Whiskey Objavljeno November 16, 2015 Opozori Objavljeno November 16, 2015 (popravljeno) @MiNa: Slika z Boča pa ni od učeri, a pa? Sicer gor nisem bil že vsaj 15 let, ampak ... podlaga je mal čudna ? Mam v spominu, da prideš naravnost do TV oddajnika in pol levo, na jug, pešaka proti razglednemu stolpu. Una gostilna spodi je pa itak iz kontra smeri? @Gsxf750: pred 12 minutami, gsxf750 pravi: Don't drink & ride ADMINI: Tile Editi. Loadi in Uploadi vam pa ne delajo kot bi blo treba !!! A ima še kdo z Win10 probleme, al MS ne zna rešit težave? Popravljam popravke, pa me čez 15 minut šutne ven. Hmmm, zakaj ????? Tole sem že vpisal v popravke pa ni šlo skoz. Verjetno bo spet napisano 2x. Da vidmo. ... edit text: ADMINI: Tile Editi, Loadi in Uploadi vam pa ne delajo kot bi blo treba !!! A ima še kdo z Win10 probleme, al MS ne zna rešit težave? Zakaj mi mele pol ure in nikoli ne dokonča replike? Zakaj je v dvojniku? Zakaj je namontirano za Enter preskok za 2 vrstici ??? Zakaj, če naredim Reply dvema v dveh ločenih odgovorih tole novo skropucalo zmaže nekaj skupaj za oba? Dejte nazaj ta'starga, ker tale ni užiten! Popravljeno November 16, 2015. Popravil Whiskey gsxf750 1
DAMI34 Objavljeno November 17, 2015 Opozori Objavljeno November 17, 2015 pred 15 urami, Whiskey pravi: @MiNa: Slika z Boča pa ni od učeri, a pa? Sicer gor nisem bil že vsaj 15 let, ampak ... podlaga je mal čudna ? Mam v spominu, da prideš naravnost do TV oddajnika in pol levo, na jug, pešaka proti razglednemu stolpu. Una gostilna spodi je pa itak iz kontra smeri? @Gsxf750: Don't drink & ride ADMINI: Tile Editi. Loadi in Uploadi vam pa ne delajo kot bi blo treba !!! A ima še kdo z Win10 probleme, al MS ne zna rešit težave? Popravljam popravke, pa me čez 15 minut šutne ven. Hmmm, zakaj ????? Tole sem že vpisal v popravke pa ni šlo skoz. Verjetno bo spet napisano 2x. Da vidmo. ... edit text: ADMINI: Tile Editi, Loadi in Uploadi vam pa ne delajo kot bi blo treba !!! A ima še kdo z Win10 probleme, al MS ne zna rešit težave? Zakaj mi mele pol ure in nikoli ne dokonča replike? Zakaj je v dvojniku? Zakaj je namontirano za Enter preskok za 2 vrstici ??? Zakaj, če naredim Reply dvema v dveh ločenih odgovorih tole novo skropucalo zmaže nekaj skupaj za oba? Dejte nazaj ta'starga, ker tale ni užiten! jaz popravim, počakam par sekund na "shranjevanje" klofnem F5 (refreš) pa je....drgač pa res lahko čakaš pol ure Whiskey 1
Popularna objava n_majk Objavljeno November 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 17, 2015 Evo zdej pa je mende res konc za letos.. vceraj je blo se lepo.. danes megla in mokro.. pa se zebe.. dost mam.. krog cca 65 km.. ne dalec od doma... vem da na sliki ne zgleda nek posebnega ta gostilna... sam ko pokukas notri vidis da je v bistvu časovni stroj.. vse se je ustavlo nekje v 70ih... ta grad mi je nek posebnega.. vedno se rad ustavim mal.. prvic ko sem bil tam je bil celo odprt... zdej so vrata zaklenjena... pol pa ena fuuul lepa vas... in se en od mnogih partizanskih spomenikov..ta mi je poseben zarad dveh bratov iz vasi, ki sta nazalost koncala v tej akciji... spomin pa ostaja.. evo se na motosvetu... in se pogled proti Nanosu mal pred toplo hiso Scarabeo 500, Mavti, Kras in 24 others 27
Popularna objava gsxf750 Objavljeno November 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2015 Dolenčija je dne 17.novembra sodelovala v polni meri tako s soncem kot Celziji tako, da Rukka ni imela pretiranega dela. Postregla je celo z živahnim desertom v obliki Dvor_Kočevje :-) :-). Vlažnega, sluzastega asfalta le za vzorec v zares senčnih legah. Odpeljano: Lj, Ivančna, Žužemberk, Dobrnič, Trebnje, Mirna, Trebnje (biznis done), kjer se je pridružil novi rdeči član (GSA). Skupaj sva jo odvijugala po trasi: Dobrnič, Žužemberk, Dvor, Soteska, Dvor_Kočevje, Lj Srečal vsega 4 ali 5 motorjev. Slikal nič le vijugal ;-) :-) :-) SuNa, Zivnorc, builder in 9 others 12
Popularna objava Nearrain Objavljeno November 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2015 S trebuhom za kruhom, oz. s kruhom za savinjskim zelodcem se zgubljat po Kamnisko Savinjskih alpah. Lacen odsel in se lacen vrnil. JBG ... preveckrat sem se zgubil ... bom pa jutr jedu notranc, Kmet2, NX650 in 30 others 33
Popularna objava NumLock Objavljeno November 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2015 (popravljeno) Danes je verjetno na napoved vremenarjev bil še zadnji idealen dan za vožnjo. V garaži se popolnoma bojno opremim; namontiram vse tri nove kovčke, na glavo poveznem novo čelado (po katero sem hodil v Velenje), ter se odpravim v smeri Rogaške. Padlo je 110km, pot pa je potekala takole: Iz smeri Ptuja se zapeljem do S.Bistrice, kjer zavijem za Poljčane skozi Podplat do Rogaške. Naredim par slik in se prepustim vožnji v smeri Ptuja. Načeloma se ne vozim po istih cesta (tja in nazaj), zato zavijem v smero Rogatca, kjer se ustavim pri Gradu Strmol. Od tukaj potem se ne odločim preko Ptujske Gore, temveč izberem drugo pot čez Donačko Goro, Žetale, Dobrino in Doleno, kjer pridem v Podlehniku na glavno cesto Gruškovje - Ptuj. Popravljeno November 18, 2015. Popravil DL650 DAMI34, Kmet2, pik1 in 17 others 20
Popularna objava gsxf750 Objavljeno November 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2015 Kaka uvertura v zimo pa je ta jesen letos? ;-) Že tretji dan zaporedoma se je dal kobilco osedlat in jo okol pelat. Tžko "žabo u vodo spravt"! Je padla komanda v Zreče bo treba zadevo dokončat. Pa naj bo. Po celjski kotlini je dodobra vleklo, nekdo je očitno pozabil vrata zapret. V Zrečah sem se pa v moto cotah za vogali skrival pred soncem ;-). Deu na fertig in zdej? Mal sm gor pogledu, se na zimo spomnu in je dilema šla. Rogla. Kake fajn ovinke majo, pa ta grobi asfalt leži po tleh :-). Na Rogli razgled kamor uč nese Triglav, Koralpe, ... ni da ni. Vetra pa le za vzorec. Takle je zgledalo: So pa eni pubeci se smukali okoli žičnic. Bi blo idealka, če ne bi en malomarnež z gnojščnco konkretno polil zadnji del ovinkov pred kmetijo na prvem sedlu, neporaščenem. Polito po celotni širini, nekje celo na debelo. Ob prvem dežju bo drsalnica !!!!! Ob povratku je sonce nažigalo v oči ravno iz smeri cilja. Nč se bo šlo pa ma na okoli in je šlo skozi Vitanje, Dolič (v smeri Slovenj Gradca), Velenja in po Tuhinjki. 250 nepozabnih km-jev za 18.novembra :-) pik1, UnionJack, NX650 in 22 others 25
Popularna objava NX650 Objavljeno November 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2015 Še en izkoriščen dan , po službi hitro majhen krogec... Šentjernej, Mokronog, Sevnica, Trbovlje in skok na Kum lepa cesta na Kum, zadnja dva km malo makadam... lepo in nazaj domov... 200 km za 18. 11. ni slabo po službi Lep pogled iz Kuma po dolinah... Kmet2, Fantocci, Nearrain in 21 others 24
Popularna objava MiNa Objavljeno November 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2015 (popravljeno) Ura 10:30, temperatura 15 stopinj, ja nič grem (pravzaprav se peljem) še na en hrib, al pa dva. Preko MR v zasavske konce.... Vmes me preseneti tale številka na števcu, jo "ovekovečim" in naprej proti "cilju", se že vidi. Zasavska sveta Gora. Pogled iz vrha nazaj na gorsko kočo in na drugi strani na "pohlevno živinče", ki čaka na nadaljevanje poti. Od tu v dolino do Viderge, potem pa čez Vače in Litijo za Savo nazaj proti domu. Brez tega očitno ne gre... Vmes sem se spomnil še na eno "bljižnico", mimo "Knapa pod Babo" v Laško. V laškem pa proti Svetini do Celjske Koče nato pa "ciljna ravnina" in že sem doma v Celju. Je bilo zadnjič letos? Ne vem, mogoče. Današnji "sprehod" je meril lepih umirjenih 154km. Takole jih je zabeležila "Mica". Popravljeno November 18, 2015. Popravil MiNa Manta, UnionJack, NX650 in 30 others 33
Fantocci Objavljeno November 19, 2015 Opozori Objavljeno November 19, 2015 pred 17 urami, gsxf750 pravi: Krasen motor, lepa barva... ampak ta Preperelli nalepka spredaj je pa čist odveč :) Ferrarist 1
Popularna objava igorkr Objavljeno November 19, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 19, 2015 Vtisi dnevnih voženj v stilu "La dolce vita" Sproščeno se peljem z mojo rudečo Vešpo.... .... ko s krajem očesa nekaj uočim. Grem pogledat. .... in se nato skupaj odpeljeva naprej. Ferrarist, DAMI34, Joker in 25 others 28
Popularna objava Danilo D Objavljeno November 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2015 Včeraj sem pa tudi jaz uživala .... Iz Velenja proti Dobrni, skoz Vojnik in Celje. Pridem v Prebold pa si rečem ajde gremo na marijo reko pogledat če cestakarji kj dirkajo, neeee nubenga vsi na toplem, hvala bogi ..... in grem dalje še do Vranskega pogledat, in potem back tu Veleje , 120,5km pa je le blo Keiko, builder, Zivnorc in 13 others 16
gsxf750 Objavljeno November 20, 2015 Opozori Objavljeno November 20, 2015 (popravljeno) pred 21 urami, Fantocci pravi: Krasen motor, lepa barva... ampak ta Preperelli nalepka spredaj je pa čist odveč Hvala na pohvali. "Preperelli" nalepke so bile dane gor iz preprostega varnostnega razloga. Barva motorja je namreč v slabših svetlobnih razmerah slabo vidna. Preperelli je pa z donacijo uletu ravno pravi ;-). Popravljeno November 20, 2015. Popravil gsxf750 Fantocci 1
Popularna objava UnionJack Objavljeno November 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2015 iz včerajšnga celodnevnega, obiska pri nasmejanih sošolkah s faxa. vse iščejo motoriste ...... in na koncu še Štefanija, katera je odprta za več kot za en prst Natty, TOMCAT, igorkr in 28 others 31
TOMCAT Objavljeno November 20, 2015 Opozori Objavljeno November 20, 2015 ........a ti je blo kej slabo?.............kdaj greš pa na moto sejem ? TakeALookAround in gsxf750 2
Fantocci Objavljeno November 20, 2015 Opozori Objavljeno November 20, 2015 Kateri fax je to? Na elektro ni bilo nič takih... (no, so pa bile v študentu razne tršice iz pedagoške pri roki ) Nearrain, Kmet2 in HyperJack 3
Nearrain Objavljeno November 20, 2015 Opozori Objavljeno November 20, 2015 (popravljeno) 1 hour ago, Fantocci said: Kateri fax je to? Na elektro ni bilo nič takih... (no, so pa bile v študentu razne tršice iz pedagoške pri roki ) Zdej majo nov ucni program, kateremu je osnova kvaliteten casting trsic Popravljeno November 20, 2015. Popravil Nearrain pik1 1
Popularna objava MiNa Objavljeno November 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2015 Še nekaj OT (On Topic). Pred snegom, če bo napoved držala, še par kilometrov. Najprej do Trojan, nekaj za po kosilu, mljac, mljac, mljac! prav veselo je rossilo, čeprav sva od doma krenila skoraj po soncu. Še napolnit rezervoarje in nato "mopeka" na zasluženo zimsko spanje, ali pa tudi ne?! 90 pomirjujočih kilometrov. Ponekod po dolini, kjer je odprto, je kar močno pihalo in tudi nekaj "lastovk" sva še opazila na cesti. Keiko, UnionJack, sohen in 17 others 20
pik1 Objavljeno November 20, 2015 Opozori Objavljeno November 20, 2015 pred 7 urami, UnionJack pravi: in na koncu še Štefanija, katera je odprta za več kot za en prst . ... od nekdaj sem imel rad intelektualke ... igorkr, Kmet2, builder in 5 others 8
pik1 Objavljeno November 20, 2015 Opozori Objavljeno November 20, 2015 . .... faaaaaaak .... ... sem se zalotu, da sem dons ene par vaših "dnevnih vtisou" kar večkrat pogledal ... builder, UnionJack, Fantocci in 3 others 6
Popularna objava Knavs84 Objavljeno November 21, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2015 TakeALookAround, exclan, DAMI34 in 8 others 11
Popularna objava '.' Objavljeno November 21, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2015 DXR16, Ninč., DAMI34 in 8 others 11
Whiskey Objavljeno November 21, 2015 Opozori Objavljeno November 21, 2015 (popravljeno) pred 22 urami, UnionJack pravi: iz včerajšnga celodnevnega, obiska pri nasmejanih sošolkah s faxa. vse iščejo motoriste ...... Ni kej, hard Enduro je v modi. Pa še sopotnice se znajo pelat Popravljeno November 21, 2015. Popravil Whiskey
boych Objavljeno November 21, 2015 Opozori Objavljeno November 21, 2015 Še en takšen kot jaz ... , ki ob pregledu slik z moto sejma ugotovi, da na sliki ni nobenega motorja Ninč. in MiNa 2
radko5 Objavljeno November 21, 2015 Opozori Objavljeno November 21, 2015 (popravljeno) Skoraj vsaka ima pod sabo tudi motor je treba celotno sliko gledat. Popravljeno November 21, 2015. Popravil radko5 Fantocci 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se