kot sem zgoraj napisal svoje je pokazal ostali pa so na začetku tega in so se že zaklali.

Vso srečo vsem v 2016 - DL650 uredi tvoje poste ali pa beri vse od začetka MM je pri meni nula sem pa ga videl kot naslednika Rossija moj bad.

Popravljeno . Popravil exclan
Objavljeno

Tale moto GP me prov mal spominja na našega najboljšega športnika vseh časov (žal pokojni) Jure Robič. Ko so ga na dirki v ZDA kaznovali z pribitkom, ker je šel po daljši progi in je bil zato drugi. (šlo se je da osvoji 5. naslov najekstremnejšega kolesarja)

Novinar mu je kasneje celo rekel, ja a ni brezveze, da vedno eden in isti zmaguje...

Nekaj podobnega se je zgodilo letos našim gasilcem ( spet v ZDA), ker niso smeli zmagati...

Danes denar lahko kupi VSE!

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 41 minutami, BenX pravi:

ne najdem avtorja, ampak kdorkoli ze je, lepo je povedal.

"Valentino lost a world championship but he had 9 , Marquez lost his dignity and only had one."

spet eden ki ne ve veliko, a spušča se v komentiranje, MM nima samo enega, tako kot prvenstva:ras:

Popravljeno . Popravil builder
Objavljeno

Dignity oziroma dostojanstvo ima vsak človek ponavadi samo enega :)

Objavljeno
pred 1 minuto, Arcanewater pravi:

Dignity oziroma dostojanstvo ima vsak človek ponavadi samo enega :)

dva obraza Rossia, naprimer:smoke:

Objavljeno

a je že kaj novega o telemetrijah?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

a je že kaj novega o telemetrijah?

pr Hondi niso še vse uspel preuredit:ras:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

zna biti da je ianonne na poti domov skenslal tistega goloba pismonošo s katerim so jih poslali z japonske..

Objavljeno

@grizzly: se popolnoma strinjam z tvojim zadnjim postom (nočem citirat, ker potem je toliko neuporabne solate).
Tudi to, ko si dal primer v službi; tudi to se mi je že zgodilo. Ni bilo podelitve, ampak drugi se je okitil z mojo idejo, kar je podlo.

@skalar36: se strinjam z tvojim postom glede Robiča in gasilcev.

@exclan: mislim, da sem bil dovolj jasen in mi ni, da bi ti zdaj pisal neke romane, ker itak stojiš za svojimi stališči, kar je tudi prav.
Tudi sam pišem zgolj svoje mnenje in ga ne vsiljujem drugim. Moj pogled na vse to, kako jaz vidim sem napisal in to je to. Mi pa je razumljivo, da se vsak ne bo strinjal z menoj že zaradi tega, ker pač nekateri zagovarjajo enega od akterjev, ki je vpleten.

Kot sem omenil, navijam za Lorenza, kaj počnejo in kako se oni obnašajo med sabo po koncu in med dirkami me pa boli.

Pozabite vse skupaj. Življenje gre naprej in tudi od tega, da eden drugemu ispodbijate pisanje in vsiljujete svoja mnenja, nimate nič.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 30 minutami, builder pravi:

dva obraza Rossia, naprimer:smoke:

tudi če jih ima 10 je še vedno Rossi  no1 v motociklizmu od 1996

ostali so samo luknje anusa dotičnega Rossija pa ti sam naprej pljuvaj dejstva so dejstva.

Valentino Rossi
Valentino Rossi 2010 Qatar.jpg  *
Rossi at the 2010 Qatar Grand Prix
Narodnost Zastava Italije Italian
Rojstvo 16. februar 1979 (36 let)
Urbino, Tavullia, Italy  *
Trenutno moštvo Movistar Yamaha MotoGP
Bike number 46
Spletna stran valentinorossi.com
[zapri]Kariera v motociklizmu
MotoGP World Championship
Leta aktivnosti 20022015
Konstruktorji Honda (20022003)
Yamaha (20042010,20132015)
Ducati (20112012)
Naslovi 6 (2002, 2003, 2004, 2005,2008, 2009)
2014 Championshipposition 2nd (295 pts)
Štarti Zmage Stopničke Pole poz. N.krogi Točke
229 72 146 47 57 3,796
500cc World Championship
Leta aktivnosti 20002001
Konstruktorji Honda (20002001)
Naslovi 1 (2001)
32 13 23 4 15 534
250cc World Championship
Leta aktivnosti 19981999
Konstruktorji Aprilia
Naslovi 1 (1999)
30 14 21 5 11 510
125cc World Championship
Leta aktivnosti 19961997
Konstruktorji Aprilia
Naslovi 1 (1997)
30 12 15 5 9 432

Valentino je eden najuspešnejših motociklistov na svetu in edini, ki je postal svetovni prvak v štirih različnih razredih; v razredu do 125cc (1), 250cc (1), 500cc (1) in MotoGP (5). Prav tako pa je postal dvakrat zapored svetovni prvak z dvema različnima motorjema (Honda leta 2004 in Yamaha 2005).  

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Vsak človek ima rad, da ga drugi sprejmejo. Vsak ima rad, da ga nekdo pohvali, da se ljudje zgledujejo po njem-da je nekomu vzornik. Tudi mi motosvetovci imamo radi, da da dobimo v naših objavah čimveč "všečkov". Taki smo ljudje, na vsakem koraku iščemo potrditev.

Tudi športniki v prvi vrsti tekmujejo zaradi slave, prepoznavnosti in vsesplošnega dokazovanja (seveda ima denar tudi veliko vlogo). Kdo je "pravi zmagovalec" moto GP -ja se je pokazalo že včeraj med dirko, ter po njej. Vsakič, ko je Rossi nekoga prehitel, so bili vriski veselja, po tekmu so mu vsi mahali in ploskali. Ko je nekaj sekund na ekranu kazalo MM so bili žvižgi + buuu. Isto se je pripetilo Lorenzotu, na podelitvi v prejšnji dirki.

Da se vrnemo na prvi odstavek. Veliko bolje je, da si 2. pa ti vsi ploskajo , kakor biti 1. pa da te izžvižgajo. Junak ljudskih src (+moralni)je Rossi.

PS: ne me imenovat za vernika, ker ne navijam za nikogar. Se mi pa Rossi bolj dopade, kot tista jokica, ki je šla "špecat" po dirki v Maleziji... špeckotov ne maram, zato mi je antipatičen... Ampak za vožnjo si pa zasluži pogvalo!

Objavljeno (popravljeno)
pred 27 minutami, DL650 pravi:

@grizzly: se popolnoma strinjam z tvojim zadnjim postom (nočem citirat, ker potem je toliko neuporabne solate).
Tudi to, ko si dal primer v službi; tudi to se mi je že zgodilo. Ni bilo podelitve, ampak drugi se je okitil z mojo idejo, kar je podlo.

@skalar36: se strinjam z tvojim postom glede Robiča in gasilcev.

@exclan: mislim, da sem bil dovolj jasen in mi ni, da bi ti zdaj pisal neke romane, ker itak stojiš za svojimi stališči, kar je tudi prav.
Tudi sam pišem zgolj svoje mnenje in ga ne vsiljujem drugim. Moj pogled na vse to, kako jaz vidim sem napisal in to je to. Mi pa je razumljivo, da se vsak ne bo strinjal z menoj že zaradi tega, ker pač nekateri zagovarjajo enega od akterjev, ki je vpleten.

Kot sem omenil, navijam za Lorenza, kaj počnejo in kako se oni obnašajo med sabo po koncu in med dirkami me pa boli.

Pozabite vse skupaj. Življenje gre naprej in tudi od tega, da eden drugemu ispodbijate pisanje in vsiljujete svoja mnenja, nimate nič.

ne vsiljujem svoje mnenje ampak že, ko pljuvaš čez Rossija zaradi neke nekulturne geste bi moral bit vsaj malo objektiven in odgovoriš na gesto, ki jo je naredil Lorenzo na podelitvi, ki je tudi nekulturna če je že rossijeva.

to ni mnenje to so dejstva.

Objavljeno
pred 1 minuto, exclan pravi:

ne vsiljujem svoje mnenje ampak že, ko pljuvač čez Rossija zaradi neke nekulturne geste bi moral bit vsaj malo objektiven in odgovoriš na gesto, ki jo je naredil Lorenzo na podelitvi, ki je tudi nekulturna če je že rossijeva.

to ni mnenje to so dejstva.

Ne pljuvam po nikomur! Kdo sem jaz, da bi sodil Rossiju?
Javno sem pač napisal, da mi glede na njegove uspehe in starost ni všeč metoda, katere se je poslužil in odrinil Marka.
Lahko bi bolj profesionalno reagiral in šmrkavca ignoriral, bi danes mogoče bil prvak.

Če pogledaš nazaj, sem napisal, da mi obnašanje Lorenza na podelitvi pokalov ni bilo všeč, ampak to so igre med njimi in njihova dejanja ne smejo skrhat naših kolegjalnih forumskih odnosov pa čeprav se ne poznamo.

Pač vsak pove svoje mnenje, ampak nekateri preveč resno vzamete vse skupaj, oni pa na ta račun služijo miljone!

Tako, končujem svojo debato v tej temi.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, DL650 pravi:

Ne pljuvam po nikomur! Kdo sem jaz, da bi sodil Rossiju?
Javno sem pač napisal, da mi glede na njegove uspehe in starost ni všeč metoda, katere se je poslužil in odrinil Marka.
Lahko bi bolj profesionalno reagiral in šmrkavca ignoriral, bi danes mogoče bil prvak.

Če pogledaš nazaj, sem napisal, da mi obnašanje Lorenza na podelitvi pokalov ni bilo všeč, ampak to so igre med njimi in njihova dejanja ne smejo skrhat naših kolegjalnih forumskih odnosov pa čeprav se ne poznamo.

Pač vsak pove svoje mnenje, ampak nekateri preveč resno vzamete vse skupaj, oni pa na ta račun služijo miljone!

Tako, končujem svojo debato v tej temi.

nikakor se ne bova skregala zaradi nečesa ki je pomembno kot lanski sneg.

ampak govorim o tem :  S tem, ko Rossi ni prišel na glavno gala prireditev, je pokazal svoj pravi podli obraz.

podli obraz je tudi  Lorenzo pokazal.

tudi jaz se ne strinjam z tistim kar je naredil Rossi - pa sem fan Rossija ni bilo lepo niti fer kar je naredil MM da je do tega prišlo se strinjaš.

Objavljeno
pred 3 minutami, Snecer pravi:

daj še od Agostinija podatke, 15 naslovov...

Klovn le 9

preveč zabit ali pameten to je tvoja večna dilema !

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!