BIF Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Vsem popotnikom sporočam žalostno novico, da nas je zapustil prijatelj in popotnik, član tega foruma JakATV. Bolezen je bila tokrat močnejša. Jaka počivaj v miru....najini skupno načrtovani kilometri ne bodo ostali neodpeljani. Se srečava ponovno nekoč.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Njegovi prispevki in slike so mi zmeraj polepšale dan......... R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 sedaj vozi po lepših cestah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Sožalje vsem svojcem. Počivaj v miru. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Počivaj v miru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 RIP Jaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Sožalje svojcem. Počivaj v miru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Sožalje . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 R.I.P. tega človeka sem res spoštoval ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Počivaj v miru prijatu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Konec poletja sem ga srečal v Martuljku...hotel z njim spregovorit...se mi je žal mudilo......ga nagovorim naslednjič...tam nekje...zgoraj...spodaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bregar07 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Konec poletja sem ga srečal v Martuljku...hotel z njim spregovorit...se mi je žal mudilo......ga nagovorim naslednjič...tam nekje...zgoraj...spodaj... Tako je to, ko se nam vedno nekam mudi.. Premalokrat se zavemo, da smo vsi minljivi, danes si, jutri te ni... :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Poznal sem ga osebno še iz otroštva, saj je bil iz Radovljice. Padalec... S kroslo je gonil po Cankarjevi ulici, mulci pa vsi ob cesti z odprtimi usti. Ne morem verjeti. Pred nekaj leti sem bil še pri njemu na Brezovici. Škoda ga je, res... R.I.P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Evo, zdej sm pa res žalosten. Prav veselil sem se, da bi kdaj skup nardila kak km. R.I.P. .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 nvfjvnsodsivjidvmmmmmmmmmmmmklxdldvm R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Štejem si v čast, da sem ga uspel spoznati tudi osebno....sva se srečala na cesti, poklepetala - izredno pozitivna oseba! Pogrešal bom njegove foto-reportaže iz potepov R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stojko Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 R.I.P. Jaka. Kdo nam bo sedaj šraufal mašine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Nisem ga poznal, sem pa spremljal njegove fotoreportaže. Še posebej me je presenetilo, ko sem izvedel, da ima zdravstvene težave, a vseeno ogromno optuje. Take zgodbe me le še bolj prepričajo v to, da je treba življenje živeti, ne le "živeti". Nikoli ne veš, katera sezona bo zadnja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 R.I.P. Jaka in iskreno sožalje svojcem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se