J.a.m.e.s Objavljeno Marec 28, 2018 Opozori Objavljeno Marec 28, 2018 Danes sem bil v Naturmar-u, prodajni salon Yamahe v Mariboru na Ptujski cesti. Novi model Tracer 900 dobijo v sredini aprila, bodo dobili tudi testno, tak da če bo kdo hotu sprobat, tam se bo dalo. NATURMAR, d.o.o.Ptujska cesta 178Maribor
DeeJay Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 Ob 24. 3. 2018 ob 4:07, Matej207 pravi: Ima kdo gel sedež na trejserju? Pomaga menjava sedeža? Lp Jaz ga imam. V samogradnji. Sem pa dvakrat odpiral. Prvič sem dal samo gel in se ni obneslo ravno odlično. Čim je sijalo sonce gor se je segrelo tako, da se ni dalo sedet gor. Tudi med vožnjo se je ogromno segrelo. Potem sem predelal še enkrat in na vrh dodal še spominsko peno. Sedaj je občutek boljši in tudi segreje se ne več kot normalno. Je pa stvar odvisna od riti. Mene sicer ni motilo pred predelavo in se je dalo brez problemov zdržat na furi 1000km in več v enem dnevu. Predelal sem pa samo zato, ker me je zanimala razlika. Prilagam nekaj fotk. Manjka edino fotka z spominsko peno.. So pa fotografirane z nikakvim telefonom. C eagle in Matej207 2
Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 Ob 28. 3. 2018 ob 14:51, JamesTheMan pravi: Danes sem bil v Naturmar-u, prodajni salon Yamahe v Mariboru na Ptujski cesti. Novi model Tracer 900 dobijo v sredini aprila, bodo dobili tudi testno, tak da če bo kdo hotu sprobat, tam se bo dalo. NATURMAR, d.o.o.Ptujska cesta 178Maribor GT bi blo za probat, ki bo drugačen, navadni najbrž ne
Matej207 Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 Po videnem... me mall mika menjava... Predvsem tempomat Lep je tud Gt. Hvala Deejay za slike. A bi se dalo zadevo videt? Lp Matej
Tex Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 (popravljeno) Ima kdo na tracerju "accessories mount"? Kaj cenovno prijaznega in uporabnega? Ql bi blo z ram ball mountom.. Kakšna homemade varianta bi bla dobrodošla, glede na cene na trgu.. Popravljeno April 2, 2018. Popravil Tex DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 12 minutami, Tex pravi: Ima kdo na tracerju "accessories mount"? Kaj cenovno prijaznega in uporabnega? Ql bi blo z ram ball mountom.. Kakšna homemade varianta bi bla dobrodošla, glede na cene na trgu.. to je qul varianta, vendar je cenej ram ball za okrog krmila, ram ball za vijak pritrditve krmila, imam oba, kupiš pri lojzu ali celo neka kitajska kopija, ki jo sam prilagodiš: https://www.ebay.it/itm/RAM-Mount-BASE-MANUBRIO-MOTO-Del-Freno-Frizione-Reservoir-Base-1-Ball-Serbatoio/122636482198?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 tega sem vzel pa odrezal in naredil nosilec za GTja
Tex Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 (popravljeno) 1 hour ago, DAMI34 said: to je qul varianta, vendar je cenej ram ball za okrog krmila, ram ball za vijak pritrditve krmila, imam oba, kupiš pri lojzu ali celo neka kitajska kopija, ki jo sam prilagodiš: https://www.ebay.it/itm/RAM-Mount-BASE-MANUBRIO-MOTO-Del-Freno-Frizione-Reservoir-Base-1-Ball-Serbatoio/122636482198?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 tega sem vzel pa odrezal in naredil nosilec za GTja Imam takega, ki pride na nosilec špegla in je načeloma ql, edino ta položaj nad števci mi nekoliko bolj diši: a) je bolj v vidnem polju, ker bo gsm gor je pod šipo varen pred rahlim dežjem, c) ko balanco čist obrnem bo ob nabasano polni tanktorbi verjetno konflik.. Ampak ja, 50eur za ta kos pleha.. Tu je tudi konflikt.. Popravljeno April 2, 2018. Popravil Tex
DAMI34 Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 Pravkar, Tex pravi: Imam takega, ki pride na nosilec špegla in je načeloma ql, edino ta položaj nad števci mi nekoliko bolj diši: a) je bolj v vidnem polju, ker bo gsm gor je pod šipo varen pred rahlim dežjem, c) ko balanco čist obrnem bo ob nabasano polni tanktorbi verjetno konflik.. Ampak ja, 50eur za ta kos pleha.. Tu je tudi konflikt.. ampak zgleda pa lepo
Tex Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 5 minutes ago, DAMI34 said: ampak zgleda pa lepo Hja, res maš, mja.. Hmmmm.. Grrr..
Matej207 Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 Tex poklici me cez vikend, ti lahlo zadevo pokazem, ce pa imas koga,ki ti bo naredil, pa ti jo odnontiram oz se zapeljema do človeka da si naredi nacrt... Mene je stala nekje 35€ z ptt iz grcije. Tex, DAMI34, J.a.m.e.s in 1 other 3 1
Tex Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 (popravljeno) 5 hours ago, Matej207 said: Tex poklici me cez vikend, ti lahlo zadevo pokazem, ce pa imas koga,ki ti bo naredil, pa ti jo odnontiram oz se zapeljema do človeka da si naredi nacrt... Mene je stala nekje 35€ z ptt iz grcije. Thnx .. tega grškega sem lani al predlani gledal, no zdaj ga prodaja za cca 50gbp (slabih 60eur) .. en nemec prodaja tudi, tu je cena slabih 45eur .. bula bulasta .. Popravljeno April 6, 2018. Popravil Tex Matej207 1
sesir Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 Ob 30. 3. 2018 ob 8:43, Snecer pravi: GT bi blo za probat, ki bo drugačen, navadni najbrž ne Navadni naj bi prišli v Slo naslednji teden,za Gt še v delta team ne vedo točnega datuma... Matej207 in skalar36 2
tomaz69 Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 gledam oz. tudi jaz rabim in se odločam med tema dvema https://www.tackform.com/collections/motorcycle-phone-mounts https://www.quadlockcase.com/collections/shop-moto
Tex Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 (popravljeno) Jaz sem takega vzel. Predvsem ker bi rad imel fixno napajanje blizu nosilca, da samo z kratkim kabelckom povezem ko je fon gor. Trenutno imam na špeglu, iščem pa varianto nad števce spravit.. Te bunke so fajn, ampak morajo gumirane bit, ne plastične. Popravljeno April 6, 2018. Popravil Tex Matej207 in DAMI34 2
Rubuz Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 To ni orginal RAMov X-grip, ne? Si ga na ebayu vzel?
Tex Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 1 hour ago, Rubuz said: To ni orginal RAMov X-grip, ne? Si ga na ebayu vzel? ni original, ne .. ebay varianta .. drži fon kot treba in fila z 2A .. sesir 1
skalar36 Objavljeno April 13, 2018 Opozori Objavljeno April 13, 2018 Danes sem pa tanovo videl v živo. Zelo lepa je. Pecej več veterne zaščite bo. Pihanje v ramena bo manjše. Krmilo je občutno ožje. Testne vožnje pa baje prov kmalu. Še vedno pa tripam na GT, ki bo baje na voljo kmalu.
DAMI34 Objavljeno April 13, 2018 Opozori Objavljeno April 13, 2018 pred 2 urami, skalar36 pravi: Danes sem pa tanovo videl v živo. Zelo lepa je. Pecej več veterne zaščite bo. Pihanje v ramena bo manjše. Krmilo je občutno ožje. Testne vožnje pa baje prov kmalu. Še vedno pa tripam na GT, ki bo baje na voljo kmalu. GT ti jaz prodam, bombnik ku se zagre skalar36 1
Tex Objavljeno April 13, 2018 Opozori Objavljeno April 13, 2018 4 minutes ago, DAMI34 said: GT ti jaz prodam, bombnik ku se zagre Ne smetit! 3 hours ago, skalar36 said: Pecej več veterne zaščite bo. Pihanje v ramena bo manjše. Na račun česa? Večja šipa? Da nau še bolj boblal.. DAMI34 1
skalar36 Objavljeno April 13, 2018 Opozori Objavljeno April 13, 2018 Ne, širši vizir spodaj. Pa maska je bolj polna. pred 4 urami, DAMI34 pravi: GT ti jaz prodam, bombnik ku se zagre Sm delu izpit na KTM pa sm ga pol tud izgubu, panse mi je zgleda mal zameru. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 14, 2018 Opozori Objavljeno April 14, 2018 kaj pa okvir in ostalo (rezervoar) je enako pri obeh modelih? Ker če je si lahko navadno opremiš v GT verzijo.
sesir Objavljeno April 14, 2018 Opozori Objavljeno April 14, 2018 pred 19 urami, skalar36 pravi: Še vedno pa tripam na GT, ki bo baje na voljo kmalu. Prejšnji teden sploh še niso vedeli kdaj pride...
sesir Objavljeno April 14, 2018 Opozori Objavljeno April 14, 2018 pred 6 minutami, JamesTheMan pravi: GT-ja dobijo šele junija. In kdo ve spet več kot delta team?
J.a.m.e.s Objavljeno April 14, 2018 Opozori Objavljeno April 14, 2018 Tak mi je bilo rečeno tako v KMC-ju kot v Naturmar-ju. sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se