Skoči na vsebino

Nadzorne kamere

stuhec

Priporočene objave

IP kamera je žična?brezžična?wifi? Napiši prosim kaj več, saj tudi sam počasi razmišljam o montaži...

Rabi 220 V za svoje delovanje, na internet je priklopljena brezžično. Do njih dostopam preko GSMa ali preko računalnika.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

torej WiFi? Imam 220V in vidno povezavo cca 800m, nimam pa interneta. Torej bi zadevco lahko priklopil na eno "ozkogledno" WiFi anteno ter naredil link do moje hiše?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj vidim da sem neke črke zj. pardon

nazo13: jaz v mislih zraven snemalnik, ki snema in pozneje potem pogledam. Edino bi bilo pa fejst dobro, da bi kamera sam snemala ko zazna gibanje. In glede kablov sploh ni problem. Imel bi 4 kamere in pa mogoče 1 bi bla sam za ponoc.

Posnetki pa če se presna mejo po dveh tednih bi že šlo.

Ta tvoja mobilna pa je prava ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

torej WiFi? Imam 220V in vidno povezavo cca 800m, nimam pa interneta. Torej bi zadevco lahko priklopil na eno "ozkogledno" WiFi anteno ter naredil link do moje hiše?

E to pa ti ne bi vedel svetovati. Mogoče je kakšen računalničar tu?

Zdaj vidim da sem neke črke zj. pardon

nazo13: jaz v mislih zraven snemalnik, ki snema in pozneje potem pogledam. Edino bi bilo pa fejst dobro, da bi kamera sam snemala ko zazna gibanje. In glede kablov sploh ni problem. Imel bi 4 kamere in pa mogoče 1 bi bla sam za ponoc.

Posnetki pa če se presna mejo po dveh tednih bi že šlo.

Ta tvoja mobilna pa je prava ;)

Samo ne kupovati Hoferjevih lovskih kamer. So jih na enem nemškem forumu precej slabo ocenili. Še posebej nočne posnetke. Pač malo denarja, malo muzike. Verjetno so za nekoga, ki mora ločit le zajca od jelena čisto OK.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj odvisno če res rabiš snemalnik. Poglej malo na Aliexpres imaš tega polno tudi wifi. Vzami vsaj 720p pa da podpira kompresijo H264 (to že skoraj vse). Skoraj vse kitajske zadeve imajo režo za SD kartico, vtakneš kartico pa se snema gor. Ko rabiš posnetek se konektaš na kamero in pogledaš s kartice. Edino kakšen barabuzel ti lahko kartico čopne iz kamere, kar je pri snemalniku težje.

Če boš to imel pri sebi doma, potem določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov ne veljajo. Kljub temu ne smeš snemat k sosedu ali pa na cesto ali kaj podobnega.

Popravljeno . Popravil CPU
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

kak komentar je na kamero, ki bo zdaj v akciji trgovini hofer

MAGINON

-ločljivost 1920 x 1080

-podnevi barvno, ponoči črno belo posnetki

-čas delovanja do 6 mesecev

-44 infrardecih led za nočno snemanje do 20m

-...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Cena je ugodna, tule je Hofer ponudba - 89 € ... Takšna roba je v USA precej bolj popularna kakor v EU in pride neka solidna kamera s carino in poštnino takoj preko 100€. 
Za na motor se pa ne obnesejo preveč, hihi. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 6 mesecev pozneje...
  • 2 mesecev pozneje...

kje ali kako sim kartico naj nabavim za kamero

delno se lahko upravlja kamero in dobiš sliko na telefon

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!