Zivnorc Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 (popravljeno) Biti viden je zelo pomembno. ... samo se mi ne zdi v redu, da ti svetijo pozicije v žmigavcih...in potem samo spreminja iz rumene v belo... kar pa se mi zdi čisto premalo kontrastno....in s tem nevarno, če nekdo nasprotivozeči na hitro pogleda ..pa ne ve, al gori žmigavec ...al ne... ...pa boh ne dej, da je za povrhu še farbenblind! ... sem že velikokrat omenil, kako imam rešeno to jaz. COB LED trakovi na vilicah.... če so ugasnjeni, zgledajo kot odsevniki, če pa jih prižgeš, pa močno svetijo, so zelo vidni in niso moteči nasprotivozečim. https://www.ebay.com/itm/Car-LED-Bumper-Strip-COB-Daytime-Running-Light-Yellow-Turn-Signal-DayLight-DRL/232644516906?hash=item362ab19c2a:g:6ZEAAOSwnCFaQrJL https://www.ebay.com/itm/2-Pcs-LED-DRL-12V-White-L-Shape-Daytime-Running-Light-Bar-COB-Car-Day-Fog-Lamp/132380781398?hash=item1ed2826b56:g:9TsAAOSw~QRZ9rzx https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=led+cob+daylight&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&LH_TitleDesc=0&_pgn=2 ...jaz imam take... samo dolge 145mm (te so 160) https://www.ebay.com/itm/Waterproof-COB-Angel-Wings-Car-LED-Lights-DRL-Fog-Light-Driving-Turn-Signal-Lamp/311600032058?epid=1567014020&hash=item488ccf293a:g:x0gAAOSw3mpXHtIt ...zgleda pa tako: (realno se bolj vidi....zgleda, da je luč spremenila nastavitev svetlobe na fotoaparatu... Popravljeno Avgust 24, 2018. Popravil Zivnorc Quest in skalaprava 2
krucymucy Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 1 hour ago, HyperJack said: Če prav razumem, pr tem mopedu vse drajsa po tleh?? Če daš centralno stojalo dol, grejo tačke hitro po tleh? Najprej drajsajo stopalke. Potem centralno stojalo (reseno) Potem prestavna in zavorna rocica. Potem drsniki motorja (ce jih imas) Nekako tako kot pri ostalih japoncih in GS-u. Pri GS najprej tacke, potem centralc, potem prestavna in nazadnje cilinder. sesir 1
krucymucy Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 1 hour ago, XTR said: Krucy-u je tudi cb-jka drsala na vseh koncih... res hitro drsa, samo ne na vseh koncih, kot je njemu. Jaz bi prej rekel "jaka muda" CB600F 2008 in CB1000R 2010 so obupne kar se tega tice.
Gladiac Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 Hehe se mi je zdel, da se ne razumeva Verjetno si že opazil na avtomobilih, pri katerih se led dnevne luči ugasnejo, dokler je prižgan žmigavec? Točno to sem imel v mislih in ne izmenično prižiganje pozicije in žmigavca. Glej od 50s naprej Zivnorc 1
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 pred 9 minutami, krucymucy pravi: Najprej drajsajo stopalke. Potem centralno stojalo (reseno) Potem prestavna in zavorna rocica. Potem drsniki motorja (ce jih imas) Nekako tako kot pri ostalih japoncih in GS-u. Pri GS najprej tacke, potem centralc, potem prestavna in nazadnje cilinder. nič ne čoha
schwantz Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 Ob 23. 8. 2018 ob 8:58, Tex pravi: Vse oznake so gor (homologacojska E, Yamaha napis,..), tako da ne vem zakaj bi. Meni v 35k km nihce se nic ni rekel/vprasal.. Imam jaz enako tovarniške... Ob kontroli prometa se je miličnik obregnil tudi ob smernike... Sem jih kasneje dal vpisati v kartonček...
HyperJack Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 (popravljeno) pred 2 urami, krucymucy pravi: Najprej drajsajo stopalke. Potem centralno stojalo (reseno) Potem prestavna in zavorna rocica. Potem drsniki motorja (ce jih imas) Nekako tako kot pri ostalih japoncih in GS-u. Pri GS najprej tacke, potem centralc, potem prestavna in nazadnje cilinder. Ni res, na GS800 sostopalke nedotaknjene, centralnega in tačke pa skoraj ni več... Popravljeno Avgust 24, 2018. Popravil HyperJack
krucymucy Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 3 minutes ago, HyperJack said: Ni res, na GS800 sostopalke nedotaknjene, centralnega in tačke pa skoraj ni več... Dobro sej ves katerega sem imel. 6 minutes ago, schwantz said: Imam jaz enako tovarniške... Ob kontroli prometa se je miličnik obregnil tudi ob smernike... Sem jih kasneje dal vpisati v kartonček... Kako poteka postopek? Kaj rabis? sesir 1
schwantz Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 pred 25 minutami, krucymucy pravi: Dobro sej ves katerega sem imel. Kako poteka postopek? Kaj rabis? Račun, nek papir o skladnosti (moj je bil v embalaži od smernikov), pa potrdilo o strokovni montaži - tako po spominu... krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 39 minutes ago, schwantz said: Račun, nek papir o skladnosti (moj je bil v embalaži od smernikov), pa potrdilo o strokovni montaži - tako po spominu... Kje se dobi potrdilo o strokovni montazi je moje naslednje vprasanje? Ker ne maram da mi kdo sari po mojih vozilih. Se na sluzbenem se nisem privadil, ker moram vsake tri mesece na servis in mi salabajzerji sarijo po avtu.
Rubuz Objavljeno Avgust 25, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2018 Vsaka registrirana mehanična delavnica ti ga lahko izda. Najlažje je če kakega s.p. poznaš in ti ga samo podpiše, ti pa ostalo izpolniš. krucymucy in sesir 2
GucciSLO Objavljeno Avgust 27, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2018 Ob 24. 8. 2018 ob 11:50, zundapp pravi: Kje si dobil te nalepke? Kdo to dela?
RoKsOn-Z750 Objavljeno Avgust 27, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2018 On 8/24/2018 at 11:42 AM, Gladiac said: Hehe se mi je zdel, da se ne razumeva Verjetno si že opazil na avtomobilih, pri katerih se led dnevne luči ugasnejo, dokler je prižgan žmigavec? Točno to sem imel v mislih in ne izmenično prižiganje pozicije in žmigavca. Glej od 50s naprej Misliš nekaj takega Jaz imam zadaj že nameščene led smernike in sem tudi priklopil pozicijo in zavorno luč. Bom nabavil še ta dimmer in namontiral, da ne bo dvoumno kdaj je smernik vključen. Pa še lepo je Potem bom pa tud spredaj vklopil pozicijo krucymucy 1
bajkr88 Objavljeno Avgust 27, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2018 spredaj je ok, zadaj pa zgleda kot bi skoz zaviral ker je tolk rdece vse... vem da ko zavira se bolj mocno posvetijo, ampak vseeno... tole drgac nmors homologirat verjetno?
krucymucy Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 Zmigavce lahko, ker jih najdes v katalogu dodatne opreme na yamahini strani.
krucymucy Objavljeno Avgust 29, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 Kupljen clanek? https://www.cycleworld.com/yamaha-tracer-900-gt-is-best-evolution-sport-tourer
aarnus Objavljeno Avgust 29, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 V čem je razlika med Motul chain lube factory line in road plus ? Katerega uporabit za mazanje verige? Hvala
krucymucy Objavljeno Avgust 29, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 To bo napisal kdo ki te spreje se uporablja. Jaz bom namesto besed dal fotko. Fotografija pove vec kot tisoc besed. Zivnorc, J.a.m.e.s, maxxa in 2 others 4 1
Vin Objavljeno Avgust 29, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 (popravljeno) 2 hours ago, aarnus said: V čem je razlika med Motul chain lube factory line in road plus ? Katerega uporabit za mazanje verige? Hvala Factory line ima dodan teflon oz. PTFE in bi naj bilo zaradi tega manj trenja pri verigi (ne opazim, v obeh primerih se veriga isto ogreje) in bolj je odporen pri visokih in nizkih temperaturah. Na otip je Factory line bolj lepljiv in trdovraten. Če se dosti voziš po mokrem in pozimi (ali pa dirkaš) in si bolj jebiveter za čiščenje in mazanje verige, potem kupi Factory line, drugače pa kupi cenejšega. Popravljeno Avgust 29, 2018. Popravil Vin Zivnorc in krucymucy 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 pred 7 urami, aarnus pravi: V čem je razlika med Motul chain lube factory line in road plus ? Katerega uporabit za mazanje verige? Hvala ..ne ga srat s to packarijo... ...poglej si sliko, ki jo je prilepil @krucymucy ... maxxa 1
krucymucy Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 20 hours ago, aarnus said: V čem je razlika med Motul chain lube factory line in road plus ? Katerega uporabit za mazanje verige? Hvala Dva tedna nazaj sem ponujal nosilce ... Zgleda radi spricate ... DAMI34 1
GucciSLO Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 A paše tudi na xsr700? Če da bi se priporočil za dva
krucymucy Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 1 hour ago, GucciSLO said: A paše tudi na xsr700? Če da bi se priporočil za dva Ne vem kako nihajko ima xsr700. Lahko ti posljem risbo.
krucymucy Objavljeno September 1, 2018 Opozori Objavljeno September 1, 2018 (popravljeno) Kako je z garancijo ce montiram akrapota? Popravljeno September 1, 2018. Popravil krucymucy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se