uti Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Če koga zanima............ ta vikend 07.02. - 09.02. se bo na Snežnem stadionu pod Pohorjem odvijalo svetovno prvenstvo v snowboardu! Atrakcija bo petkov free style, baje je skakalnica fuuuuuuuul nora!!! :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Če koga zanima............ ta vikend 07.02. - 09.02. se bo na Snežnem stadionu pod Pohorjem odvijalo svetovno prvenstvo v snowboardu! Atrakcija bo petkov free style, baje je skakalnica fuuuuuuuul nora!!! :multi: ZAAAAAJ mi šele poveš????????????? :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Februar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2003 saj je komaj sreda.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 saj je komaj sreda.... :wink: Jaz mam pa alko- vikend napovedan! :cry: Za take zadeve moram vedet vsaj teden prej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 saj je komaj sreda.... :wink: Jaz mam pa alko- vikend napovedan! :cry: Za take zadeve moram vedet vsaj teden prej! ja za šport se pa boš menda odpovedala alkotu :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RoadKill Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Kdaj se pa zadeva prične, ura? A je kje na spletu objavljeno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
F1voznik Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Tu je nekaj informacij :arrow: http://snowboard.enrg.nu/frames.php. Prav tako je nekaj slik in filmckov iz "treninga". :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Jaz sem leta 2001 gledal to svetovno prvenstvo v Marillevi (blizu Maddone) in moram reči, da si bile tekme (vse so bile nočne) zelo atraktivne, tko, da kdor ima možnost si naj stvar ogleda, ne bo mu žal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Pa za našega Koširja pejte navijat. Dejana, se razume! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 ja za šport se pa boš menda odpovedala alkotu :twisted: :wink: A misliš da sem popolnoma neumna?????????? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Februar 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Kdaj se pa zadeva prične, ura? A je kje na spletu objavljeno? Če še nimaš informacij.... danes je zvečer ob 20.00, jutri in v nedeljo pa ob 8.45 ter ob 13.00 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 Pod big air sem si jaz malo večjo skakalinco predstavljal...z daljšim doskokom....(kot pa 20 m) LP, El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se