BRANE Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 (popravljeno) Na vikiju sm zadnje bolj redko le ko nimam časa kam dlje it. Za motokros pa upam da se uspe tukaj v Gradinu proga ponovno odpret, drugače mi ostane tu samo kar je v istri da ni predaleč. Sem še začetnik moram kej kondicije pridobit da bom lahko rekel da se vozim Kaj pa imaš za eno raketo nisem zasledil nikjer ? imaš enduro poligon Griža na mostičju (med kubedom in rižano). v gradinu se pista ne bo odprla spljoh, kolikor mi je znano. Popravljeno April 10, 2015. Popravil BRANE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 (popravljeno) imaš enduro poligon Griža na mostičju (med kubedom in rižano). v gradinu se pista ne bo odprla spljoh, kolikor mi je znano. Sem bil na griži in mi ni všeč ker je namenjena endurotu. Jaz kot začetnik bolj iščem zemljo in skoke da ne letim preveč v luft. Kolko jaz vem se rihta in naj bi se v Gradinu odprlo. Treba samo lepo vse zastavit počasi pa bo. Popravljeno April 10, 2015. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 alora sn zad ses kartami. maa so nrdili spremembo namembnosti zemljišča? kolkor vem, je tam zemlja 1. kategorije.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 alora sn zad ses kartami. maa so nrdili spremembo namembnosti zemljišča? kolkor vem, je tam zemlja 1. kategorije.. nevem lej, kolikor mi je znano naj bi se zrihtalo da se bo dalo vozit. upam samo da res sicer zaenkrat sem bil samo enkrat na progi v sv.ivanu. zanimivo tam so hiše 100m stran pa nobenega ne moti ker je vse lepo dogovorjeno. Proga mi je bila še kar mučna ker so vsi skoki narejeni kot pri supercrossu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 Danes po kosilu, sva s 3eMom "vsem spremembam na mojem levem očesu peljala predstaviti" cesto do Idrijske Bele in nazaj domov, vendar je moje levo oko videlo kaj le med obema postankoma za moje slikanje, ker je tako močno pihalo, da si z levim očesom sploh nisem upal gledati in sem ga imel ves čas "zaprtega", da se slučajno ne bi "prehladilo" ... ... vandrovec, skalar36, DXR16 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 štart 7.50h, Samobor, Jastrebarsko, Karlovac, Delnice, Crikvenica, Karlobag - Paška bura ob 11.10h, po števcu 271km :grim . Ker moram v nočno, sm štartal it Karlobaga ob 12. 45h, nazaj na Crikvenico, Delnice, Kočevje, NM, 16.10h na kuča, 295km. , 566km vkep Mislim, da je sex je precenjen bajkr88, spaceback, vandrovec in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 Druga vožnja letos... končno prave zračne temperature, asfalt pa v senčnih legah še ni dobro ogret. V Lojzu nabavil ketenoil, potem pa na Dobrač. Do konca meseca je še zastonj Cesta spucana in brez presenečenj, le na vrhu je potoček čez cesto oskrunil brezmadežno čist motor. Radarskih zased ni bilo (več), policaja v KrG sta že uživala zaslužen počitek v legen zdicih, v Avstriji pa imajo kaj pametnejšega za počet in jih ni bilo na spregled. Keiko, markII, Nearrain in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 Spet biu na krasu superrr blo builder, RobiRoberto, Keiko in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 štart 7.50h, Samobor, Jastrebarsko, Karlovac, Delnice, Crikvenica, Karlobag - Paška bura ob 11.10h, po števcu 271km :grim . Ker moram v nočno, sm štartal it Karlobaga ob 12. 45h, nazaj na Crikvenico, Delnice, Kočevje, NM, 16.10h na kuča, 295km. , 566km vkep Smo se srečala in pozdravili nekje med Senjom in Karlobagom, ko si že "domu" pičil........te "unikatne" maske od ST-ja res ni težko spregledati :grim builder, Kmet2 in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Spet biu na krasu superrr blo Sabotin ni Kras =) trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Smo se srečala in pozdravili nekje med Senjom in Karlobagom, ko si že "domu" pičil........te "unikatne" maske od ST-ja res ni težko spregledati :grim Kako je dol zgledal? Je treba met še kake termo cote al smo lohk že poletni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Smo se srečala in pozdravili nekje med Senjom in Karlobagom, ko si že "domu" pičil........te "unikatne" maske od ST-ja res ni težko spregledati :grim sm vedu, da si ti :grim , sm pisu že v temi, "A si biu ti?", ko sm pršu na kuča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Kako je dol zgledal? Je treba met še kake termo cote al smo lohk že poletni? dol je super, Delnice so ble mrzle, to pa itak veš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Sabotin ni Kras =) Sej nism reku da je..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Kako je dol zgledal? Je treba met še kake termo cote al smo lohk že poletni? Na Jadranki je meni danes kazalo od 18.5°C pa vse do 22.5°C........tako da en volnen pulover, en šal in samo en par dogih gat bo dovolj Tudi v Delnicah je bilo okoli desetih lepih 14.5°C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 (popravljeno) Popravljeno April 10, 2015. Popravil sayo Efendi, builder, vandrovec in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 Lepo vreme, škoda notr čepet .....Velenje, Dravograd, Radlpass- hitr šoping, in dalje proti Aibl, Stausee Soboth, Lavamund, Pliberk, Holmec, Črna na K. , Sleme in Šoštanj .... 201,7km Janezs, DAMI34, DXR16 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 No, končno je tudi meni uspela letošnja prva daljša furica! Kam? Ma ne uganete..........itak da na jadranko Lahko pa bi začel tudi takole: "Slab začetek, dober konec!" Torej najprej skočim zjutraj spoznavati nove prijatelje na BMW servis v Grosuplje....naša skupina se hitro veča No, vseeno ni tako hudo, šel sem se namreč zmenit za zamenjavo prirobnice zadnjega kolesa (se še spomnite zgodbe o vpoklicu 300.000 BMW-jev? Ja to je to!) in seznaniti moj novi senzor tlaka v zadnji gumi z možgani na mojem bavarcu. To mi je možakar na servisu celo zastonj naredil, nemreš belivat Vesel kot radio, ker sem enkrat nekaj zastonj dobil pri Avtovalu, se zapeljem do bližnje OMV črpalke natočiti gorivo. Ko končam s točenjem, vrnem ročičo v ležišče, zaprem pokrovček tanka, ter naslonim motor na tačko, KI PA JE NI BILO, KER SEM JO POZABIL IZVLEČI!!!!! Fukneva po tleh jaz in motor, kolikor sva oba dolga in široka...... "Pa jebemti.......... .......!!!" preklinjam v čeladi! Da bi mi kdo od črpalkarjev priskočil na pomoč, so očitno le mokre želje! Itak sem pa motor sam pobral že v naslednji sekundi. Od tiste jeze bi tudi 400 kilsko kravo z lahkoto pokonci postavil! Žal pa so ostali sledovi, ki me še zdajle bolijo - opraskan zadnji kovček, ogledalo in ščitnik cilindra. No, če sem pošten, je še bolj kot barva trpel moj ranjeni ego No, kar je je, pred mano je lep prost dan in taka malenkost ga že ne bo pokvarila - in sem šel v smer Kočevja. Tam Kmtetovo irokezo opazim in se na hitro pozdraviva. Ker je imel neko fletno pupo na šolanju, je bil končno enkrat tudi on ovira na cesti Uživam v svežem zraku preko Delnic in kot bi mignil, sem se znašel v Senju. Tam naredim prvi postanek ob hrenovki v testu iz bližnje pekarne in kavico. In v tem prileti še en prijazen model na črni fazerci, rečeva dve tri besedi in že sem imel kompanjona za naslednjih 450km :grim Ob naslednjem postanku, ki ga narediva v Karlobagu, mimo nas švigne skupina z skalar36, Lev3, Mladench, itd.....skratka, cel MS. Kasneje jih opazim že v Pakli, kako se bašejo z nezdravo prehrano, midva pa naprej do obračališča na Masleniškem mostu. Fotka kot dokaz da ne lažem :grrr Nazajgrede, spet srečava Kmeta, kako ovira promet in eno luštno pupo Vso pot sem ocenjeval, da sva se držala omejitev, kar lahko potrdi tu pogled na zadnjo pnevmatiko ob postanku na črpalki v Senju..... Tako iz Senja užgeva domov preko Žute Lokve, Brinja, Jezeran in Vrboskega, kjer se najimi poti ločita - jaz v smer proti MP Vinica, moj novi prijatelj pa v smer Delnic. Okoli pol osmih sem se doma parkiral z velikim nasmeškom in bolečim hrbtom, števec pa je pokazal lepih 651km P.S. (domači so mislili, da sem bil cel dan na šihtu ) maj08, sohen, skalar36 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 lajkam morje :grim , hejtam bencinsko DXR16, trebor, TOMCAT in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 (popravljeno) Danes pa proti slani vodi. Ob poldevetih je bilo komaj 6-7 stopinj v Celju, no pa se je potem vseeno malo zagrelo. Iz Celja preko Kočevja, Delnic, Liča do Novega Vinodola nato pa do tam kot danes Večina. Prosto se pasejo nad Novim Vinodolskim. Tule je bilo pa že prijetni 18 stopinj Kratek postanek v daljavi se vidi Karlobag. Na poti proti Josipdolu. Nekatere sem srečal in prepoznal pozdavil pa vse. V realnem času me zakon ni doletel, upam pa, da kaj ne pride po pošti . Vsega skupaj 720km. Popravljeno April 10, 2015. Popravil MiNa notranc, Efendi, markII in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno April 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2015 Kola... Pa je dan okol. trebor, RobiRoberto, malakai in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Hudoba Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 14 dni raziskovanja Filipinov na motorju... bozansko. Kmet2, Efendi, notranc in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava otim Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Prva jadranka za mano, blo je noro! Družba odlična: skalar, l3v, tomcat, mladench. Kasneje tudi gsxf750. Na kratko smo srečali tudi kmeta, bil je zaposlen s strani spremljevalke:) Vreme krasno, cesta še lepša Naneslo je okoli 650km; na hitro dve sliki (tomcat in gsxf750 sta bila prehitra, tako da jih ni zraven:) builder, DXR16, TOMCAT in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 (popravljeno) Evo, pa sem končno tudi jaz, prvič na motorju, prevozil jadransko magistralo. Tko kot je rekel otim, je bila družba odlična, zato je bila vožnja še bolj ptijetna. Videli smo kar nekaj MS članov motoristov. Nabolj se spomnim MiNa, ter skalaprava, ter ne smemo pozabiti na Kmeta2. gsxf750 nam je dal nekaj pametnih nasvetov ob kavi. Tomcat je pa poskrbel za odlično vodstvo!(da sem gumo malce obrabil tudi na robovih, ne samo po sredini) Hvala vsem za prijetno družbo. Se še priporočam za naslednjič. Še dve sliki, podobni otim-ovim: Na prvi sliki smo Kawasakijeci, kasneje se nam je pridružil otim s svojo aprilio. Je raje vozil za nami, ker mu je stalno puščalo olje, ter so odpadali razni deli, da nebi kdo od nas padel. . Tomcat in gsxf750, sta pa na odličnih motorjih bila za nas prehitra, jih niti slikati nismo mogli! Popravljeno April 11, 2015. Popravil skalar36 Efendi, trebor, mladench in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Kola... Pa je dan okol. Kako si zadovoljen z TKC70? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se