Kmet2 Objavljeno December 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2015 Ob 15. 11. 2015, Kmet2 pravi: Evo zame je vrjetno sezona končana ,pa ne po moji volji ampak po pozivih iz UKC ....prilezel sem par 100km na 30kkm ,porabil 5 kompletov pnevmatik ,razbil en motor in porabil cca 1800l goriva .....dobra sezona! vsem ostalim ki mi boste pa še gušte delal pa srečno in varno vožnjo ,lp +700....evo sayo računaj... DAMI34, Dark, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 2, 2015 Deli Objavljeno December 2, 2015 pred 4 urami, maus pravi: ja k zmanka greš tankat .. matrvola ... mojo kartico bi kr vsi mel kaj bi pa pol js meu ... a vašo prjatu ti maš verjetno Barcaffe kartico Whiskey in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 Ob 2. 12. 2015, Kmet2 pravi: +700....evo sayo računaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 3, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2015 pred 27 minutami, sayo pravi: A nisi spraševal o izračunu porabe goriva ,al se motim ? Napisal sem da do zdaj 1800l +700km ,povprečje 6l na 100km . Zakaj se zaradi tega tepeš po glavi ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 Da poenostavmimo, 10.000km je ene 1.500 evrov. maus in motolover 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 Nekih 6500 km s CB-jko, par deset km s CRF-ko. Ni pa še konec leta... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 ... ni še konec ... .... do zadnjega dneva .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 pred 29 minutami, Kmet2 pravi: A nisi spraševal o izračunu porabe goriva ,al se motim ? Napisal sem da do zdaj 1800l +700km ,povprečje 6l na 100km . Zakaj se zaradi tega tepeš po glavi ? Vse, benz, servisi, gume, pijača, jedača ... tko čez prste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 24 minutes ago, DinDiin said: Da poenostavmimo, 10.000km je ene 1.500 evrov. Tudi moj izračun je tak. Izgube vrednosti pa raje ne računam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 Jaz tudi ne, ker nimam vec kej zgubit DAMI34, Cartman, hajoktejn in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 Za izračun izgube vrednosti je tako ali tako najbolje, da delaš čimveč km, ker je potem cena na km najnižja. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 32 minutes ago, sayo said: Vse, benz, servisi, gume, pijača, jedača ... tko čez prste Pa ne vem ce je "fer" stroske vse logistike stet k furi. Mi2 greva na dopust z motorjem, a nej to komplet vodim pod moto stroski? (Pazte kaj boste rekli, ker moja kdaj bere forum, in moto stroski so izkljucno moji hehe) Jaz si okvirno belezim/racunam kar mi pozre motor. Kar pojem in polijem pa ne. Sej tud doma ne zvim od lufta. 99% mojih fur je itak enodnevnih. skalar36, sayo, TakeALookAround in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 4, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2015 pred 6 urami, sayo pravi: Vse, benz, servisi, gume, pijača, jedača ... tko čez prste Aha....nisva se razumela,to pa nisem vse preštel .... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 (popravljeno) A bi šli mogoče kam drugam nabijat o stroških pa pustil temo samo za kar je v osnovi namenjena???? Hvala. Popravljeno December 4, 2015. Popravil Fazer03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 (popravljeno) moj račun... cca. 15000km, 0 kazni, 0 kontrol, en 10dnevni izlet po balkanu cca. 3000km, trije ali štrije vikend paketi, drugo pa dnevne vožnje. Kar zadovoljen s sezono (ki pa je morda še ni konec) Popravljeno December 4, 2015. Popravil mladench DAMI34, Kmet2, TakeALookAround in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 Do konca leta je še daleč KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 (popravljeno) pred 14 urami, sayo pravi: Vse, benz, servisi, gume, pijača, jedača ... tko čez prste jebote, sej tut doma, hrana, elektrika, mobiteli, televizija, obleka....dnar mora krožit kapišiš? No še moje zapravljanje, izračun na kratko 23.000km: enga Versysa sem letos zapravil za benz, zavarovanje, gume, servise, potovanja in ni mi žal Popravljeno December 4, 2015. Popravil DAMI34 TakeALookAround, pik1, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 Pa kaj se zmer en najde, ki modruje o tem kam je kej treba pisat??? Tricetrt foruma je posranga z bedarijami, a pol se vsake tolk enmu kurac dvigne, je pa treba ropotat? Dej pejt na per, petk je. DAMI34, Kmet2, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 pred 10 minutami, DinDiin pravi: Pa kaj se zmer en najde, ki modruje o tem kam je kej treba pisat??? Tricetrt foruma je posranga z bedarijami, a pol se vsake tolk enmu kurac dvigne, je pa treba ropotat? Dej pejt na per, petk je. . .... jebeš petek pa pir ... .... red more bit ... !!!! ... tud u petek .... NX650, DAMI34 in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 Cca. 4.000 km s starim in približno 4.000 km z novim. Zame popolnoma dovolj, čeprav nekateri forumaši baje prevozijo 4.000 km tedensko... builder, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manta Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 21 minutes ago, Dark said: Cca. 4.000 km s starim in približno 4.000 km z novim. Zame popolnoma dovolj, čeprav nekateri forumaši baje prevozijo 4.000 km tedensko... ko ga bos ulaufau kupim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 pred 2 urami, DinDiin pravi: Pa kaj se zmer en najde, ki modruje o tem kam je kej treba pisat??? Tricetrt foruma je posranga z bedarijami, a pol se vsake tolk enmu kurac dvigne, je pa treba ropotat? Dej pejt na per, petk je. Prav, grem pa še jest na pir. Sicer pa najraje berem bedarije. Kmet2, TakeALookAround in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 Stanje moram oddati na dan 31.12.2015 ? DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 (popravljeno) Pravkar, KARMEN1 pravi: Stanje moram oddati na dan 31.12.2015 ? ob 11.59 uri p.s. pravzaprav zna bittakrat dokaj zanimivo "stanje" Popravljeno December 4, 2015. Popravil DAMI34 KARMEN1, Dark in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 pred 5 urami, Manta pravi: ko ga bos ulaufau kupim Pa kaj boš z avstrijskim krampom? Oziraj se raje za plopelerji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se