protector Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 Prekapao sam nešto po tavanu roditeljske kuće pa je tom prilikom isplivalo nekoliko zanimljivih "artefakata" iz moto povijesti ex-YU područja. Dobar dio mojih tavanskih pronalazaka potječe iz Slovenije, ili je s njom u užoj vezi ... Evo nekih ... možda nekome izgledaju poznato? Ha? Jel poznato nekome? Whitee, maus, dlicen in 2 others 5
Popularna objava protector Objavljeno December 1, 2014 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 1, 2014 Možda ovo ... Fantocci, thumper, Joker in 7 others 10
Joker Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 Po tej literaturi sem naredil resonanco za mojega APN-6. Želel sem res največjo moč pa čeprav na račun ozkega območja vrtljajev. Uspelo je noro. Tako noro, da je po preizkusu nisem upal več uporabljati, ker sem imel občutek, da bo motor razgnalo...
Ni3ous Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 Tudi jaz sem imel ta priročnik. Ampak sem bil takrat premlad, da bi ga znal uporabiti. Danes bi se pa zelo rad lotil piljenja enga mopeda. Ima kdo ta priročnik v celoti? thumper in dlicen 2
sayo Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 Jaz sm tud kupu priročnik pa ene dva auspuha, vidu sm pa tud jawo s temi oklepi in je zgledala super
THOMPSON Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 Knjiga iz časa moje mladosti!
THOMPSON Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 Ma danes ne moreš verjeti, koliko smo imeli takrat volje in idej. Pa so bili pogoji bistveno slabši kot danes. Kmet2 1
protector Objavljeno December 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2014 Tudi jaz sem imel ta priročnik. Ampak sem bil takrat premlad, da bi ga znal uporabiti. Danes bi se pa zelo rad lotil piljenja enga mopeda. Ima kdo ta priročnik v celoti? Pa imam ga ja ... kompletan je ... malo je papir požutio, ostalo sve 5!
protector Objavljeno December 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2014 BTW, MF Power, tj. Gorazd Marovič ... danas poznatiji po brandu Wings. Jel tako? Kmet2 1
protector Objavljeno December 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2014 Pronašao sam još jedan priručnik za friziranje cvajtakta ... mislim da mu je porijeklo također iz Slovenije: Moram ga još malo prolistati ovih dana. Jel bi to moglo imati kakve veze sa Lipnikom? Just asking ... Vidio sam na tavanu i starih Avto-Magazina ... morat će pričekati do proljeća da ih ispregledam.
znj Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 Lahko bi tole poskeniral in delil z ostalimi dlicen in thumper 2
dlicen Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 Tudi jaz sem imel tistega od MF powerja. Ne vem, kje je končal. Res protector, lahko bi poskeniral kar imaš in naložil. Tako, bratski.
KLOVN Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 (popravljeno) če si bo kdo lahko pomagal s tem http://www.pyrotherm-sr.co.rs/tuned/books/xp01/prirucnik_tomos_mario.pdf https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=NOsoMVnZcOecDaVdG*4OBw https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=47cOsIQgJ8ht6eC22B9foA Popravljeno December 1, 2014. Popravil KLOVN maus, thumper, Ni3ous in 2 others 5
protector Objavljeno December 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2014 Tudi jaz sem imel tistega od MF powerja. Ne vem, kje je končal. Res protector, lahko bi poskeniral kar imaš in naložil. Tako, bratski. Nije problem ... valda ne bude nitko zamjerio. Za vikend ga cijelog snimim, pretvorim u PDF i stavim nekamo za download. Kmet2, maus in thumper 3
protector Objavljeno December 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2014 (popravljeno) Ha ... Imao sam nekoliko ovakvih Tomosovih prospekata ... ostao je još samo ovaj. Mislim da je ovaj iz 1979., sudeći prema žigu na kuverti. Imam i neke prepiske sa Tomosom, u razdoblju od 1979. pa do 1982. BTW, da li se itko sjeća priča o dva Tomosova motorića ... jedan je Tomos 175, a drugi se trebao zvati Tomos Cross 50 Enduro. Taj Cross 50 Enduro je trebao u proizvodnju 1980., međutim ništa od toga. Tomos 175 se barem može vidjeti u TMS u Bistri. (Ne želim čuti da netko ne zna što je i gdje je TMS). Popravljeno December 1, 2014. Popravil protector ciciban, DAMI34, izibajker in 2 others 5
Fantocci Objavljeno December 2, 2014 Opozori Objavljeno December 2, 2014 (popravljeno) O 175ccm twinu obstaja znan posnetek na You tubu: Jaz sem pa imel na APN4 resonančarja iz Srbije, neka "braća Laco i Cobi" Zvok in vizualno je bil super, efekt na moči pa bolj slab. Popravljeno December 2, 2014. Popravil Fantocci ciciban in sayo 2
protector Objavljeno December 2, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2014 Iz Avto magazina ... Iz TMS-a: sayo, matija1234, DAMI34 in 2 others 5
Popularna objava Cartman Objavljeno December 2, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2014 a je normalno de ob listanju take teme človk dobi kurjo polt? KLOVN, thumper, maus in 7 others 10
Kmet2 Objavljeno December 2, 2014 Opozori Objavljeno December 2, 2014 a je normalno de ob listanju take teme človk dobi kurjo polt? Normalno.... Cartman, idriz, maus in 3 others 6
Popularna objava Snečer Objavljeno December 2, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2014 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/media/upload/Test/tomos/ctx-80.pdf Tega sem imel, z dvojnim sedežem, mrežica za luč, obratomer (gift mi ga je zrihtal), ščitniki rok, kovček (gift) ni, da ni Z objestnim izpuhom iz Vojvodine. MiNa, Kmet2, DAMI34 in 8 others 11
maus Objavljeno December 2, 2014 Opozori Objavljeno December 2, 2014 ahhhh .... memoris :glare: ... škoda tomosa, ker so ga uničl :angry: :krneki: motofrik, thumper, Kmet2 in 2 others 5
ciciban Objavljeno December 2, 2014 Opozori Objavljeno December 2, 2014 (popravljeno) Tole sem našu na hrvaškem forumu. Popravljeno December 2, 2014. Popravil ciciban thumper, DAMI34, MariborBMW in 1 other 4
Snečer Objavljeno December 2, 2014 Opozori Objavljeno December 2, 2014 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/media/upload/Test/tomos/norton-750.pdf KLOVN, ciciban, izibajker in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno December 2, 2014 Opozori Objavljeno December 2, 2014 (popravljeno) Možda ovo ... uff......točno tole sem jaz nabavil pa montiral na mojo Jawo 350, še sedaj se spomnim, luč od Zastave 101, in rdeče črni oklepi. Pa 2 resonančna auspuha Popravljeno December 2, 2014. Popravil DAMI34 sayo, Kmet2, thumper in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se