Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Rea jih je lepo nažgal danes ja.

Ducatiji pa porazno.

Objavljeno

OK, Rea je dober, to smo vedeli. Ampak da je CBR taka podrtija pa nekako nism hotel verjet. Njihova lanska pilota sta do sedaj pobrala vsa prva in druga mesta! Hudica, rea in honda sta podobna zgodba kot stoner in ducati.

Objavljeno

KWAK2:OK:

:krneki:

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

Hola,

tko kot je reku mojster Cartman... ampak mene je pa še bolj presenetilo da je Gunter zapustil zmagovalno ekipo s katero je postal svetovni prvak in šel na Hondo :kva1: WTF?? 

so mu odkartal tolk €€€??

drugače pa tokrat niso bile preveč zanimive WSBK dirke, so se preveč vsak zase vozili... škoda k je naš padel v prvi dirki, bi blo lepo nest domov dva tretja mesta, namesto enega :) je bla pa zato WSS dirka super - posebej na koncu ko so desettisoči domorodcev zapeli himno svojemu junaku, ki je kar zmagal  :hooray:

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno (popravljeno)

nč ni blo dougcajt ... zmagu je itak taprau stroj .. in to 2 x bez vađenja :kva2: ...

na treningih so bli vsi "kao" jaki ... itak da je kwak premočan :whistle:

kombinacija ninđe in Ree je ubitačna :OK:

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Suzuki, ma ni vedno dnar u igri. Aprilia je zarad angazmaja v GP napovedala ukinitev WSBK ekipe. Zato je guintoli podpisal kar je pac lahko. Haslam je dolgo casa zgledal brezposelen, pol pa zadel loto, ko so taljani fabrisko ekipo prepisali na Red Devils Roma, na trgu pa nobenga prvoligasa vec....glede na nova pravila sm mal razocaran nad Daviesom in Panigaletom.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Hola,

mojster Cartman, hvala za pojasnila, tkole je vse precej logično :)

jah, Ducatiji so res spet čist bledi... morda so tud oni - enako kot Aprilia - vtaknili vse možgane in keš v MotoGP, kjer jim kaže precelj bolje...

sej zdej se končno začenja sezona dirkanja, bo počasi vse postalo jasno :D

Objavljeno

Superbike Panigalca sem videl od blizu...dejmo rečt da je to zelo kompleksen motor. Z okvirjem tako ali tako ne morjo nič kaj dosti počet.

Honda pa je bolj pogreb ker je tovarna bolj malo udeležena, tako nekako kot BMW.

Objavljeno

ni mi čist jasen ta mačehovski odnos Honde, ne. Na eni strani so podpirali Reo in ga imeli zaposlenga na HRC, po drugi pa v fireblade ne vložijo prav dosti. Ko je BMW razpustil ekipo je še vedno podpiral GoldBet Italia, in Aprilia letos tesno sodeluje z Red Devils Roma, pa Checa z ekipo Althea in Ducatijeva pomoč....HRC pa...skoraj nič. Škoda če bodo tudi VD Marka davili tako kot Reo. 

Kar se gruštov in panigaleja tiče..Scott Smart z ekipo inžinirjev je že lani izvajal poostren nadzor nad okvirji. Grušt mora bit  serijski. Letos sem nad Daviesom bol razočaran kot lani, ker so V2 dobili nekaj bonusov, 4 valniki pa malusov. in kljub temu razmerje na pisti ostaja skoraj enako.   

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mislim da honda porabi preveč € za Motogp ostane bolj malo za wsbk  :OK:  yamaha si niti motorja ne more privoščit v WSBK  :BUA:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Hola,

Aragon, FP1

post-163-0-00945400-1428666007_thumb.png

Objavljeno

Hola,

Aragon, FP2

post-163-0-11279000-1428675232_thumb.png

Objavljeno

Ja ni bilo slabo ne 1dirka ne 2dirka. Škoda za T.Sykesa,kar dobro ga je zaklatilo potleh... :sleep2:

Objavljeno

res je  :dry:

Objavljeno

še bo napeto .. kwak še vedno uspredi :jezik:

Objavljeno

vsa čast Ducatiu, bije boj v SBK in GP, v obeh kategorijah je v vrhu :grim  So pač kompletni, da ne rečem najboljši, pa se neb zmotu :kva2:  

Objavljeno

vsa čast Ducatiu, bije boj v SBK in GP, v obeh kategorijah je v vrhu :grim  So pač kompletni, da ne rečem najboljši, pa se neb zmotu :kva2:  

če boš take govoru, boš herpes dubu :jezik:

Objavljeno

Ne spreglejmo da aragon Daviesu izredno leži. Z BMW je vknjižil suvereno dvojno zmago, kot rookie je zasebno Aprilijo jpelal na štenge. Glede na vložek ki ga daje Ducati, na rezultate v STOCK, in kako hvaljen je panigale na cestnih testih se mi zdi da v WSBK še vedno zaostajajo za pričakovanji. Panigale je na sceni od 2012, pa je včeraj prvič zmagal. 

Objavljeno

Hola,

Assen, FP1

post-163-0-44101600-1429269992_thumb.png

Objavljeno

Hola,

Assen, FP2

post-163-0-27639800-1429280021_thumb.png

Objavljeno

Hola,

Assen, FP3

post-163-0-30603000-1429346562_thumb.png

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Podobna vsebina

• DXR16
      125
    • DXR16
      139
    • maus
      155
    • maus
      130
    • maus
      112
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!