Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Danes sem bil v Naturmar-u, prodajni salon Yamahe v Mariboru na Ptujski cesti. Novi model Tracer 900 dobijo v sredini aprila, bodo dobili tudi testno, tak da če bo kdo hotu sprobat, tam se bo dalo. 

NATURMAR, d.o.o.
Ptujska cesta 178
Maribor 

Objavljeno
Ob 24. 3. 2018 ob 4:07, Matej207 pravi:

Ima kdo gel sedež na trejserju? 

Pomaga menjava sedeža?

Lp 

Jaz ga imam. V samogradnji. Sem pa dvakrat odpiral. Prvič sem dal samo gel in se ni obneslo ravno odlično. Čim je sijalo sonce gor se je segrelo tako, da se ni dalo sedet gor. Tudi med vožnjo se je ogromno segrelo. Potem sem predelal še enkrat in na vrh dodal še spominsko peno. Sedaj je občutek boljši in tudi segreje se ne več kot normalno. Je pa stvar odvisna od riti. Mene sicer ni motilo pred predelavo in se je dalo brez problemov zdržat na furi 1000km in več v enem dnevu. Predelal sem pa samo zato, ker me je zanimala razlika. Prilagam nekaj fotk. Manjka edino fotka z spominsko peno.. So pa fotografirane z nikakvim telefonom. :D

20170419_085204.thumb.jpg.24c8eeea8516b93a9d3b21affbf66487.jpg20170419_091905.thumb.jpg.27898b39afc6d3538bfdf8d868bb0d3e.jpg20170419_100055.thumb.jpg.a5479d826e3b702270e09240e3ba9313.jpg20170419_085640.thumb.jpg.956a0c1305a1ff5d190ba7f668f9f1e7.jpg20170419_084832.thumb.jpg.3a038f531abbe91ece89874860939c30.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 28. 3. 2018 ob 14:51, JamesTheMan pravi:

Danes sem bil v Naturmar-u, prodajni salon Yamahe v Mariboru na Ptujski cesti. Novi model Tracer 900 dobijo v sredini aprila, bodo dobili tudi testno, tak da če bo kdo hotu sprobat, tam se bo dalo. 

NATURMAR, d.o.o.
Ptujska cesta 178
Maribor 

GT bi blo za probat, ki bo drugačen, navadni najbrž ne

Objavljeno

Po videnem... me mall mika menjava...

Predvsem tempomat

Lep je tud Gt. 

Hvala Deejay za slike. A bi se dalo zadevo videt? 

Lp Matej

Objavljeno (popravljeno)

Ima kdo na tracerju "accessories mount"? Kaj cenovno prijaznega in uporabnega? Ql bi blo z ram ball mountom.. Kakšna homemade varianta bi bla dobrodošla, glede na cene na trgu.. 

GPS-Phone-Holder-Ram-Mount-Type-For.jpg_640x640.jpg

s-l1600.jpg

s-l1600 (1).jpg

Popravljeno . Popravil Tex
Objavljeno
pred 12 minutami, Tex pravi:

Ima kdo na tracerju "accessories mount"? Kaj cenovno prijaznega in uporabnega? Ql bi blo z ram ball mountom.. Kakšna homemade varianta bi bla dobrodošla, glede na cene na trgu.. 

GPS-Phone-Holder-Ram-Mount-Type-For.jpg_640x640.jpg

s-l1600.jpg

s-l1600 (1).jpg

to je qul varianta, vendar je cenej ram ball za okrog krmila, ram ball za vijak pritrditve krmila, imam oba, kupiš pri lojzu ali celo neka kitajska kopija, ki jo sam prilagodiš: https://www.ebay.it/itm/RAM-Mount-BASE-MANUBRIO-MOTO-Del-Freno-Frizione-Reservoir-Base-1-Ball-Serbatoio/122636482198?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

tega sem vzel pa odrezal in naredil nosilec za GTja

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, DAMI34 said:

to je qul varianta, vendar je cenej ram ball za okrog krmila, ram ball za vijak pritrditve krmila, imam oba, kupiš pri lojzu ali celo neka kitajska kopija, ki jo sam prilagodiš: https://www.ebay.it/itm/RAM-Mount-BASE-MANUBRIO-MOTO-Del-Freno-Frizione-Reservoir-Base-1-Ball-Serbatoio/122636482198?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

tega sem vzel pa odrezal in naredil nosilec za GTja

Imam takega, ki pride na nosilec špegla in je načeloma ql, edino ta položaj nad števci mi nekoliko bolj diši: a) je bolj v vidnem polju, :cool: ker bo gsm gor je pod šipo varen pred rahlim dežjem, c) ko balanco čist obrnem bo ob nabasano polni tanktorbi verjetno konflik.. :)

Ampak ja, 50eur za ta kos pleha.. Tu je tudi konflikt.. :P

s-l1600 (2).jpg

Objavljeno
Pravkar, Tex pravi:

Imam takega, ki pride na nosilec špegla in je načeloma ql, edino ta položaj nad števci mi nekoliko bolj diši: a) je bolj v vidnem polju, :cool: ker bo gsm gor je pod šipo varen pred rahlim dežjem, c) ko balanco čist obrnem bo ob nabasano polni tanktorbi verjetno konflik.. :)

Ampak ja, 50eur za ta kos pleha.. Tu je tudi konflikt.. :P

ampak zgleda pa lepo

Objavljeno
5 minutes ago, DAMI34 said:

ampak zgleda pa lepo

Hja, res maš, mja.. Hmmmm.. Grrr.. ;)

Objavljeno

Tex poklici me cez vikend, ti lahlo zadevo pokazem, ce pa imas koga,ki ti bo naredil, pa ti jo odnontiram oz se zapeljema do človeka da si naredi nacrt...

Mene je stala nekje 35€ z ptt iz grcije.

DSC_1108.JPG

DSC_1104.JPG

DSC_1103.JPG

DSC_1109.JPG

DSC_1106.JPG

DSC_1105.JPG

Objavljeno (popravljeno)
5 hours ago, Matej207 said:

Tex poklici me cez vikend, ti lahlo zadevo pokazem, ce pa imas koga,ki ti bo naredil, pa ti jo odnontiram oz se zapeljema do človeka da si naredi nacrt...

Mene je stala nekje 35€ z ptt iz grcije.

Thnx .. tega grškega sem lani al predlani gledal, no zdaj ga prodaja za cca 50gbp (slabih 60eur) .. en nemec prodaja tudi, tu je cena slabih 45eur .. bula bulasta .. :)

Objavljeno
Ob 30. 3. 2018 ob 8:43, Snecer pravi:

GT bi blo za probat, ki bo drugačen, navadni najbrž ne

Navadni naj bi prišli v Slo naslednji teden,za Gt še v delta team ne vedo točnega datuma...

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Jaz sem takega vzel. 

Predvsem ker bi rad imel fixno napajanje blizu nosilca, da samo z kratkim kabelckom povezem ko je fon gor. Trenutno imam na špeglu, iščem pa varianto nad števce spravit.. Te bunke so fajn, ampak morajo gumirane bit, ne plastične. 

s-l1600 (2).jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 hour ago, Rubuz said:

To ni orginal RAMov X-grip, ne? Si ga na ebayu vzel? 

ni original, ne .. ebay varianta .. drži fon kot treba in fila z 2A ..

Objavljeno

Danes sem pa tanovo videl v živo. Zelo lepa je. Pecej več veterne zaščite bo. Pihanje v ramena bo manjše. Krmilo je občutno ožje. Testne vožnje pa baje prov kmalu.

Še vedno pa tripam na GT, ki bo baje na voljo kmalu.

Objavljeno
pred 2 urami, skalar36 pravi:

Danes sem pa tanovo videl v živo. Zelo lepa je. Pecej več veterne zaščite bo. Pihanje v ramena bo manjše. Krmilo je občutno ožje. Testne vožnje pa baje prov kmalu.

GT ti jaz prodam, bombnik ku se zagre :D

Objavljeno
4 minutes ago, DAMI34 said:

Ne smetit! :P:)

3 hours ago, skalar36 said:

Pecej več veterne zaščite bo. Pihanje v ramena bo manjše. 

Na račun česa? Večja šipa? Da nau še bolj boblal.. ;)

Objavljeno

Ne, širši vizir spodaj. Pa maska je bolj polna.

pred 4 urami, DAMI34 pravi:

Sm delu izpit na KTM pa sm ga pol tud izgubu, panse mi je zgleda mal zameru. :P

Objavljeno

kaj pa okvir in ostalo (rezervoar) je enako pri obeh modelih? Ker če je si lahko navadno opremiš v GT verzijo.

Objavljeno
pred 19 urami, skalar36 pravi:

Prejšnji teden sploh še niso vedeli kdaj pride...

Objavljeno

GT-ja dobijo šele junija. 

Objavljeno
pred 6 minutami, JamesTheMan pravi:

GT-ja dobijo šele junija. 

In kdo ve spet več kot delta team?

Objavljeno

Tak mi je bilo rečeno tako v KMC-ju kot v Naturmar-ju.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!