Zivnorc Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 .... itak bi ti rad prodal novejše - dražje ... drugače pa ne vem, no... tisti alu/plastični "drsniki" ... če kam zapneš, ti potrga vse skupaj z vijaki vred iz bloka. ... meni dosti bolj "uporabno" je tole: https://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Engine-Right-Protective-Guard-Cover-for-Yamaha-MT-09-FZ-09-14-17-DY/283105157640?hash=item41ea61e208:g:2VkAAOSwEA5bc-vE&vxp=mtr ...ampak v vsakem primeru naj vse skupaj vsem ostane le kot lepotni dodatek motorja... C eagle 1
C eagle Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 39 minutes ago, Zivnorc said: .... itak bi ti rad prodal novejše - dražje ... drugače pa ne vem, no... tisti alu/plastični "drsniki" ... če kam zapneš, ti potrga vse skupaj z vijaki vred iz bloka. ... meni dosti bolj "uporabno" je tole: https://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Engine-Right-Protective-Guard-Cover-for-Yamaha-MT-09-FZ-09-14-17-DY/283105157640?hash=item41ea61e208:g:2VkAAOSwEA5bc-vE&vxp=mtr ...ampak v vsakem primeru naj vse skupaj vsem ostane le kot lepotni dodatek motorja... Velik like za zadnji stavek... Jaz mam od givi cevno zaščito, pa lahko še štunfe gor sušim.... Zivnorc 1
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 (popravljeno) Take enostavne resljive nepremisljene napake mi gredo na kurac pri japoncih recimo ... Resljivo brez orodja, v petih sekundah. Popravljeno Oktober 7, 2018. Popravil krucymucy
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 3 minutes ago, aarnus said: In, 5 sek je mimo? Kaj?
aarnus Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 pred 55 minutami, krucymucy pravi: Take enostavne resljive nepremisljene napake mi gredo na kurac pri japoncih recimo ... Resljivo brez orodja, v petih sekundah. Samo me zanima, kaj te spet moti?
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 (popravljeno) 6 minutes ago, aarnus said: Samo me zanima, kaj te spet moti? Da mi je centralno stojalo drgnilo po tleh. Poleg tega da je nevarno, je tudi precej sitno poslusat ko to zagrabi v asfalt. Na se slikco za slabovidne. Popravljeno Oktober 7, 2018. Popravil krucymucy Bostjan L 1
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 Ja in stransko odstranis. Pol pa na zid naslonis pred kafano, because racebike. Janezs 1
tomaz69 Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 pred 1 uro, krucymucy pravi: Take enostavne resljive nepremisljene napake mi gredo na kurac pri japoncih recimo ... Resljivo brez orodja, v petih sekundah. potek dela v teh 5-ih sekundah?
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 2 minutes ago, tomaz69 said: potek dela v teh 5-ih sekundah? 1. snames original gumico 2. nataknes neoriginal. 3. original spravis. Kor13, sesir, MiNa in 1 other 3 1
Gonca Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 Sm ta štender še ni drsal po tleh krucy. Si poslikal desno ki prva drsa in ni videt da bi podrsal kdaj.
Gonca Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 (popravljeno) Ob 6. 5. 2018 ob 21:46, Gonca pravi: Prednapetost zadnje vzmeti mora biti pravšnja, drugače se motor preveč posede in lahko podrsa centralno stojalo. Na centrlnem stojalu je gumica, ko jo boste odstranili se centralec nekoliko dvigne navzgor in ne boste imeli problemov. Gumico nadomestiš s kakšnim lepilnim trakom. Pa ne bit take reve, zadnja guma mora it do roba. Ob 7. 5. 2018 ob 6:58, krucymucy pravi: Zadnja guma gre do roba precej hitro, za sprednjo rabis malo vec. Problem je ko v dolocenih nepredvidljivih situacijah pride do tega, da rabis nekaj vec naklona in zacne nekaj drgniti po tleh. Na CB1000R mi je zagrabil izpusni kolektor po tleh. Koncalo se je samo z rjavo crtico. Spomladi ti ni drsalo. Kasneje se ti je začelo dogajat. Glumac, bi rekli srbi. Popravljeno Oktober 7, 2018. Popravil Gonca
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 (popravljeno) 13 minutes ago, Gonca said: Sm ta štender še ni drsal po tleh krucy. Si poslikal desno ki prva drsa in ni videt da bi podrsal kdaj. Desna prva drsa? Je nizja? Se ti ne zdi da je mal od voznika in okoliscin odvisno? 9 minutes ago, Gonca said: Spomladi ti ni drsalo. Kasneje se ti je začelo dogajat. Glumac, bi rekli srbi. Kje si tukaj prebral da ne drsa? Spomladi ni imel se nihce tracerja GT. Ne bluzi. Popravljeno Oktober 7, 2018. Popravil krucymucy
Gonca Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 Spomladi si se hvalil (poglej sliko) kako voziš do roba zadnje gume, centralno stojalo pa brez praske. HIhi.
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2018 (popravljeno) 6 minutes ago, Gonca said: Spomladi si se hvalil (poglej sliko) kako voziš do roba zadnje gume, centralno stojalo pa brez praske. HIhi. Tisto je prednja guma od GS-a ... Al imas ti teleskopske vilice zadaj na motorju? Jao jao ... Se mi je zdelo da si slaboviden ... Popravljeno Oktober 7, 2018. Popravil krucymucy Bostjan L 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 ...jao krucy....iz dneva v dan sem bolj razočaran nad tabo ...zarad teh treh praskic na štendru tak rompompom....... ..sem misli, da si odbrusu ceu štender, pa da mopeda ne moreš več nanj postavit... MiNa in Bmflar 1 1
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 11 minutes ago, Zivnorc said: ...jao krucy....iz dneva v dan sem bolj razočaran nad tabo ...zarad teh treh praskic na štendru tak rompompom....... ..sem misli, da si odbrusu ceu štender, pa da mopeda ne moreš več nanj postavit... Na levi mi je zagrabilo, na desni zgleda je sam pocohalo. Nocem v maline. Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 12 urami, Gonca pravi: Spomladi ti ni drsalo. Kasneje se ti je začelo dogajat. Glumac, bi rekli srbi. takoj ko je znižal moped je začel drsat šala (ampak v vsaki šali je tut mal resnice), štenderji so povsod problem, stran z njim. Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 3 urami, krucymucy pravi: Na levi mi je zagrabilo, na desni zgleda je sam pocohalo. Nocem v maline. ... in kaj pride naslednje za odstranit?.... tačke....auspuh? Bmflar 1
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 19 minutes ago, Zivnorc said: ... in kaj pride naslednje za odstranit?.... tačke....auspuh? Rearsete bom narocu.
Zivnorc Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 4 minutami, krucymucy pravi: Rearsete bom narocu. ... to je šele nevarno, ker niso na fedrih.... ampak fiksni.... Bmflar 1
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 14 minutes ago, Zivnorc said: ... to je šele nevarno, ker niso na fedrih.... ampak fiksni.... Vsi?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se