builder Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 (popravljeno) l Pik1 zadnja tvoja slika je najlepša, sploh desna stran mi je full všeč res je, miza na desni je najlepša, škoda da je prazna, bi bla lepša obložena :hooray: (zmagu) Popravljeno Februar 21, 2015. Popravil builder Kmet2, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 (popravljeno) Pik1 zadnja tvoja slika je najlepša, sploh desna stran mi je full všeč Kaj je tisto pred KTM...izgleda kot nek ATV. Linhai, CF Moto??? :grim Builder ima prav...prazna miza ne more bit v prvem planu. Popravljeno Februar 21, 2015. Popravil Tedybear Zivnorc, pik1 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 meni Kaj je tisto pred KTM...izgleda kot nek ATV. Linhai, CF Moto??? :grim Builder ima prav...prazna miza ne more bit v prvem planu. Meni osebno je najbolj všeč tale klasifikacija: "Črn nosilec plastičnih kufrov z zelenimi ornamenti" in klasifikacija voznika: "Teenage mutant ninja turtle v boju s Parkinsonovim sindromom" pik1, Scarlett, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 . .... ne bom se udeleževal neumesnih tem ... :) builder, Whiskey, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 21, 2015 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Recimo, da je vsaka peta objava v smislu teme. Evo, da popravim povprečje: Domžale, Kamnik, Vransko, Trojane, Zagorje, Vače, Moravče, Domžale, domov. Skupaj 90km, srečal enega GSA in videl tri parkirane motorje na Trojanah. Slik ni, ker se je pameten telefon skril na toplo v notranji žep. notranc, builder in BMWRIDER 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Recimo, da je vsaka peta objava v smislu teme. Evo, da popravim povprečje: Domžale, Kamnik, Vransko, Trojane, Zagorje, Vače, Moravče, Domžale, domov. Skupaj 90km, srečal enega GSA in videl tri parkirane motorje na Trojanah. Slik ni, ker se je pameten telefon skril na toplo v notranji žep. ..... brez fotke nč ne vela ... Pik1 Nearrain, builder, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 do Kala pa nazaj v Ljubljano ... vtisi boljši k zlata Visa ... : :krneki: bobi1001, Keiko, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 (popravljeno) ...še vsaj dva mesca ne bom vtisoval.... ...vam bom pa utiskou lajke utisov... Popravljeno Februar 21, 2015. Popravil Zivnorc cikadina, DAMI34 in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Februar 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Braaaap day . . . Pazin Santarija MX park DAMI34, builder, Schultz in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maxiscooter Objavljeno Februar 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Zima se počasi poslavlja, mi pa že nestrpno čakamo na novo moto sezono. V ta namen smo soboto izkoristili za trening vožnjo po Istri. Vremenska napoved ni bila obetavna, a na našo srečo so se spet zmotili. Imeli smo lepo in toplo soboto. Temepratura se je povzpela do 12°C s sončkom, ki se je prikazal in spet skril. Pasalo je ful. Nabralo se je prijetnih 215 km http://http://http:// Zivnorc, builder, MarkoR in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Februar 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Ker je blo včeraj tako lepo vreme, si nisem mogel kaj, da nebi bil šel iz šihta urco prej, in sevedea na ....... maaaaator :grim. Zamisel je bila prvo da grem do Dravograda, potem pa v Lavamünd tankat, ampak je kil kesl čist poln, tako da ni blo potrebno it na tankštele , tak da sem jo ucvrl kar na Golico . Cesta je v večini suha, ene 3 ovinki so res malo mokri, ampak ni pene, da se pelat , pa proti vrhu je nekaj peska na cesti, posnetek je v temi o golici. Nazaj po isti poti, z tem da sem se malo ustavu na letališču v Slovenj Gradcu, tokrat nisem vihral med stožci, ker zgleda avtošole še ne izvajajo motorističnih ur vožnje . Nabralo se je nepopisnih 128,6km prve letošnje malo bolj resne vožnje . http://youtu.be/LjonrgNk1zI igorkr, BIZIXXX, Zivnorc in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Februar 22, 2015 Deli Objavljeno Februar 22, 2015 Po nasvetu dobrega prijatelja obešam tuki link od izleta v Borgo Panigale =) http://www.motosvet.com/tabla/topic/39109-koliko-kilometrov-smo-prevozili-v-letu-2014/page-18 Ferrarist, builder, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 23, 2015 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2015 Koliko poberejo za vstopnino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Februar 24, 2015 Deli Objavljeno Februar 24, 2015 Vstopnina v muzej je 10 eur. Kar se tiče vodenega ogleda muzeja in proizvodnje pa ti ne znam povedat kako to gre, ker nam je to uredil predsednik ducati kluba iz Gorice. More bit pa skupina enih 5 ljudi. Če boš potreboval se lahko informiram. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 26, 2015 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2015 (popravljeno) Hvala. Sem zadnjič poslal mail KTMu, kako imajo odprto za oglede, in jim ni vredno odgovoriti. Popravljeno Februar 26, 2015. Popravil motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 27, 2015 oujeeeeeeeeee Baza omw ,kawica in krog čez kras do Vikija takle si pravi bmflar misli: "kawo bi meu" no priznam js bi pa K1300S meu...mogoče bodo v daljni prihodnosti naredili kako kombinacijo najboljšega iz obeh Viki počk in že sva pred Izolo Ker je še zgodnja ura jo ucvreva čez Trst (gužwa zastoji, delo na cesti) do Sistiane Bijutiful 300 orgazmičnih je padlo.....veseu ko radio :grim TakeALookAround, Damy, bugy2004 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 oujeeeeeeeeee Baza omw ,kawica in krog čez kras do Vikija takle si pravi bmflar misli: "kawo bi meu" no priznam js bi pa K1300S meu...mogoče bodo v daljni prihodnosti naredili kako kombinacijo najboljšega iz obeh Viki počk in že sva pred Izolo Ker je še zgodnja ura jo ucvreva čez Trst (gužwa zastoji, delo na cesti) do Sistiane Bijutiful 300 orgazmičnih je padlo.....veseu ko radio :grim Se mi je zdelo, da sem vaju videl na OMW-ju. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno Februar 27, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 27, 2015 Na gorenjskem je bilo mrzlo, pa sem sklenil, da grem pogledat na primorsko, če je res tako toplo, kot so rekli vremenarji. Ves premražen se fočkam na ridah. nikjer nikogar. Potem me v Postojni "pogreje" ko vidim da se bemflarji ter kawasakijevci družijo. A na koncu se na sončku martinčkam ter gledam na morje. Efendi, Keiko, Zivnorc in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Februar 27, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 27, 2015 Spet je bil lep petek, in spet sem ga 1 uro prej zakluču ..... šiht sevede . Zajaham motor in piči miško iz Velenja proti SG, čist preveč fajn bi blo, če bi bla skoz prazna cesta, je bla pa res presenetljivo prazna do hude luknje, no ja, skoz se sam pelu do tja, tako da nihc prehitevati . In potem mimo SG do Dravograda, čez mejo do Lavamunda, tokrat nič na Golico : , kar naprej čez mesto in proti Pliberku. Na Holmecu čez mejo do Raven na Koroškem, tam sem se pa nekak uštel, sem hotu it na Ivarčko, pa kuj hitr ugotovu da to ne bo šlo čez Čečovje . Torej se obrnem proti Kotljam in jo ucvrem na Ivarčko jezero, kjer sem samo zasukal, ker je bil od parkinga do jezera še sneg na potki . Pičim dalje proti SG in nazaj do Velenja. Pred hudo luknjo pa naletim na eno kolono, no dva avta sem prehitel, potem se pa vozu za enim šleperjem z prazno prikolco brez ponjave. Prav fajn se je tip čez tiste ovinke pelu skoz do pake kjer se nisem mogu upret skušnjavi da ga nebi stisn :grim. 143km je pa le blo . viseč most je bil pa danes zaprt builder, UnionJack, Keiko in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 28, 2015 Deli Objavljeno Februar 28, 2015 Vceraj lepih 400km v druzbi Damija,doma v trdi temi s temnim vizirjem,super. :grim skalar36, Scarlett, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 28, 2015 Deli Objavljeno Februar 28, 2015 Na gorenjskem je bilo mrzlo, pa sem sklenil, da grem pogledat na primorsko, če je res tako toplo, kot so rekli vremenarji. Ves premražen se fočkam na ridah. nikjer nikogar. Potem me v Postojni "pogreje" ko vidim da se bemflarji ter kawasakijevci družijo. A na koncu se na sončku martinčkam ter gledam na morje. Se moram ze ene dve leti prej privajat na kwakasakija. :grim skalar36, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2015 Deli Objavljeno Februar 28, 2015 Se moram ze ene dve leti prej privajat na kwakasakija. :grim jst pa na BMwja skalar36 in luxsa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 28, 2015 Nobenga BMWja ni blo dns z mano Pa sem si rekel: Grem pa na vlak, se zapeljal skozi tunel, vlaka ni blo sm šu na most, vlaka ni blo sm pogledal v daljavo, vlaka ni blo sm počakal 2 uri. Vlak je blo Nearrain, Efendi, Scarlett in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Februar 28, 2015 Deli Objavljeno Februar 28, 2015 Nobenga BMWja ni blo dns z mano Pa sem si rekel: Grem pa na vlak, se zapeljal skozi tunel, vlaka ni blo sm šu na most, vlaka ni blo sm pogledal v daljavo, vlaka ni blo sm počakal 2 uri. Vlak je blo ...2 ure sivisu na ugraj pa čaku vlak???? trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno Februar 28, 2015 Deli Objavljeno Februar 28, 2015 ...bolj prijetno k na kawi se vozt... Zivnorc, trebor, krucymucy in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se