builder Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 jurčka Kmet2 in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 Ta tema je cist brezvezna vsaj do novembra....pol je pa pac brezvezna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 Ene 700,zdej pa še servis in tehnični pol pa gremo mau bol zavzeto. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blackscorpio-s Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 6980 Dr. jkuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 A smo že začeli šteti? Jaz očitno lahko, ker sem tempo zelo upočasnil. Tam nekje 12.000 je do zdaj, same enodnevne vožnjice. Čez poletje ne računam na kaj dosti, septembra pa spet nadaljujemo. Kmet, Nearrain, kakšna je polletna bilanca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 A smo že začeli šteti? Jaz očitno lahko, ker sem tempo zelo upočasnil. Tam nekje 12.000 je do zdaj, same enodnevne vožnjice. Čez poletje ne računam na kaj dosti, septembra pa spet nadaljujemo. Kmet, Nearrain, kakšna je polletna bilanca? Moja bilanca zaenkrat nima stevilke....samo nasmeh do uses, ker ne pomnim, da bi se kdaj tok vozikal kakor se letos PS: se raje se tisti cas, katerega bi zgubil za sestevanje vozim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2015 A smo že začeli šteti? Jaz očitno lahko, ker sem tempo zelo upočasnil. Tam nekje 12.000 je do zdaj, same enodnevne vožnjice. Čez poletje ne računam na kaj dosti, septembra pa spet nadaljujemo. Kmet, Nearrain, kakšna je polletna bilanca? Sam lahko počnem več stvari naenkrat zato se vozim in seštevam ......15.300..... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Glede na to, da se jaz malo vozim, imam veliko prevoženih 5500... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Od novega leta 11000. Primec pravi, da imam MT z največ Km. Skupno sem jih naklepal 24 000 v enem letu. 6 Junij je bil njen roj dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Jaz se pa kvalitetno vozim in sem zato vas vse zmagal v kilometrih Pljuc na nekvalitetne kilometre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Jaz imam same izjemno kvalitetne km na kvalitetnem motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Jaz imam same izjemno kvalitetne km na kvalitetnem motorju. Če bi kaj drugega napisal, bi bil že kar razočaran :grim Fazer03, Kmet2 in bajkr88 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Se motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Se motim? Seveda kot že tolikokrat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Nič ne rečem....moji kilometri so itak vsi nekvalitetni (najbrž zato, ker so narejeni na nekvalitetnem motorju ) Kmet2 in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Nič ne rečem....moji kilometri so itak vsi nekvalitetni (najbrž zato, ker so narejeni na nekvalitetnem motorju ) No končno ena pametna od tebe SLVR in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Nič ne rečem....moji kilometri so itak vsi nekvalitetni (najbrž zato, ker so narejeni na nekvalitetnem motorju ) Možno, ker jaz lahko sipam "nekvaliteten" bencin pa tudi gre kvalitetno (RON 91) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Km ne povejo zadosti. Če voziš samo po pisti, narediš na sezono kakih 3 do 4.000km, če si res veliko dol. Edino te so res kvalitetni, ostalo je lahko tudi užitek, ni pa to, to. Jaz bi najbrž vozil samo po pisti, če ne bi bilo to povezano s toliko kolobocijami in seveda ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 1.300 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 (popravljeno) 11.700 nekvalitetnih (nič piste).....sm v službi, pa mam čas seštevat... Popravljeno Junij 9, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 nimam pojma vem, da sem jih v 12 dneh naredil 4.500... in v soboto na nedeljo 705 ps: sem v službi in nimam časa seštevat DAMI34 in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Od 29.4. popoldne, ko sem prevzel motor, 7.800km UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 nimam pojma vem, da sem jih v 12 dneh naredil 4.500... in v soboto na nedeljo 705 ps: sem v službi in nimam časa seštevat jebenti tako službo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Jest sem zmeri 3km pa 247m več kot tist k jih je največ! KdoImaDaljšegaPress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 (popravljeno) Možno, ker jaz lahko sipam "nekvaliteten" bencin pa tudi gre kvalitetno (RON 91) Mi z bokserji najbrž lahko tankamo tudi 80 oktanskega, pa ne bo nič klenkalo (razen izjemam). In zakaj? Ker nam ob vsakem vbrizgu goriva v valje mimo batnih obročkov še toliko olja brizgne, da je potem v valju že skoraj dizelska mešanica....ni šans da pride do samovžiga P.S. do sedaj cca. 12K km.....nekvalitetnih, se razume Popravljeno Junij 9, 2015. Popravil skalaprava Nearrain, a79 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se