smasher Objavljeno Januar 3, 2023 Opozori Objavljeno Januar 3, 2023 (popravljeno) So menjali malce dezajn in obliko mašine, ali pa se mi samo zdi ker so sedaj pokrovi na menjalniku drugi in ni kikstarta. V Italiji je cel kup tega, tudi taki "klasični" so Archivemotorcycle, spet pač kitajska roba z elektronskim vbrigom za EU trg, samo lepo pa zgledajo. https://www.archivemotorcycle.it/wp-content/uploads/2017/12/ARCHIVE_72.jpg Popravljeno Januar 3, 2023. Popravil smasher
Lakalaja Objavljeno Oktober 5, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2023 Zivjo, imam eno vprasanje. Poznate nekoga, ki se ukvarja s predelavo motorjev? Sam imam Cafe Racerja, je pa tako, da imam probleme pri registraciji, zato bi rabil kaksen nasvet poznavalca. LP, Borut
DAMI34 Objavljeno Oktober 5, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2023 pred eno uro, Lakalaja pravi: Zivjo, imam eno vprasanje. Poznate nekoga, ki se ukvarja s predelavo motorjev? Sam imam Cafe Racerja, je pa tako, da imam probleme pri registraciji, zato bi rabil kaksen nasvet poznavalca. LP, Borut v tejle temi bi se najbrž kaj našlo.
Tyler541Max1 Objavljeno April 12 Opozori Objavljeno April 12 On 1/7/2020 at 11:29 PM, izibajker said: Smo ravno v fazi rekonstrukcije domače garaže. Keramični podi, gretje prostora, idealna vlaga in temp.. Tako da lahko lastniku omeniš, če bi morda hotel kakšno svojo predelavo trajno deponirat... To zveni odlično! Zagotovo bom omenil lastniku.
Popularna objava Marko P. Objavljeno September 30 Popularna objava Opozori Objavljeno September 30 Nekaj slik. Moja predelava. Do zadnjega vijaka. S premori je trajalo 4 leta. Nazaj na cesti je letos drugo leto. Vsakič, ko se vsedem nanj, sem srečen kot barvna televizija. Kugelschreiber, Hytech, VS800 in 19 others 15 4 1 2
krucymucy Objavljeno Oktober 15 Opozori Objavljeno Oktober 15 Hud je k svina! Hytech, Marko P. in Zivnorc 2 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 16 Opozori Objavljeno Oktober 16 (popravljeno) ... to maš pa lahko komot v dnevni sobi namest barvnega televizorja, ko se ne voziš... da ne stoji za brezveze v garaži.... VSA ČAST!! VRHUNSKO!!!! Popravljeno Oktober 16. Popravil Zivnorc Marko P. 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 16 Opozori Objavljeno Oktober 16 ... aja... sam še to.. ..a to si ga predelal unga tazgornega v ta roza.... al iz roza v unga... sam tolk da vem... ...ej... če nisem že ene 5x pogledal te tvoje slike danes... ...a to si tudi mašino vrgel v prafaktorje in jo obnovil... al bolj ličarsko uredil? Marko P. 1
Marko P. Objavljeno Oktober 16 Opozori Objavljeno Oktober 16 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ... aja... sam še to.. ..a to si ga predelal unga tazgornega v ta roza.... al iz roza v unga... sam tolk da vem... ...ej... če nisem že ene 5x pogledal te tvoje slike danes... ...a to si tudi mašino vrgel v prafaktorje in jo obnovil... al bolj ličarsko uredil? Itak da rjavega v roza. Treba it v korak s časom...🤣 Dobesedno vse je šlo v prafaktorje, razen agregata. Glava motorja je ostala na bloku, vse ostalo narazen. Motor je imel pred predelavo samo dobrih 18.000km, zato je ostalo skupaj. Ni mi jasno, zakaj se nihče ni želel vozit z njim😄 GoBobi 1
Marko P. Objavljeno Oktober 16 Opozori Objavljeno Oktober 16 Pa ideja je bila, da vse kar lahko ostane od tega motorja, se ne kupi drugo. Pa čeprav predelava pride dražje od nakupa drugega, novega dela. Sprednje vilice, sprednji in zadnji blatnik, sedež, izpuh. Vse original. Verjetno sem še kaj pozabil...
smasher Objavljeno Oktober 16 Opozori Objavljeno Oktober 16 Kako si spravil pa hoologacijo skozi glede na to da je tudi rezan okvir zadaj, če sem pravilno videl?
Marko P. Objavljeno Oktober 17 Opozori Objavljeno Oktober 17 pred 15 urami, smasher pravi: Kako si spravil pa hoologacijo skozi glede na to da je tudi rezan okvir zadaj, če sem pravilno videl? Še pred predelavo sem uredil status starodobnika, vpisan v homologacijo in v prometno dovoljenje. Sedaj na tehničnem gledajo samo brezhibnost. Zavore, svetila, .... Če bi se še kdaj odločil za takšno predelavo, bi verjetno raje vse predelave vpisal v homologacijo. Bolj čisto, kot sedaj. Ampak se ne bom odločil. Dela je dosti več, kot izgleda. Ni dosti manjkalo, da bi tudi ta predelava postala samo nedokončan projekt.
franc Objavljeno Oktober 17 Opozori Objavljeno Oktober 17 Ne najdem besede kako zelo mi je všeč "izdelek" . Je pa spet v kako gnilem sistemu živimo. Tale pač ni več niti "s" od starodobnika. Homologacije so pa "kar nekaj" (odvisno kje in pri komu in komu se je k..c dvignil) . lp Marko P. 1
smasher Objavljeno Oktober 17 Opozori Objavljeno Oktober 17 Hmm.. Pol so pri nas bolj zaguljeni, ne vem če lahko jaz kar luči in vse to menjujem in se zgivarjam na starodobnika.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se