Gregs Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Zanima me, ce kdo ve, kje bi se dalo kupiti bilijard palico, zlozljivo na 2 dela. Direktno, ne preko narocila in potem cakanja (to opcijo ze imam), ceprav je vsaka informacija glede tega tudi dobrodosla. Pa glejmo nekje cenovni razred do 20.000 SIT (pozabite balabuske in podobno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Gregs, kaj se je zgodilo? Glede na čas posta se mi zdi, kot da si prišel iz biljardnice, kjer si se zelo navdušil nad igro. Pa k vprašanju: Biljard palico lahko kupiš pri nas na štajerskem v biljardnici Splavar v Dupleku. Cene.....??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Gregs, ...ma sprašuješ stvari, ki jih imaš pred nosom, ... :P Stari moj v biljardni hiši na Parmovi, lahko poleg klubskega statusa izbiraš ali učenje biljarda, ali da dobiš palico (dvodelno, ....... zdi se mi z etuijem itd.), .... plus da v hiši dobiš omarco za shranjvanje palice in ostale opreme. Ajde HF! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 tudi jaz imam še eno naprodaj še iz časov državne lige, je v usnjenem kufru, dvodelna :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Gregs, kaj se je zgodilo? Glede na čas posta se mi zdi, kot da si prišel iz biljardnice, kjer si se zelo navdušil nad igro. Pa k vprašanju: Biljard palico lahko kupiš pri nas na štajerskem v biljardnici Splavar v Dupleku. Cene.....??? Sedaj navdusil?! :shock: :shock: :shock: Pa jaz to igram ze kar nekaj casa.... 8) Drugace pa hvala za info.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Stari moj v biljardni hiši na Parmovi, lahko poleg klubskega statusa izbiraš ali učenje biljarda, ali da dobiš palico (dvodelno, ....... zdi se mi z etuijem itd.), .... plus da v hiši dobiš omarco za shranjvanje palice in ostale opreme. vem... cene baje startajo okoli 50.000 SIT.... :shock: :shock: :shock: jaz bi pa raje tam nekje.... saj sem napisal... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2003 tudi jaz imam še eno naprodaj še iz časov državne lige, je v usnjenem kufru, dvodelna :D :D Ej, ce je v redu... bi se jo dalo videti ali celo sprobati na mizi?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 prideš na koroško se zapeljeva v biljardnico lečnik na ravnah, probljem ni spljoh. drugače je pa Hansinburg Kansas HA 8903, ima pa mogočno zgodovino, igrala proti Murnu, Tothu, premagala v Črnučah presvetlega jonasa itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 prideš na koroško se zapeljeva v biljardnico lečnik na ravnah, probljem ni spljoh. drugače je pa Hansinburg Kansas HA 8903, ima pa mogočno zgodovino, igrala proti Murnu, Tothu, premagala v Črnučah presvetlega jonasa itd... Gregs tako se splača pomoje kr sama maha :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 to pa to, samo po mizi ne po hrbtih :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Stari moj v biljardni hiši na Parmovi, lahko poleg klubskega statusa izbiraš ali učenje biljarda, ali da dobiš palico (dvodelno, ....... zdi se mi z etuijem itd.), .... plus da v hiši dobiš omarco za shranjvanje palice in ostale opreme. vem... cene baje startajo okoli 50.000 SIT.... :shock: :shock: :shock: jaz bi pa raje tam nekje.... saj sem napisal... :wink: Imas tudi cenejse modele, nas predsednik jo kupuje ampak ga ze nekaj mesecev nategujejo, da bo vsak trenutek tu... Full traja, tko da ti predlagam kako drugo varianto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 nas predsednik jo kupuje ampak ga ze nekaj mesecev nategujejo, da bo vsak trenutek tu... Full traja, tko da ti predlagam kako drugo varianto. einhi a to ti o DRNOVŠKU? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 einhi a to ti o DRNOVŠKU? Po mojem ne. Drnovšek je precednik :roll: :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2003 prideš na koroško se zapeljeva v biljardnico lečnik na ravnah, probljem ni spljoh. drugače je pa Hansinburg Kansas HA 8903, ima pa mogočno zgodovino, igrala proti Murnu, Tothu, premagala v Črnučah presvetlega jonasa itd... OK. Mogoce tudi to... samo kdaj, ne vem.. :D Hvala za info.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 vem... cene baje startajo okoli 50.000 SIT.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2003 vem... cene baje startajo okoli 50.000 SIT.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Noise, cene drugace startajo tam nekje okoli 8000 SIT... tiste v OLPju pa se nizje... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Gregs, kua pa ti potem kupuješ, tako palico, ki sama igra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 A lahko Gregsu kdo proda tako palčko, okol 25 cm dolgo, da ne bo poln OLP samo njegove ritke (glej drug topic) in biljardne palice? :roll: :wink: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 http://www.azbilliards.com/rarecues/ :) Sicer pa sem enkrat nekje videl palico z laserskim merilnikom (kot snajperska puška) za ene 2000 dolarjev... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
race Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 A proda kdo kaksno navadno palico za cim manjse denarce? Kje se da dobiti posamezne kugle?(manjka nam jih 6) tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se