protector Objavljeno December 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2014 OK, ovo sada nije Slovenija, no ostajem u okvirima bivše države. Cestovne moto utrke, dakle "brzinci" ... uglavnom smo se sretali na Grobniku i u Požegi. Nagrada Zagreba je također vožena na Grobniku. Isplivale neke stare ulaznice, godina je 1987. Prva je "Nagrada Zagreba" vožena na Grobniku, druga je "Nagrada Slavonske Požege", vožena na požeškom vojnom poligonu Glavica. MariborBMW, Rocky, DAN in 1 other 4
Popularna objava protector Objavljeno December 4, 2014 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 4, 2014 YU Grand prix ... DAMI34, thumper, MiNa in 8 others 11
OldSchool Kawi Objavljeno December 5, 2014 Opozori Objavljeno December 5, 2014 Odlični amaterski posnetki shoda motoristov iz leta '90, odprava na Grobnik Moto GP. Vredno ogleda, predvsem prvih 5min https://www.youtube.com/watch?v=-tJBlj8nLgk&feature=share izibajker, matija1234, DAMI34 in 1 other 4
protector Objavljeno December 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2014 YU GP iz 1985. Koliko vidim, u klasi 250 na spisku su Silvo Habat i Zdravko Leljak. Imao sam nekada i majicu od nekoga od slovenske ekipe, kupljenu na Grobniku nekom prilikom. Ne sjećam se više jel Habat ili netko drugi u pitanju. Bijela majica, motor - mislim da je jamahca - uglavnom u narančastoj boji. Ne znam jel to još uvijek negdje pospremljeno, ili je davno unaprijeđena u sredstvo za glancanje motora. builder, RobiRoberto, Tedybear in 4 others 7
Ditrich Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Ker bom čez čas obnovil Tori cross-a, bi prosil, če ima kdo kakršnokoli sliko tega motorja v originalnem stanju.. Na netu jih ne najdem.. Če se spomnim, je bila izvedba samo v popolni beli barvi.. Letnik je 1987.. Torej prva serija z šestkrakimi platišči.. http://mopedist.si/download/file.php?id=21166&mode=view http://mopedist.si/download/file.php?id=21165&mode=view
izibajker Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Ob 6. 12. 2014 ob 22:11, protector pravi: YU GP iz 1985. Koliko vidim, u klasi 250 na spisku su Silvo Habat i Zdravko Leljak. Imao sam nekada i majicu od nekoga od slovenske ekipe, kupljenu na Grobniku nekom prilikom. Ne sjećam se više jel Habat ili netko drugi u pitanju. Bijela majica, motor - mislim da je jamahca - uglavnom u narančastoj boji. Ne znam jel to još uvijek negdje pospremljeno, ili je davno unaprijeđena u sredstvo za glancanje motora. Pa ti imaš tovrstnega moto-materiala (dopisi, računi, nalepke, startne liste...) toliko, da bi s tem lahko opremil interier kakšnega bikers welcome lokala, ali pa vsaj klubsko sobo. Morda veš, če obstaja kaj takega npr. v Rijeki, Zagrebu...
moto rider Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 (popravljeno) ...Carlos Lavado, Venezuela; Na dirki (Grobnik) dvakrat padel, pa je bil še prvi!! P.S. Tele štorije t'le gor so me vzpodbudile, da bom res enkrat vtaknil nos v skladovnico, na kateri je en kup prahu in spodžgal spomine na "mladost"! Noro bo! Že vem... :yes: Popravljeno December 7, 2014. Popravil moto rider Kmet2, MariborBMW, DAMI34 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 ...Carlos Lavado, Venezuela; Na dirki (Grobnik) dvakrat padel, pa je bil še prvi!! P.S. Tele štorije t'le gor so me vzpodbudile, da bom res enkrat vtaknil nos v skladovnico, na kateri je en kup prahu in spodžgal spomine na "mladost"! Noro bo! Že vem... :yes: Že na FB si objavil nekaj prekrasnih fotk iz tvojih popotovanjih,mogoče bi nas razveselil tudi tu na MS s kakšno takšno kolekcijo tvojih retro slik,jaz pa predvidevam še marsikdo bi jih z veseljem pogledali,mogoče še kakšen komentarček pod sliko in zima bo mim.... Tedybear, dondule, thumper in 1 other 4
protector Objavljeno December 7, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2014 Pa ti imaš tovrstnega moto-materiala (dopisi, računi, nalepke, startne liste.. .) toliko, da bi s tem lahko opremil interier kakšnega bikers welcome lokala, ali pa vsaj klubsko sobo. Morda veš, če obstaja kaj takega npr. v Rijeki, Zagrebu... Pravo da ti kažem, nisu mi poznati takvi klubovi. Štaviše, ne mogu se sjetiti niti nekakvog kafića da je sređen u retro-moto fazonu. Znam neke koji imaju manje ili više slika i/ili postera iz ranijih vremena, koji su GP "filmu" ... no ništa sa ovom razinom materijala. Ako i postoje, rado bih obišao takve lokale.
Fantocci Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Angel Nieto - Garelli Kot klinac sem imel lep poster od njega.
Ni3ous Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 (popravljeno) če si bo kdo lahko pomagal s tem http://www.pyrotherm-sr.co.rs/tuned/books/xp01/prirucnik_tomos_mario.pdf https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=NOsoMVnZcOecDaVdG*4OBw https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=47cOsIQgJ8ht6eC22B9foA Noro, me je prijel, da bi spet kupil en moped in ga z zdejšnjo pametjo nafriziral, ne pa tko na silo in površno, kot pred 15-20 leti. Sem si shranil fajle, morda pa naslednjo zimo začnem z novim projektom. Popravljeno December 8, 2014. Popravil Ni3ous KLOVN 1
KLOVN Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Noro, me je prijel, da bi spet kupil en moped in ga z zdejšnjo pametjo nafriziral, ne pa tko na silo in površno, kot pred 15-20 leti. Sem si shranil fajle, morda pa naslednjo zimo začnem z novim projektom. nostalgija :grim
protector Objavljeno December 9, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2014 Nastavak nije slovenski, no sumnjam da će ikome smetati. BTW, ima li ovakvih i sličnih "specijalki" u Sloveniji? ... DAMI34 1
protector Objavljeno December 9, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2014 Cijene ovih igračaka sa slika ... DAMI34, ciciban in Cartman 3
protector Objavljeno December 12, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2014 Švicarska egzotika ... ... DAMI34 in Kmet2 2
protector Objavljeno December 12, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2014 ... Znao sam ih viđati na Grobniku, u dane trajanja YU GP ... tamo 80-tih. Slično kao i ovdje na slikama, većina ih je bila lakirana u razne psycho i disco kombinacije. Mavti in Kmet2 2
protector Objavljeno December 16, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2014 Talijanska egzotika. Još se uvijek "ložim" na Bimote ... ...
protector Objavljeno December 16, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2014 ... Tanatos, Kmet2, janduc in 2 others 5
protector Objavljeno December 22, 2014 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2014 Još egzotike iz zemlje sireva i ljubičastih krava ... ... Kmet2 1
sayo Objavljeno December 22, 2014 Opozori Objavljeno December 22, 2014 Takšno Bimoto je imel leta 90 en človek iz Podutika, tam kjer je pizzerija Etna, mulci smo cedili sline ciciban in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se