Alla Objavljeno Marec 27, 2015 Deli Objavljeno Marec 27, 2015 Nočem. K pol moram tud vse podobne skenslat, pol pa ne boste meli več kaj za nakladat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 27, 2015 Deli Objavljeno Marec 27, 2015 Aaaaaahhhhhh swršawal sm. Mi lajki lajki tu mačIMG_20150327_102413.JPG swršiu si na njej :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 27, 2015 Deli Objavljeno Marec 27, 2015 (popravljeno) Nočem. K pol moram tud vse podobne skenslat, pol pa ne boste meli več kaj za nakladat tle itak ni kj.. wse transparentno .. ni tehtnega razloga, zakaj ne bi mel H2 ali H2R ... tema izčrpana ... KLONK :krneki: p.s. itak morva u čajna tawn it Popravljeno Marec 27, 2015. Popravil maus DAMI34, pik1 in Alla 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 27, 2015 Deli Objavljeno Marec 27, 2015 swršiu si na njej :krneki: 3x maus in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 zadeva je takšna, mel bi ga tisti, ki nimajo dovolj gnarof, študentje, tisti, ki pa imajo dovolj gnara, pa vozjo Bmw evo, zdej se lahk tema zapre :grim , čeprav je fajn, če se po nečem pljuva, pljuc na H2/R Nearrain, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 zadeva je takšna, mel bi ga tisti, ki nimajo dovolj gnarof, študentje, tisti, ki pa imajo dovolj gnara, pa vozjo Bmw evo, zdej se lahk tema zapre :grim , čeprav je fajn, če se po nečem pljuva, pljuc na H2/R as ti kej močnega dns skadiu? builder, maus in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 as ti kej močnega dns skadiu? :grrr , "pušim" samo v businessu :grim pljuc na H2/R Nearrain in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 MAUS!!!!!!!!!!!!!!! zgin z mopeda, pa vpiši barabe nujno!!!! builder, I30, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 MAUS!!!!!!!!!!!!!!! zgin z mopeda, pa vpiši barabe nujno!!!! Tožibaba :grim DAMI34, thumper, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 (popravljeno) Tožibaba :grim Še zmeri bolš ko bmflar (bivši ozdravljeni. Tisti so najhujš! :grim ) Popravljeno Marec 30, 2015. Popravil I30 DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Še zmeri bolš ko bmflar (bivši ozdravljeni. Tisti so najhujš! :grim ) Zase se brigej rdečko :grim maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 spremlam js to dogajanje tukilele .. spremlam budno ... še vedno fstrajam, da Alla to temo zapre, ker razlogou, zakaj ne bi imu najboljšga motorja na svetu in bližnji okolici, preprosto ni. :krneki: DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Zase se brigej rdečko :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 spremlam js to dogajanje tukilele .. spremlam budno ... še vedno fstrajam, da Alla to temo zapre, ker razlogou, zakaj ne bi imu najboljšga motorja na svetu in bližnji okolici, preprosto ni. :krneki: vse si zamešal :grim , pa še sklerozn si, pa sm ti že enkrat razložu, pa si pozabu, je pa rozika fajn bolezen, nč ne boli, pa vsak dan neki nouga zveš pljuc na H2/R maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Ker je nova R1 boljša zans 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Ker je nova R1 boljša šmrku si ali si kj jedu tazga :krneki: Nearrain, DAMI34, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Tako pravijo novinarji po prvih testih. Sicer še bo treba počakat na skupne teste. Ne da je HP2 slab motor. Tehnološko je R1 pač boljša. Sicer pa meni vseeno, ne bom nikoli imel ne R1, ne HP2. Samo odgovoril sem na naslov teme Veselo prepiranje še naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Tako pravijo novinarji po prvih testih. Sicer še bo treba počakat na skupne teste. Ne da je HP2 slab motor. Tehnološko je R1 pač boljša. Sicer pa meni vseeno, ne bom nikoli imel ne R1, ne HP2. Samo odgovoril sem na naslov teme Veselo prepiranje še naprej! po moje ti bo maus reku, da si ti to narobe bral ali slišal :grim , kdo ma prav, se pa vedva dalje kregita , kar se mene tiče, sta comme ci, comme ca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Ne bi ga imel ker nima avtomatskega menjalnika ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 me boste razpizdili in bom ube kupu pa testiru in pol taslabšo zažgau .. itak bom zažgau erenko zdj se pa lahko tema zapre KLONK :krneki: Nearrain in pikolo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Tako pravijo novinarji po prvih testih. Sicer še bo treba počakat na skupne teste. Ne da je HP2 slab motor. Tehnološko je R1 pač boljša. Sicer pa meni vseeno, ne bom nikoli imel ne R1, ne HP2. Samo odgovoril sem na naslov teme Veselo prepiranje še naprej! Novinarji je enako Snecer............ne vrjem vsega :grrr Nearrain in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 KLONK = ĆAJNA TAWN :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 KLONK = ĆAJNA TAWN :krneki: slinovc.... :grim Mavti, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 KLONK = ĆAJNA TAWN :krneki: Ta mesec bo težka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se