bikez Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) pred 12 urami, vonAxl pravi: A bejž bejž, ne zdej svojga izgublenga sina (FZ6) tko v nič dajat. Sploh pa ne vem kako se ti je grušt lahko zvijal, ko je pa ulit? Ni pa to cestak kene, da bi imel vse do konca spimpan. Je le sport tourer... Saj je bla fz6 cist ok dokler nisem probal cestaka. Zdaj iscem sport-turerja s komponentami cestaka. Torej bremze,ciklistika, vzmetenje, motor. Pa zgleda, da japonci tega ne znajo nardit. Edit: upam, da bom kje dobil gt verzijo tracerja, da preverim kak zadeva spila. Popravljeno September 26, 2018. Popravil bikez
Zivnorc Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred eno uro, bikez pravi: Saj je bla fz6 cist ok dokler nisem probal cestaka. Zdaj iscem sport-turerja s komponentami cestaka. Torej bremze,ciklistika, vzmetenje, motor. Pa zgleda, da japonci tega ne znajo nardit. Edit: upam, da bom kje dobil gt verzijo tracerja, da preverim kak zadeva spila. ...če iščeš za solo vožnjo ...preskusi gsx s 1000. ...za vožnjo s sopotnico Kawa SX. Bmflar, Kugelschreiber, DAMI34 in 2 others 5
NX650 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 6 hours ago, bikez said: Saj je bla fz6 cist ok dokler nisem probal cestaka. Zdaj iscem sport-turerja s komponentami cestaka. Torej bremze,ciklistika, vzmetenje, motor. Pa zgleda, da japonci tega ne znajo nardit. Edit: upam, da bom kje dobil gt verzijo tracerja, da preverim kak zadeva spila. Saj to kar si napisal že imaš- cestaka.... krmilo si že tako menjal z višjim torej že imaš sport turerja rabiš še kufre Videl sem enega gsxr-ja na jadranki, z zadnjim kufrom na nosilcu in stranske mehke torbe, torej vse kar rabiš... če je kdo od tukaj ti pove kako je rešil zadeve in stvar rešena.... Zivnorc in bikez 1 1
Zivnorc Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred 19 minutami, NX650 pravi: Videl sem enega gsxr-ja na jadranki, z zadnjim kufrom na nosilcu in stranske mehke torbe, torej vse kar rabiš... če je kdo od tukaj ti pove kako je rešil zadeve in stvar rešena.... .... GSXR s kufri pa torbami..... sej nisi resen... ukica in maus 2
Zivnorc Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 ...a's mislu kej tazga?!? maus, bikez, IF7 in 2 others 2 1 2
maus Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: .... GSXR s kufri pa torbami..... sej nisi resen... al pa ninđa s kufri ali torbami Trejser s kufri ali torbami pa kr gre ... Zivnorc, bikez in NX650 1 1 1
NX650 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 4 minutes ago, Zivnorc said: ...a's mislu kej tazga?!? ne kej tazga ampak ravno tega a ti si bil pol, dobro da vem, hehe boš dal drugič za pivo Zivnorc in Quest 2
DAMI34 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 al pa pejte v drugo temo: recimo nabijanje o izbiri mopeda NX650, Zivnorc in maus 2 1
Zivnorc Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) @NX650 ..ja... sej vem, Dami.... zgubli smo nit... ... še preden si stisnil "objavi" Popravljeno September 26, 2018. Popravil Zivnorc DAMI34 in maus 2
DAMI34 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred 15 urami, tomaz69 pravi: No mal spremembe v temi ... HVALA @DAMI34 za nasvet in vse ostalo... reklamacije sprejemam do 14 dni po izvedbi ps. men so mnogo lepše kot original tomaz69 1
bikez Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred 19 minutami, Zivnorc pravi: ...a's mislu kej tazga?!? Nice! To si ti naredil nosilce? P.S. ce ma kdo tracerja gt se proporocam . Sam menda je v nasih koncih ze mrzlo . Zivnorc 1
Tex Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) 15 hours ago, tomaz69 said: No mal spremembe v temi ... HVALA @DAMI34 za nasvet in vse ostalo... Kaj to, zakaj to, kje to? Saj načeloma pogledam v temo, ampak kaj, ko ponavadi vseskup odleti nekam v 3.... težko je spremljat .. V glavnem, zakaj si menjal? Izgled samo ali iz kakšnega drugega razloga (ne vem, si z originalnimi drsal po tleh, so se zvijale v ovinkih, ...)? Zgledajo nej slabo. Link? Popravljeno September 26, 2018. Popravil Tex
DAMI34 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred 6 minutami, Tex pravi: Kaj to, zakaj to, kje to? Saj načeloma pogledam v temo, ampak kaj, ko ponavadi vseskup odleti nekam v 3.... težko je spremljat .. V glavnem, zakaj si menjal? Izgled samo ali iz kakšnega drugega razloga (ne vem, si z originalnimi drsal po tleh, so se zvijale v ovinkih, ...)? Zgledajo nej slabo. Link? ti bom kar jaz odgovoril, @tomaz69 pa dodal še kaj: 1. so bolj seksi 2. so krajše 3. so bližje 4. se lepše primejo z 2 prstoma Jaz imam dokaj kratke prste in na vseh mopedih najprej ročice menjam, če ne zarad drugega, zaradi lepšega oprijema in filinga na ročici Zivnorc, tomaz69, Snečer in 1 other 2 2
bikez Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred eno uro, NX650 pravi: Saj to kar si napisal že imaš- cestaka.... krmilo si že tako menjal z višjim torej že imaš sport turerja rabiš še kufre Videl sem enega gsxr-ja na jadranki, z zadnjim kufrom na nosilcu in stranske mehke torbe, torej vse kar rabiš... če je kdo od tukaj ti pove kako je rešil zadeve in stvar rešena.... Motor je v letih, km sicer nima cca. dobrih 20kkm. Najvecji razlog menjave je pa, da cestak prevec leti :-) NX650, Kugelschreiber in Zivnorc 1 1 1
Tex Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) 4 minutes ago, DAMI34 said: ti bom kar jaz odgovoril, @tomaz69 pa dodal še kaj: 1. so bolj seksi 2. so krajše 3. so bližje 4. se lepše primejo z 2 prstoma Jaz imam dokaj kratke prste in na vseh mopedih najprej ročice menjam, če ne zarad drugega, zaradi lepšega oprijema in filinga na ročici A to kaj jahajo na tehničnem? S kakšnimi modrimi adjusterji bi znalo špilat .. Popravljeno September 26, 2018. Popravil Tex
bikez Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) In pred 6 minutami, DAMI34 pravi: ti bom kar jaz odgovoril, @tomaz69 pa dodal še kaj: 1. so bolj seksi 2. so krajše 3. so bližje 4. se lepše primejo z 2 prstoma Jaz imam dokaj kratke prste in na vseh mopedih najprej ročice menjam, če ne zarad drugega, zaradi lepšega oprijema in filinga na ročici Jaz sem jih menjal iz razloga, da lahko bolje bremzam. Original je bla prevec oddaljena. Te pa so fully adjusted, prav tak za kuplongo. Sicer pa so moje ble 200€, ker nisem vzel cunga lunga kitajskih. Seveda so bolj smekarske, sam to mi ni igralo vloge. Popravljeno September 26, 2018. Popravil bikez
DAMI34 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred eno uro, Tex pravi: A to kaj jahajo na tehničnem? S kakšnimi modrimi adjusterji bi znalo špilat .. kar vem ne...in če jih že tok boli, daš stare nazaj. Sicer pa vsaj polovica mopedov ma menjane ročice. pred eno uro, Tex pravi: A to kaj jahajo na tehničnem? S kakšnimi modrimi adjusterji bi znalo špilat .. tule ma modre, vprašaj kje je nabavil, verjetno majo tudi za tracerja, jaz mam enake za GTja, samo da so oranžne, na Zju mam pa oranžne take kot Tomaž. https://motosvet.com/tabla/topic/41898-suzuki-gsx-750-s/?do=findComment&comment=2460068
tomaz69 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: ti bom kar jaz odgovoril, @tomaz69 pa dodal še kaj: 1. so bolj seksi 2. so krajše 3. so bližje 4. se lepše primejo z 2 prstoma Jaz imam dokaj kratke prste in na vseh mopedih najprej ročice menjam, če ne zarad drugega, zaradi lepšega oprijema in filinga na ročici nimam kaj za dodajat...lepši občutek za "fine rokce" DAMI34 1
tomaz69 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred 1 uro, Tex pravi: Kaj to, zakaj to, kje to? Saj načeloma pogledam v temo, ampak kaj, ko ponavadi vseskup odleti nekam v 3.... težko je spremljat .. V glavnem, zakaj si menjal? Izgled samo ali iz kakšnega drugega razloga (ne vem, si z originalnimi drsal po tleh, so se zvijale v ovinkih, ...)? Zgledajo nej slabo. Link? https://www.ebay.com/sch/m.html?_ssn=color_tree&_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=mt09+tracer&_sacat=0 DAMI34 1
skalar36 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 Ja, če se prov hmal nav kakšna rabljena prodajala bom pa prisiljen it po novo... tomaz69 in krucymucy 2
Tex Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) 40 minutes ago, skalar36 said: Ja, če se prov hmal nav kakšna rabljena prodajala bom pa prisiljen it po novo... A ti to resno nazaj kupujes? Hmm .. Popravljeno September 26, 2018. Popravil Tex
skalar36 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 Pravkar, Tex pravi: A ti to resno nazaj kupujes? Hmm .. Ja. GT. Agregat je... sej veš...sej maš! Ma mal mam tud Versysa v mislih, sam mi je preveč "kravast". Tex 1
Tex Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) 8 minutes ago, skalar36 said: Ja. GT. Agregat je... sej veš...sej maš! Ma mal mam tud Versysa v mislih, sam mi je preveč "kravast". Ja, tocpa res, ja .. Mah sem razmisljal, da bi ga menjal, za kaj bolj 'kravastega' .. Hehe .. 1190adv nekako disi, no .. Popravljeno September 26, 2018. Popravil Tex skalar36 1
skalar36 Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 pred 11 minutami, Tex pravi: Ja, tocpa res, ja .. Mah sem razmisljal, da bi ga menjal, za kaj bolj 'kravastega' .. Hehe .. 1190adv nekako disi, no .. Ma glej. Sam menji če je možnost. Ti se velik voziš v dvoje. Jest pa sam. Je čist dost Yamahca.
krucymucy Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 1 hour ago, skalar36 said: Ja, če se prov hmal nav kakšna rabljena prodajala bom pa prisiljen it po novo... Jaz ne bom prodal. Bom kupil se kaj zraven raje. Za dopust bo pa GT ostala. skalar36 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se