Snečer Objavljeno Maj 18, 2018 Opozori Objavljeno Maj 18, 2018 pred 15 minutami, tomaz69 pravi: najbrž je moj 2017 z napako al pa ni to "prava brzina" - včeraj krajši poizkus malo čez 180 mirno, mirno, mirno.... pri okoli 200 začne woblat, Andrejcer, Keiko in sesir 3
tomaz69 Objavljeno Maj 18, 2018 Opozori Objavljeno Maj 18, 2018 ah potem pa ni panike sploh, tudi če wobla oz. je serijski "brez napake" Keiko in sesir 2
Tex Objavljeno Maj 18, 2018 Opozori Objavljeno Maj 18, 2018 7 hours ago, tomaz69 said: ah potem pa ni panike sploh, tudi če wobla oz. je serijski "brez napake" Kako brez napake? Ne more bit brez napake.. V nobenem primeru ne more bit tracer brez napake.. A ne spremljaš teme? Nisi nič prebral? C eagle 1
Keiko Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 Meni tudi nič ne "wobla" ... res pa je, da je moja vožnja turistična in ne dirkaška Po cca 6.000 prevoženih mam eno pripombo, in sicer sedež je reees neudoben. Sicer sem vzdržljivo bitje (z ER-6f sem na unem neudobnem originalnem sedežu prevozila malo manj kot 100.000 km), ma sedež na Tracerju me je negativno presenetil. Sem mislila da bo malo bolj uporabniku prijazen ... tako da sčasoma bo verjetno predelan v bolj udobnega tomaz69, ciciban, MiNa in 2 others 3 2
J.a.m.e.s Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 Vse ki vas moti neudobni sedež, na FB je en iz Kamnika, ki predeluje moto sedeže in vgradi vanje gel. https://www.facebook.com/MOTO-GEL-Sedeži-277365172803565/ Keiko in C eagle 2
tomaz69 Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 pred eno uro, Keiko pravi: Meni tudi nič ne "wobla" ... res pa je, da je moja vožnja turistična in ne dirkaška Po cca 6.000 prevoženih mam eno pripombo, in sicer sedež je reees neudoben. Sicer sem vzdržljivo bitje (z ER-6f sem na unem neudobnem originalnem sedežu prevozila malo manj kot 100.000 km), ma sedež na Tracerju me je negativno presenetil. Sem mislila da bo malo bolj uporabniku prijazen ... tako da sčasoma bo verjetno predelan v bolj udobnega jaz sem tudi "trpežne" sorte (kolesar, se vnaprej opravičujem vsem, ki nas ne marate ). po 8000 km se še nism prav "ustrojil", težko zdržim več kot urco, urco in pol; še dobro, da je kakšen semafor, pomaga.... Keiko 1
Tex Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 O kerem modelu je govora? @tomaz69 & @Keiko..
tomaz69 Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 MT 09 Tracer 2017 BigOne, bajkr88, C eagle in 1 other 4
Keiko Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 @Tex Tudi moj je 2017 C eagle in bosa 2
maus Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 pred 21 urami, Keiko pravi: Meni tudi nič ne "wobla" ... res pa je, da je moja vožnja turistična in ne dirkaška Po cca 6.000 prevoženih mam eno pripombo, in sicer sedež je reees neudoben. Sicer sem vzdržljivo bitje (z ER-6f sem na unem neudobnem originalnem sedežu prevozila malo manj kot 100.000 km), ma sedež na Tracerju me je negativno presenetil. Sem mislila da bo malo bolj uporabniku prijazen ... tako da sčasoma bo verjetno predelan v bolj udobnega ritka buba na vse motorje dajejo najcenejšo plastiko preoblečt sedež in dat gel notr .. pol pa ritka buba već ne Keiko, C eagle in Pepper 1 2
vandrovec Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Sem pogledal ponudbo novih, letnik 2017 in 2018. Razlika v ceni je točno 700€ tehnična razlika pa: Podrobnosti Izboljšana visokokakovostna zasnova ohišja Izboljšana ergonomija in zaščita pred vetrom Kompakten in lahek 847 cm3 agregat s 3 valji Nova nihajna roka za izboljšane potovalne karakteristike Prenovljen sedež za večje voznikovo/sopotnikovo udobje Povečan vizir, ki ga lahko prilagodite z eno roko Nove sopotnikove stopalke za večje udobje Ozek in lahek odlit aluminijast okvir Drsna sklopka, D- MODE, TCS, ABS 18-litrski rezervoar za gorivo za velike razdalje Glavno stojalo je nameščeno serijsko Integrirane stranske torbe Pepper 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Malo "out of toppic" (?), ampak tako bi Roberto imeo ... MiNa, C eagle in Keiko 3
vandrovec Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: a ta nova še vobla al ne več? Saj tudi stara menda ni vedno. Pod določenimi pogoji pa voblajo skoraj vsi...TDM mi je zaradi stranskih kovčkov, GS zaradi čudnih gum in premehko nastavljenega vzmetenja...
Keiko Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 34 minutes ago, maus said: ritka buba na vse motorje dajejo najcenejšo plastiko preoblečt sedež in dat gel notr .. pol pa ritka buba već ne Ja No sej tako zelo hudo ni na dnevnih furah se da lepo zdržat 600-700 km. Ma na letošnji tedenski furi, ko je blo dnevno okrog 600 km pa je bil zadnje dni že kar problem sedet cel dan Bo pa gel sedež če ne prej v naslednji sezoni maus, DAMI34, MiNa in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 pred 16 minutami, vandrovec pravi: Saj tudi stara menda ni vedno. Pod določenimi pogoji pa voblajo skoraj vsi...TDM mi je zaradi stranskih kovčkov, GS zaradi čudnih gum in premehko nastavljenega vzmetenja... men tudi GT mal powobla...tam 265-270km/h čutim, ko potrese Moje vprašanje je bilo zgolj retorično in v navezi z reklamo, kjer trdijo, da ima nova Izboljšana visokokakovostna zasnova ohišja Nova nihajna roka za izboljšane potovalne karakteristike na podlagi tega lahko zaključim, da je izgubila karakter vandrovec 1
vandrovec Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: na podlagi tega lahko zaključim, da je izgubila karakter "ritotresarke" ...če je bolj uglajena pomeni, da je malo odrasla...se je umirila? DAMI34 1
tomaz69 Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 pred 2 urami, vandrovec pravi: Sem pogledal ponudbo novih, letnik 2017 in 2018. Razlika v ceni je točno 700€ tehnična razlika pa: Podrobnosti Izboljšana visokokakovostna zasnova ohišja Izboljšana ergonomija in zaščita pred vetrom Kompakten in lahek 847 cm3 agregat s 3 valji Nova nihajna roka za izboljšane potovalne karakteristike Prenovljen sedež za večje voznikovo/sopotnikovo udobje Povečan vizir, ki ga lahko prilagodite z eno roko Nove sopotnikove stopalke za večje udobje Ozek in lahek odlit aluminijast okvir Drsna sklopka, D- MODE, TCS, ABS 18-litrski rezervoar za gorivo za velike razdalje Glavno stojalo je nameščeno serijsko Integrirane stranske torbe Ne vem no, vse z rdečo ima tudi 2017, podaljšana nihajna roka - baje naj bi bilo bolje v dvoje, drugače pa pravijo (po testih), da ni tako agilna zaradi tega; sedež tudi baje da ni boljši, vizir sem lepo rešil z GIVI-jevim (skalar je imel takega in je zelo zelo podoben temu "novemu", sopotnikove stopalke hmmmm, mo sopotnik se prav nič ne pritožuje... PLIZZ, ne me "skurc...t", tako pišejo...itak je to 111. stran, tako da C eagle in DAMI34 2
C eagle Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Jaz se bom verjetno tudi odločil za popravek sedeža. Za ostalo pa lahko samo rečem: "Me happy"... DAMI34, Keiko in tomaz69 3
lpopic Objavljeno Maj 23, 2018 Opozori Objavljeno Maj 23, 2018 Prodam povišan Ermax vizir in originalne meglenke Yamaha mt-09 tracer. Oboje je staro eno leto in je kot novo. Prodam oboje skupaj ali posamezno. Cena za Ermax vizir - 80 Cena za meglenke - 200 € CENA ZA OBOJE - 250 € Več na 040139129, sem iz okolice Slovenj Gradca.
tomaz69 Objavljeno Maj 23, 2018 Opozori Objavljeno Maj 23, 2018 Ob 22. 5. 2018 ob 14:44, C eagle pravi: Jaz se bom verjetno tudi odločil za popravek sedeža. Za ostalo pa lahko samo rečem: "Me happy"... Javi prosim glede sedeža in kdo ti bo to naredil...HVALA C eagle 1
tomaz69 Objavljeno Maj 23, 2018 Opozori Objavljeno Maj 23, 2018 Ob 22. 5. 2018 ob 11:28, DAMI34 pravi: men tudi GT mal powobla...tam 265-270km/h čutim, ko potrese WTF , kej taki motorji grejo rejs tudi lohku tku hitru... aja, dns nrdu prvi servis, RES HVALA LEPA ZA DOBER PREDLOG - Primec - SUPER. Zdej ne vem al je "placebo", sam je še bl mirna je pa res, d sm prosu nej mal pogleda, kako so prvič naštimali "fedre"... in ja, še enkrat dns tm 186 - 190 s kufri shad - mirno je blo dovolj poizkušanja - TRACER-ka je SUPER MOTOR. C eagle, vandrovec, DAMI34 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2018 Opozori Objavljeno Maj 23, 2018 pred 30 minutami, tomaz69 pravi: WTF , kej taki motorji grejo rejs tudi lohku tku hitru... aja, dns nrdu prvi servis, RES HVALA LEPA ZA DOBER PREDLOG - Primec - SUPER. Zdej ne vem al je "placebo", sam je še bl mirna je pa res, d sm prosu nej mal pogleda, kako so prvič naštimali "fedre"... in ja, še enkrat dns tm 186 - 190 s kufri shad - mirno je blo dovolj poizkušanja - TRACER-ka je SUPER MOTOR. lahku že, ampak skor ne rabiš(gre tudi več, sam nisem še poskusil)...jaz če sem pošten, tja do 150...mogoče do 180 rabim, to pa tudi trejcer zmore In se strinjam, za odkartane pare, je trejcerka čisto qul moped, sploh če si zadovoljen z njo (kar pa je bistvo pri vsakem mopedu) C eagle, tomaz69 in MiNa 3
Tex Objavljeno Maj 23, 2018 Opozori Objavljeno Maj 23, 2018 3 hours ago, DAMI34 said: .. se strinjam, za odkartane pare, je trejcerka čisto qul moped... Hmm? Ej, glede sedeža bi se lahko skupinsko kaj dogovorili.. Popust pa to pa take.. A do 2017 so enaki sedeži? C eagle 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se