otim Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Evo, pa sem končno tudi jaz, prvič na motorju, prevozil jadransko magistralo. Tko kot je rekel otim, je bila družba odlična, zato je bila vožnja še bolj ptijetna. Videli smo kar nekaj MS članov motoristov. Nabolj se spomnim MiNa, ter skalaprava, ter ne smemo pozabiti na Kmeta2. gsxf750 nam je dal nekaj pametnih nasvetov ob kavi. Tomcat je pa poskrbel za odlično vodstvo!(da sem gumo malce obrabil tudi na robovih, ne samo po sredini) Hvala vsem za prijetno družbo. Se še priporočam za naslednjič. Še dve sliki, podobni otim-ovim: Na prvi sliki smo Kawasakijeci, kasneje se nam je pridružil otim s svojo aprilio. Je raje vozil za nami, ker mu je stalno puščalo olje, ter so odpadali razni deli, da nebi kdo od nas padel. . Tomcat in gsxf750, sta pa na odličnih motorjih bila za nas prehitra, jih niti slikati nismo mogli! Če se ne bi ustav vmes za prekrasno sliko iz prejšnjega posta, bi bila aprilia verjetno nekaj ovinkov pred kawasakiji skalar36, TOMCAT in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Zakaj si Roberto želi skuter ??? Zato ker upa, da mu na njemu veter, ki piha iz Idrije proti Spodnji Idriji, ne bo "odščipnil" vsaj 5 km/h hitrosti, kakor se je to zgodilo na 3eMu včeraj in danes zopet ... Keiko, MiNa, s56g in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Danes sem ga pa odrinu zjutraj ob 7:35 čez Gomilsko in Trojane, do prvega pit stopa na Lukovici- vinjeta šoping . In ga pičim dalje po AC do izvoza Vrhnika, čez kačje ride in Postojno, mimo Pivke in Ilirske Bistrice na MP Jelšane. Ga pičim dalje do Metuljev in čez Rijeko, tle sem ga mal zaštrenču ker nisem ubogal garmina, sm ni blo sile, je blo pa pol tok hudo dobr k se pelu ven iz rijeke gor čez neka brda do Grobnika. Tja niti nisme planiru it, ampak ker je bil praktično čist ob cesti, se nisme mogel upreti skušnjavi, da se ga ne grem pobliže ogledat. Ker je bla rampa odprta, sem se prvo zapelu skoz bokse , pol sem pa mal postal ob pisti. Ti mater, s emi kar zluštalo da bi šu mal na pisto, ko sme poslušu tisto dretje prdecev po pisti . No od tuki ga pa pičim čez Delnice do MP Brod na Kupi oz. Petrina. Dalje pa smer Kočevje, Dvor- tle sem mel mal modne revije k je vroče posrtalo , sm pa usput gume mal zadno gumo pogledu, in je bla cela svaljkasta :, Ivančna Gorica- žou nisem sreču kje Ninike Pušlarjeve da bi dala en avtogram :grrr, Iz Ivančne pa ga pičim za Litijo. Malo ven iz Litije je bla na sred ceste povožena ena kura, malo naprej pa kr en lep kamen v velikosti ene pesti, upam da ni kir kj nagazu, jaz sem k sreči obvozu. Čez Zagorje ga pa ucvrem na Trojane in čez Vransko in Gomilsko do doma. Čudovito doživetih 462,1km . MiNa, SuNa, Keiko in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ciciban Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 (popravljeno) Danes ena, da sem se mal navadu nazaj na motor. Rajhenburg-Raceland-Kostanjevica-Vransko-Bizeljsko-Brežice-Rajhenburg. Najprej sem se mal ustavu na Racelandu, pa fotkiča testiru. V Celju je bil motor lačen, na Vranskem se je pa še men zaluštal neki pojest. Za krofe je zmanjkal placa, pa sem šel čez Bizeljsko lepo počasa domov. Enmal sem še lesen, pa motor se je enmal zredu čez zimo. En kup traktorjev na cesti, drugače pa super. Popravljeno April 11, 2015. Popravil ciciban igorkr, Nearrain, bajkr88 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dreja_123 Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Danes dopoldan sem opravil en giro Iz Solkana čez Štanjel do Sežane. Nato čez mejo na Opčine ter skozi Milje ob obali do Debelega Rtiča. Čez Črni Kal do Razdrtega in domov čez Štanjel in Opatje selo. Par km več kot 200. Sedaj končno vem, kje je lokacija "Pri Vikiju" Ob morju na poti od Milj do Debelega Rtiča Štanjel MiNa, builder, Efendi in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BMWflar Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Letošnji prvi izlet BMW Moto kluba Slovenija: Ljubljana-Koper /kosilo/-Buzet-Pazin-Motovun in počasi nazaj Vozni park: večina K 1600GTL in RT in nekaj malega GS in RR igorkr, Schultz, RobiRoberto in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Letošnji prvi izlet BMW Moto kluba Slovenija: Ljubljana-Koper /kosilo/-Buzet-Pazin-Motovun in počasi nazaj Vozni park: večina K 1600GTL in RT in nekaj malega GS in RR Pri Igorju je vedno dobro trebor in BMWflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Kola... Pa je dan okol. Ful me zanima kje je to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 baje brez tega ne gre DAMI34, MiNa, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Ker sem sklepal, da se bo večina motomarsovcev furala po južnih trasah (jadranki), sem pač jo upral k sosedom 'taljanom. Štart ob 09.00 proti Kobaridu. Tu sem spil eno kofe in napjil konja, da bo zdržal do doma....jah...sm škrt. Taljanski bencin je dražji. Iz Kobarida sem štartal preko mejnega prehoda Učja, kjer sem se pridružil v klub 5 mestnih številk ...potem pa čez prelazič Tanamea v furlanijo in osvojil sedlo Chianzutan, kjer sem pojedel eno pašto kon ragu di salsičča. Ko sem se nahranil sem s polnim želodčkom nadaljeval svojo začrtano pot. Spustil sem se proti jezeru Verzegnis in nato sem nadaljeval po lokalni cest za Villa santina. jezero Verzegnis Villa santina V santini sem nadaljeval proti prelazu Rest, kjer sem po cca 30 minutnem fiakanju tudi osvojil. Po fotoseššonu sem se spustil v dolino in skozi vse vrste krajev Tramonti (di sopra, in mezzo, di sotto), prišel do jezera Tramonti Tu sem zavil za Pala Barzana, to je en tak prelazič, ki te vodi do jezera Barcis. Navarone pala Barzana Jezero Barcis Ob jezeru sem si privoščil eno in po 30 minutni pavzi sem jo ubral proti domu. Nabralo se je 442 sončnih in uživaških km. TOMCAT, maj08, Nearrain in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Ful me zanima kje je to. Lj-Rijeka-Senj-Karlobag-Starigrad-Sv.Rok-Zadar-Ugljan/Kali skalar36, ciciban, gsxf750 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 (popravljeno) Hja tale vikend se je res dobro začel. V petek jadranka s fanti iz MS (super ste! še kdaj!), srečal/videl pa še nekaj ostalih (punca in en tip z metlo na glav, skalaprava, vezalka, MiNa,.. .) No sliko ste že vidl 2x ampak moja je najlepša (odsev sonca v kwaku! ) No, danes pa sem bil zmenjen še s kolegom, da greva na varno vožnjo v Krško. Ljubljana-Litija-Zidani Most-Krško-Novo Mesto-Trebnje-Bogenšprek-Litija-Ljubljana. Dve sliki mi pa le ratal narest... ... in zdrava hrana pri Gedžotu v NM ^_^ Včeraj in danes cca. 900km. Dost bo, jutr se morm še mal moji posvetit v centr jo bom pelu na burger in pivo! :grim Popravljeno April 11, 2015. Popravil mladench DXR16, Kmet2, Keiko in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 11, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2015 Letošnji prvi izlet BMW Moto kluba Slovenija: Ljubljana-Koper /kosilo/-Buzet-Pazin-Motovun in počasi nazaj Vozni park: večina K 1600GTL in RT in nekaj malega GS in RR Drugič me pocukaj za rokav, da se spoznava. En podoben RRju, se mi zdi, da je bil edini PKW med vsemi LKWji. trebor in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 (popravljeno) Kako si zadovoljen z TKC70? Ne prevec. Predvsem prva guma je cudna. Govorim za voznjo po asfaltu. Za prelozit motor potrebuje zelo veliko countersteeringa in ne daje dobrega obcutka. Zmes je mehka in guma drzi, samo feedbacka ni nikakrsnega. Po makedamu je zadeva solidna, ampak se vedno dalec od TKC 80. Verjetno se da z njimi narediti veliko vec kilometrov kakor s konkurenco, vendar jaz nisem merodajen. Zvozil jih bom do konca in se nato vrnil na Metzeler NEXT. Ko bom videl koliko km lahko z mojo voznjo izvlecem iz TKC 70 jih morda se kdaj nabavim. Ampak samo za dolgo turo v dvoje. Za preganjanje po Jadranki in bliznji okolici pa se vedno prisegam na M. NEXT. Popravljeno April 11, 2015. Popravil Nearrain FACO in dopolavoro 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Drugič me pocukaj za rokav, da se spoznava. En podoben RRju, se mi zdi, da je bil edini PKW med vsemi LKWji. Pa ne da si bil zraven??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tonystx Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Po vseh grešnih kilometrih ta teden sem bil danes jaz na vrsti za kuhanje kosila. PrekO Ribnice, Kočevja in Mozlja do Madroniča na postrvičke. Nazaj na Osilnico in eno gorsko dirko odpelat. Prva testna vožnja -oba na motorju in s kovčki je bla kar zanimiva. V Mozlju se mi je odprl desni kovček in izpadati so začele stvari po cesti.Seveda preden sem to opazil je bil kufer že skor prazen. Sreča je bla ta, da je v odprtem kovčku ostala samo še mapa z vsemi dokumenti od motorja. Obrnila sva in našla po cesti razmetano dežno opremo. Vse je celo, ne pogrešam nič, če pa sem izgubil še kaj od opreme upam, da pade v roke komu ki bo znal to porabit. MiNa, RobiRoberto, Keiko in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Danes pa malo krajša varianta. Dopoldan od doma po soncu potem se je pa na poti domov na Gornjem Jelenju stemnilo in temperatra je padla na 8 stopinj. Števec je na koncu pokazal 498km. igorkr, skalaprava, Pips in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 (popravljeno) Zdravo, tonystx tudi jaz sem bil danes dežurni kuhar. Štartali smo iz Unca, Postojna, Senožeče, Sežana in prvi postanek pri Devinskem gradu. Sledi zajtrk v Gradežu a na meniju le sendvič s poli salamo in kumaricami Po malici se prestavimo le za dobrih 10 km na ogled bazilike Oglej ( Aquileia ) fascinantno. Po ogledu pa preko Udin na Novo gorico in v Deskle na pico, kjer postrežem že z drugim obrokom tega dne. Nadaljujemo do Mosta na Soči, Idrija in domov. Večerje pa sploh ne rabimo, saj po peti uri itak ni priporočljivo jesti. Lp, notranc Popravljeno April 11, 2015. Popravil notranc Nearrain, Damy, DAMI34 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Mal krajsa fura je napisu si pa norc trebor in TOMCAT 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Štart ob 10h, sm bil v nočni, zato pozen štart . V Karlovcu sm se odloču, da z ženo ne greva za Rjeko ampak sm šou na ravnost v smeri Splita, preko Plitvic čez Velebit, na Obrovac, Benkovac v Biograd in na kosilo v Pakoštane, 310km v eno smer , 620km skupaj, nič avtoceste , čeprav se nama je mudilo, žena vabljena na prjateljčin ženski žur Na kuča sva bila ob 19h :grim Super dneva, včeraj 560km in današnjih 620km, letos že dobre 3 jurje Slunj Rastoke kavica :grim Velebit Pakoštane na povratku v Slunju zopet kavica bugy2004, Mavti, Kmet2 in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Cjele - Dinko - do mosta - Cjele. V Senju srečal Keiko, DINa in JožetaXj6, pr Dinkotu na kratko videl Soloriderja, potem pa so me vsi skup zaj--- in se odločili, da bodo tam spali, jst pa REVEŽ sam nazaj :D težko žabi v vodo ane... Na OMV srečal še Cartmana, treborja in Črtico... pol pa počas proti domu... kilometrov ogromn, dobre volje pa še več. Če me je kdo videl, nč ne priznam, nisem bil jaz in una koza tud ni bla moja MEEEEE PRESS. SuNa, notranc, builder in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno April 11, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 Pa ne da si bil zraven??? V gostilno prišel med zadnjimi. Popapal župco in palačinko, pozdravil Božička, poklepetal s Hondašem Gizmotom, pred 15. leti sva oba imela VTR SP1, in nato hotel štartati z drugo skupino. Kot začarano par minut nisem našel ključa, zato so se mi že odpeljali. Potem sem še pred mejo tankal in ko sem bil na meji sem videl čredico, ki je peljala v hrib. Zapodil sem za njimi in ko sem prišel do Buzeta, mi je ena motoristka s PU tablico in lepo slovenščino (čudeži se res dogajajo) povedala, da so ravno šli mimo. Pred Bujamo sem ujel eno skupinico in se prilepim za strica na RTju, ki je zadaj na kufru imel nalepko BMW kluba. Za mano sem videl še dva in smo se zelo lagano vozakali za njim. Kot je kazalo je bila skupina raztegnjena, tudi prav sem si rekel. Čez kakih 15km na eni dolgi ravnini sem ugotovil, da smo mi štirje edini, in potegnil ujeti vodilnega in ga vprašal kje so ostali. Malo me je presenetil, da gre on po svoje in da je namenjen v Novigrad. Mi smo mu pa sledili kot kake ovčke... Dva strica, en na RTju, drugi na LTju in jaz na PKWju, smo potem šli malo po dolini Mirne in nazaj proti meji. Tam smo se ločili, jaz sem pičil nazaj do Motovuna, tistih dolgih ovinkov po dolini nisem smel zamuditi. Mimo Motovuna in potem po krasni cesti proti Pazinu. Prazno, lep asfalt, čisto nasprotje našim cestam. Čez čas mi je nasproti pripeljala, mislim, da prva skupina, ker Božiča ni bilo med njimi. On mi je kot svetilnik, ker drugih ne poznam! Malo smo slikali Motovun, eni so šli v bife na pijačo, jaz pa raje na kavo k Vikiju. Pri Vikiju cel zbor motoristov, komaj dobil parking. Eno sem rekel s par MSjevci in nato proti domu. Skupaj zmernih 434km. Glih toliko, da je treba namazati verigo in očistiti muhe. Naredil dve sliki, nista ratali, zato vam bom prizanesel. skalar36, notranc, skalaprava in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Spasky Objavljeno April 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 11, 2015 cca 400 km danes. Izlake,Brezovica, Kočevje, Novo mesto, Kostanjevica na Krki, Kozje, Šentjur, Celje, Prebold, Marija reka...srečal ogromno motoristov, nekaj časa vozil za dvema (Hypermotard, Monster.) Mislim, da sem se peljal mimo tonystx, k sta z ženo nekaj iskala ob cesti... Najbolj sem si pa zapomnil prasca pr Rojcu. mmm Slik ni, no ena iz končne postaje: DXR16, builder, DAMI34 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Navsezgodaj že sadil krompir, da sem dobil taščino dovoljenje za izlet. Relacija Šebrelje, Gorica, Štanjel, Koper, Trst, Gorica, Čepovan, Most na Soči, Šebrelje in z avtom nazaj v LJ. Accuweather je danes popravil vremensko napoved za prvomajske praznike. Prej napovedan samo dež, sedaj je bolj obetavno. 25. April - smer Črna gora. Yeeees , RobiRoberto in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno April 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 12, 2015 Včeraj na Racelandu v Krškem Testiral sem tole Đamaho Nekdo se pa je prpelu tudi s temi "jajci" skalar36, pik1, Keiko in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se