Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 59 minutami, krucymucy pravi:

Kako je z garancijo ce montiram akrapota?

nč, velja, tak al tak je pri "garancijah" veliko pogajanj.

Objavljeno
1 hour ago, krucymucy said:

Kako je z garancijo ce montiram akrapota?

Jaz sem v Delti v Krškem isto spraševal pa so rekli da velja garancija. Dokler je vse homologirano za pravi model motocikla in tako naprej ti garancija ostane.

Če boš pa montiral tistega ki ga ponujajo kot dodatno opremo pa sploh ne bo problem. Ampak tist je gladko 1400€ če dokupiš še katalizator. Katalizator pa moreš imet če hočeš biti legalen.

Objavljeno

Tisti ki ni Yamaha brandan je v štacunah okol 200€ cenej in je praktično isti. 

Objavljeno
4 hours ago, krucymucy said:

1450 pride ja. Se kr cena.

Dimnik več ko 10% celga motorja. Total respect Akrapoviču.  

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
6 minutes ago, Kugelschreiber said:

Dimnik več ko 10% celga motorja. Total respect Akrapoviču.  

Materiala je pa za 14€. 

Objavljeno

Jaz mam od Leota gor, paše je tudi za mt09 in mt07.

Za tracer verjetno treba odvečn štender skinit

Cena pa sitniš okol 400+

Objavljeno
pred 4 minutami, vandrovec pravi:

...sami motokultivatorski izpuhi...:lol1:

lepo oblikovani in lepo umaknjeni pod motor, saj pri avtu tudi niso ob strani (razen mad maxa) :)

za gsko pa potrebuješ še pregled dimnikarja, čeprav sem videl, da so celo nizozemci delali en lonec, ki je pod motorjem in je bilo lično..

DSC00148.JPG

Objavljeno (popravljeno)
24 minutes ago, Snecer said:

Jaz mam od Leota gor, paše je tudi za mt09 in mt07.

Za tracer verjetno treba odvečn štender skinit

Cena pa sitniš okol 400+

Okol 900€ je pa res.
Sploh kdo prodaja to pri nas? Tam pise da ni zastopnika.

Popravljeno . Popravil krucymucy
Objavljeno

prek neta sem kupil in homol. oz pravilno evidentiral spremembo v homologaciji

montiral sam nestrokovno, dobil štempl servisa da "znam" in to je to

Objavljeno

No sej ce das kak link tudi ne bo skode.

Objavljeno (popravljeno)

Na leovinci homepage pise da so homologirani samo 14228EK  in 14229EK.

Samo lonca ne mores menjat, mora biti komplet.

to je pa to ...

https://www.ebay.de/itm/Auspuff-LeoVince-LV-One-Evo-Komplettanlage-3-1-Edelstahl-Yamaha-Tracer-900-ABS/263850147884?hash=item3d6eb1c02c:g:Vb8AAOSwKBVbYNuG

Objavljeno

verjetno je šajs v štenderju in tisti gre gor le na 07 in 09. saj pravim, se je treba dobro pozanimat in v tej smeri delaš

pred časom sem tudi objavil, kako v menuju "disejblaš" O2 senzor oziroma se igraš z "mešanico" :) samo menda je na novejših od 2017 dalje zaklenjeno

malo si poglej, če te zanima

Objavljeno (popravljeno)
14 minutes ago, Snecer said:

verjetno je šajs v štenderju in tisti gre gor le na 07 in 09. saj pravim, se je treba dobro pozanimat in v tej smeri delaš

pred časom sem tudi objavil, kako v menuju "disejblaš" O2 senzor oziroma se igraš z "mešanico" :) samo menda je na novejših od 2017 dalje zaklenjeno

Ni tolk problem stender kot EU direktiva. Tudi za MT09 letnika 17 in 18 ni vec homologacije za tisti izpuh ...

Ja, ze na 17 letniku se ne da vec premikat.

Objavljeno
1 hour ago, Snecer said:

lepo oblikovani in lepo umaknjeni pod motor, saj pri avtu tudi niso ob strani (razen mad maxa) :)

za gsko pa potrebuješ še pregled dimnikarja, čeprav sem videl, da so celo nizozemci delali en lonec, ki je pod motorjem in je bilo lično..

DSC00148.JPG

Tisti motorji ki imajo daljse lonce, jih nimajo za bv.

Objavljeno
Pravkar, ukica pravi:

zaradi eu? 

Objavljeno
41 minutes ago, ukica said:

GS sploh ni tolk glasnejsi brez lonca. Ze sam katalizator zadusi zvok precej, tako da ce bi dal kitajski lonec gor za 50€ bi bilo cisto ok.

Tisti GS na zgornji fotki je samo brez lonca.

Objavljeno

@krucymucy

Louis ti prodaja legalnega LeoVince (pride že z vgrajenim katalizatorjem) in paše tudi z orginal center standom:

https://www.louis.eu/artikel/leovince-lv-one-evo-exhaust-system-with-eg-be-fuer-yamaha-mt-09-tracer-900-gt/10029500?filter_bike_id=3657&filter_article_number=10029761&list=0032b23542a097563fabf8be5ef43509

Ena izbira ti je tudi Arrow. Med uporabniki MT-09 zelo priljubljen izpuh. Ko sem sam kupoval izpuh za svojo MT-09 sem naredil kar precejšno raziskavo, kje kupiti Arrowa. AS Domžale, ki je bil uradni zastopnik v Sloveniji so mi napisali da so glih nehali sodelovat z Arrow družbo. Potem sem nekako prišel do nemške MT-09 Facebook skupine, kjer sem vidu da kupujejo Arrow izpuhe preko te Italijanske štacune :

https://www.racingonelab.com/catalogo.php?cat=&produttore=&moto=1686&search=&promo=&filtroproduttore=&filtrocat=&orderby=produttori.nome ASC&pageID=1

Koliko sem zasledil iz komentarjev niso imel težav. Dostava relativno hitra, papirji legit. Pa še s PayPalom lahko plačaš, tako da maš neko varovalko.

Arrow ma dve vrsti kolektorjev. Če boš kupoval bodi pozoren na to. Samo kolektorji s številko modela 71620KZ so legalni, saj pridejo s katalizatorjem. Loncev maš pa več vrst. Po slikah sodeč so tudi kompatibilni s center standom. 

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 17 urami, krucymucy pravi:

Na leovinci homepage pise da so homologirani samo 14228EK  in 14229EK.

Če boš ita. auspuh kupoval, se ti splača vprašati za ceno v Charlie v Trstu.

Popravljeno . Popravil 3nity

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!